Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

Ewco

#457 Re: milá MT

2013-10-29 15:13

#454: - milá MT

na toto mi neda nereagovat.

To znamena, ze podla jednej dievciny , ktora asi svoj vlastny rozum niekde stratila, porovnavas uplne vsetkych? Nehovoriac, ze sexualna vychova by absolutne zabranila tomuto stavu? Kvalitna demagogia.
Som veriaci a keby som si aj nasiel niekoho s inym vierovyznanim, tak ho nebudem nutit ho zmenit. V pripade, ze by to bolo naopak, aby som ja konvertoval pricom mam svoje presvedcenie a dostanem ultimatum, tak by som ja kopol do ...
rodiny starsej generacie boli vychovani ku viere - casto to neziju, alebo velkej casti nerozumeju a robia veci automaticky.

Ja tiez pochadzam z krestanskej rodiny a tiez ma nutili a bez vysvetlenia dovodu = stal som sa ateistom. Avsak az neskor som pochopil a presiel tzv obratenim - mna uz nik nepresvedci o opaku, lebo mam vlastne osobne a zivotne skusenosti.
A aj tak s tebou nesuhlasim, ze povolenie tejto somariny (vytvorenej podla choreho cloveka) by zrazu vyriesilo vyssie uvedene problemy.

Replies


Hosť

#482 Re: Re: milá MT

2013-10-29 19:10:29

#457: Ewco - Re: milá MT

"ktora asi svoj vlastny rozum niekde stratila"

konečne si napísal pravdu .... a ani si si to neuvedomil, dostala ju tam jej bigotná výchova ....

a ja som uviedol len 2 prípady ...z mnohých

a kedže si sa k druhej téme ZASA ako je to zvykom nevyjadril ... potrebuje to další argument .... toleruješ TO a vlastne tým aj schvaľuješ ..

a argument typu sme len ľudia a robíme chyby ...  neberiem ... lebo potom by sa malo takto a tymto ospravedlňovať všetko zlo tohoto sveta ... alebo to plati ibe pre kresťanov ...iba oni maju právo na pochybenie ??