Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

RVM

#359 Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 16:53

#356: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Dnes som si precital material s nazvom "Pracovne listy pre sexualnu vychovu na druhom stupni zakladnych skol", na ktorom spolupracovala aj Pietruchova. Cakal som, ze tam najdem nieco co by mohlo ohrozovat mravny vyvin mladeze a pod. Nenasiel som nic. Ak je toto dovodom velkeho pohorsenia na vasej strane, tak vedzte ze ten text v dnesnom vyspelom svete nie je nijako kontroverzny a ze v podobnom duchu sa vyucuje sexualna vychova aj v ostatnych vyspelych europskych krajinach. Kolega, krestan, a velky odporca Pietruchovej mi na to povedal:

"Co tak argument, ze sex mimo manzelstvo, je z hladiska viery prestupenim Bozieho zakona?"

To si fakt niekto mysli, ze povinnostou skolstva je nasledovat nejaky "Bozi zakon" ? Ak je predmanzelsky sex problemom pre krestanov, tak nech to vtlkaju do hlav detom knazi, ale nie skoly. Pre moslimov je "bozi zakon" koran. A urcite by vam vysvetlili, ze je nemiestne aby vase deti chodili do zmiesanych tried, a uz vobec nie, aby mali telocvik spolocne chlapci a dievcata. A ze jest bravcove je hriech. Maju teraz nase skoly nasledovat tieto nabozenske zakony ? A vobec tu nezalezi na tom, ze krestanov je u nas vacsina a moslimov drviva mensina. Tento stat predsa stoji na sekularnych zakladoch, nie sme statom nejakeho konkretneho nabozenstva.

Replies


Hosť

#360 Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 17:42:13

#359: RVM - Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

A práve v tom je problém. Vy nechcete kresťanské zákony, my nechceme vaše liberálne. Lenže vaše dieťa nikto nenúti chodiť do kostola a našu sexuálnu výchovu mu v škole neprednášajú, lenže naše deti to majú dostať na tanieri ako jediné správne a povinné.

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#365 Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 22:07:18

#359: RVM - Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Máte pravdu RVM...Dnes školstvo, ktoré síce máte vďaka Cirkvi už nemusí nasledovať Boží zákon a tak to aj mnohokrát vyzerá...Neni mi známe, že by deťom na školách niekto vtĺkal, že predmanželský sex nieje správny, tak ako si neželáme, aby im bolo vtĺkané, že nezáväzný sex, homosexuálne správanie a pôžitkárstvo v poriadku sú...Moslimovia majú v súčastnosti asi 1500 mešít len v samotnom Nemecku a v Európe sa postupne  rozliezajú nekontrolovateľným spôsobom a spoločnosť im úboho ustupuje.Prečo? Pretože ju obopel duch falošnej "tolerancie".Jediný, kto je zlý a do koho si môžme beztrestne kopnúť je sv.Cirkev a iné kresťanské spoločenstvá...Verte mi, že presne na týchto liberálnych nezmysloch ako multikulturalizmus, riešenie homosexuálnych manželstiev a výchova detí v takýchto zväzkoch, sexuálna výchova, rodová ideológia, postupne končiaci feminizmus, zelení a ich politika, presne na tom padne Európska i o hodne mladšia Americká kultúra...Ja sa pýtam...Chceme žiť vo svete, kde nikto už pomaly nevie, čo je dobro a čo zlo? Kde nikto nevie, čo je vlastne správne a čo správne nieje? Všetko je postavené na jednu úroveň a pravdu má každý z nás osobitne...Komu vyhovuje tento prekliaty relativizmus? Kresťania vedia, kde má pravda svoje trvalé miesto od nepamäti, sekulárny humanisti žiaľ nie.Aj keď si osvojujú hodnoty, ako byť nápomocný, obetavý, atď...Viete odkiaľ tie hodnoty pochádzajú? Sú výsledkom evanjelizácie pohansko-barbarskej Európy počas celých stáročí. Čo je to za chorú spoločnosť, ktorá si nechá diktovať od 4% ľudí, ako budú na školách v oblasti sexuality vychovávané ich deti a či homosexuáli majú byť sobášení, plus vychovávať deti??? Je predsa demokracia a platí rozhodnutie väčšiny...Veď nech si LGBTI vytvorí oficiálnu politickú stranu, nech predstaví oficiálne svoju agendu a môže ísť do korektného, politického súboja...Prečo sa potrebuje nastoknúť na štátny rozpočet a v tzv.participačnej demokracii nanucovať ľuďom násilím svoje vízie? Nuž...Pokiaľ sa tie choré nezmysli nepodarí zastaviť takto cez petície, bude potrebná jednota ako v Košiciach a vynútime si referendum o týchto zásadných otázkach pre ďaľšie fungovanie tejto krajiny.Bude potrebná osveta, aby sa mnohí benevolentní ľudia prebudili a v ňom sa ukáže, koľko ľudí tie bludy vlastne podporuje...