Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post


Hosť

#482 Re: Re: milá MT

2013-10-29 19:10

#457: Ewco - Re: milá MT

"ktora asi svoj vlastny rozum niekde stratila"

konečne si napísal pravdu .... a ani si si to neuvedomil, dostala ju tam jej bigotná výchova ....

a ja som uviedol len 2 prípady ...z mnohých

a kedže si sa k druhej téme ZASA ako je to zvykom nevyjadril ... potrebuje to další argument .... toleruješ TO a vlastne tým aj schvaľuješ ..

a argument typu sme len ľudia a robíme chyby ...  neberiem ... lebo potom by sa malo takto a tymto ospravedlňovať všetko zlo tohoto sveta ... alebo to plati ibe pre kresťanov ...iba oni maju právo na pochybenie ??

Replies

Ewco

#508 Re: Re: Re: milá MT

2013-10-29 22:38:55

#482: - Re: Re: milá MT

Pricina vlastnej sprostosti je bigotna vychova. Krasne zhrnute naozaj.  Vyjadrim sa ti aj k tomu STBakovi - moja viera nestoji na tom, ze nejaky krestan/farar,biskup atd pochybil. Moja viera tiez nestoji na tom, ze si niekto zle vylozil sv.pismo. Moja viera nestoji na senzaciach a zazrakoch a ani na ziadnych mimoriadnych praktikach. Jednoducho pouzivam zdravy rozum a ked sa mi nieco nezda hladam cestu - aj cez vysvetlenie kompetentnych.
Vidis len to, co chces vidiet, to co nechces uz nevidis. Budiz - ja tolerujem tvoj nazor, aj ked s nim nesuhlasim, preco mas silnu potrebu mi dokazovat, ze vlastne pravdu nemam ja ale ty? 
A taktiez velmi dobre vies, ze aj keby sexualna vychova v tomto podani bola realizovana, nezabranilo by to ani jednemu pripadu zo spomenutych. Takze neotacaj to do nabozenskej roviny.
Rovno zavedme aj prevenciu pred "terorizmom" co tak diskutovat vo velkom o genocidach a samozrejme prislusne obrazky vyvrazdenych deti napriklad - cez rozne sposoby zabitia.
Nepatri to do skol a miesto toho aby mali tie deti aspon neposkodene idealy ich rovno hodme do "dospelackeho" sveta plneho nenavisti, nespravodlivosti a povedzme: tu mas realitu, tak si zvykaj.