Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej.

Dadulík

#351

2013-10-25 09:14

Tento diskusný príspevok mi sústavne vymazávajú - prečo???
.
http://blog.sme.sk/diskusie/2204679/1/20918661/Odpoved-na-otvoreny-list-Gabriele-Kuby.html#20918661
.
Pietruchová ako občianka i ako verejná činiteľka porušila toľko slovenských zákonov aj medzinárodných dohovorov, že by mal niekto na jej protizákonnú činnosť podať trestné oznámenie.
.
Alebo prznička našich detí je nad človek, a nech urobí čokoľvek, je nedotknuteľná?
.
Nie je, zákon sa na ňu vzťahuje rovnako ako na každého z nás. Treba len podať to trestné oznámenie a už viac nebude przniť naše deti a budúce generácie.
Dadulík

#352

2013-10-25 09:15

Aj tento diskusný príspevok mi sústavne vymazávajú - prečo???
.
http://pietruchova.blog.sme.sk/c/339622/Zenskost-a-muzskost-alebo-komu-sluzia-stereotypy.html
.
Som žena a vôbec sa mi nepáči Pietruchovej feministické: Ženskosť a mužskosť alebo komu slúžia stereotypy? Odpoveď na túto vetu je: stereotypy slúžia mužom a preto ich treba zrušiť a nastaviť nové, také, čo budú slúžiť feministkám. Áno, feministkám a nie ženám, lebo my, ženy, nemáme potrebu rušiť stereotypy, nám vyhovuje, že muži sú muži a my sme ženy.
.
Pietruchová agresívne útočí na mužov - kastruje mužov, aby len cúvali pred agresívnymi feministkami. A pýtam sa, kam ešte majú muži vám feministkám až fašistkám ustupovať??? Fašizmus potieral Źidov, feministky zasa mužov. Keď nenávidíte mužov, dá sa táto chorá socializácia z detstva (zlý alebo neprítomný otec) napraviť chodením psychológovi.
.
MUŽI, ZOBUĎTE SA, čítajte zákon (vrátane Ústavy) a medzinárodné dohovory a zmluvy - presne to, čo garantujú žene, garantujú aj mužom. PIETRUCHOVá KONÁ PROTIZáKONNE, keď NAVÁDZA NA NENáVISŤ VOČI RODU ZVANÉMU "MUŽSKÝ".
.
PODAJTE NA ŇU TRESTNÉ OZNáMENIE - ktokoľvek z vás, obyčajný radový občan, aj bez právneho vzdelania, aj keď máš len základnú školu, alebo združenie otcov/mužov - každý z vás môže podať na Pietruchovú trestné oznámenie!!! AKO NA OBČIANKU, TAK AJ NA VEREJNÚ ČINITEĽKU (zneužitie právomoci verejného činiteľa).

Hosť

#353 Re: Re: Nie vymenit - ZRUŠIŤ !!!

2013-10-25 09:15

#349: Pietruchová Oľga Ing. - Re: Nie vymenit - ZRUŠIŤ !!!

kľudne priznajte aj mnohé dalsie benefity aj zo zahraničia :-)


Hosť

#354

2013-10-25 11:07

Každý sa v poslednom období tvári akoby chcel chrániť práva niektorých občanov, ale často to robia na úkor tých druhých. V mene takto chápaných práv sa potom neraz šliape po právach tých, ktorí sú za zachovanie tradičných hodnôt. A stačilo by tak málo zachovávať tradičné hodnoty, ako sú láska, milosrdenstvo a úcta, a nikto by nebol diskriminovaný. Monika

Hosť

#355 Re:

2013-10-25 11:26

#34: -  

Toto nie je o tom, co zavadza. Toto je o tom, ze O.P. nie je vhodna na takuto poziciu vzhladom na jej sposob komunikacie a aj to, ze je to platene zo statnych penazi. Takym sposobom, ako vystupuje, by mohla vystupovat pri zastupovani neziskovej organizacie snaziacej sa presadit nejake mensinove prava. Nie ako pracovnik ministerstva, ktory by mal zohladnit aj kulturu a nazory obcanov statu, ktory ho plati.

 

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#356 Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 12:09

Pre mňa je nepochopiteľné, ako je možné, že menšina sa snaží násilím natlačiť väčšine svoje názory a ešte to aj legislatívne "zabetónovať." Ak pozrieme do minulosti, všetky prevratné udalosti sa udiali prostredníctvom revolúcii, kde masy občanov žiadali zmenu, či už systému, prípadne úpravy vrámci neho.Toto je absolútne nový fenomén, kde zmeny sa odohrávajú "top down", čiže zhora nadol, prostredníctvom lobystických mimovládnych organizácii, ktorým je jedno, kto je aktuálne pri moci, hlavne, že je myšlienkam naklonený a je s ním možné "spolupracovať." Ak nebudeme ako občania dostatočne bdelí a jednotní, privedú nás dobrodruhovia ako napr.pani Ing. Pietruchová do stavu z ktorého bude cesta späť veľmi obtiažna.Naše deti sa budú učiť masturbácii, že homosexualita je vlastne fajn, že rozdielnosť pohlavíí nieje, lepšie povedané, je to iba v našom myslení a podobné nezmysli nad ktorými stojí rozum.Smutné je, že ak by ste proti tomu protestovali, neminie vás zakonný postih, pretože súčasťou stratégie nieje len obhajoba týchto pokrútených nezmyslov, ale i tresty pre tých, ktorí sa tomu vzoprú...Preto ako som už povedal, je potrebné aby sme ostali bdelí, jednotní a neustúpili falošnej tolerancii, ktorá vedie na zcestie, ale vždy upozornili na nebezpečenstvo, ktoré hrozí súčastnému človeku západnej civilizácie.Nič, žiadny medzinárodný dovovor a ani nič iné nás nezaväzuje k zmene legislatívy v tomto smere, len sa o to snaží zopár "podivných" ľudí z EU a OSN, ako i niektorí karieristi tu doma, ktorí sa už vidia vo významných funkciách OSN a budúcnosť nasledujúcich generácii im je ukradnutá... Pani Oľga Pietruchová je frustrovaná dáma plná nenávisti.Svoje dobre platené miesto však zasvätila medvedej službe...Iste aj jej terajšie konanie má hlbší a vzdialenejší korienok než by sme si možno mysleli, ale pravdu o tom si nesie svojim životom iba ona sama a sotva sa ju verejnosť niekedy dozvie...V tomto smere je poľutovaniahodná a preto poprosím aj iných diskutujúcich o miernejšie slová na jej adresu, keďže naozaj netušíme, čím si prešla.Nič to však nemení na tom, že svoj nesúhlas môžme v otvorenom liste vyjadriť.PS:A ak by sa všetky členské štáty EU spoločne rozhodli skočiť do priepasti, my si predsa môžme na Slovensku zachovať zdravý rozum a skákať tam nemusíme Ďakujem.

bojovnicka1488

#357 Re: Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

2013-10-25 16:48

#344: ja - Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?

Pietruchova ma podcenuje, pritom nevie ake a kde vsade mam kontakty:) Neradim sa s nikym, vsetky tie zakony som si nastudovala sama,  trocha sa v nich vyznam, pravo sme mali na VS, vsetko, co som zistila som poslala niekomu dôlezitemu, ktory kedysi pracoval pre Ministerstvo prace, socialnych veci a rodiny, pohybuje sa v oblasti politiky atd., som s nim uz dlhsie v kontakte este pred tymto problemom s Pietruchovou a spol.


Hosť

#358 Re: uchylacka v statnych sluzbach!

2013-10-25 16:49

#22: mamairin - uchylacka v statnych sluzbach!

ja len dufam, ze ziadne z tvojich deti nie je homosexualne resp akokolkev inak odlisne, lebo ak ano, ty im zrejme oporou nebudes ... Peter Novak, Banska Bystrica

RVM

#359 Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 16:53

#356: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Dnes som si precital material s nazvom "Pracovne listy pre sexualnu vychovu na druhom stupni zakladnych skol", na ktorom spolupracovala aj Pietruchova. Cakal som, ze tam najdem nieco co by mohlo ohrozovat mravny vyvin mladeze a pod. Nenasiel som nic. Ak je toto dovodom velkeho pohorsenia na vasej strane, tak vedzte ze ten text v dnesnom vyspelom svete nie je nijako kontroverzny a ze v podobnom duchu sa vyucuje sexualna vychova aj v ostatnych vyspelych europskych krajinach. Kolega, krestan, a velky odporca Pietruchovej mi na to povedal:

"Co tak argument, ze sex mimo manzelstvo, je z hladiska viery prestupenim Bozieho zakona?"

To si fakt niekto mysli, ze povinnostou skolstva je nasledovat nejaky "Bozi zakon" ? Ak je predmanzelsky sex problemom pre krestanov, tak nech to vtlkaju do hlav detom knazi, ale nie skoly. Pre moslimov je "bozi zakon" koran. A urcite by vam vysvetlili, ze je nemiestne aby vase deti chodili do zmiesanych tried, a uz vobec nie, aby mali telocvik spolocne chlapci a dievcata. A ze jest bravcove je hriech. Maju teraz nase skoly nasledovat tieto nabozenske zakony ? A vobec tu nezalezi na tom, ze krestanov je u nas vacsina a moslimov drviva mensina. Tento stat predsa stoji na sekularnych zakladoch, nie sme statom nejakeho konkretneho nabozenstva.


Hosť

#360 Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 17:42

#359: RVM - Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

A práve v tom je problém. Vy nechcete kresťanské zákony, my nechceme vaše liberálne. Lenže vaše dieťa nikto nenúti chodiť do kostola a našu sexuálnu výchovu mu v škole neprednášajú, lenže naše deti to majú dostať na tanieri ako jediné správne a povinné.

RVM

#361 Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 18:02

#360: - Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Neviem ci je to jedine spravne a povinne, ide ale o pohlad, s ktorym sa v sucasnosti stotoznuje drviva vacsina psychologov a sexuologov. Este nie tak davno ste tvrdili, ze chlapcom po castej masturbacii narastu na dlaniach chlpy, a teraz chcete ist nieco hovorit do sexualnej vychovy ?

Inak, ja som za to, aby mohli rodicia poziadat skolu, aby ich deti nevyucovala sexualnu vychovu, ale treba pouzit rovnaky meter a povolit eutanaziu, ci nejaku formu financnej kompenzacie ateistov, trebars vo forme danovych ulav - ked uz teda prispieva stat na cirkvi.


Hosť

#362

2013-10-25 18:10

Kto útočí na naše kresťanské korene, nedokáže sa poučiť z histórie, nemôže mať budúcnosť.
Ewco

#363 Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 18:10

#361: RVM - Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Ty sa riadis tym, co si myslia ini, alebo mas vlastnu hlavu a vlastny pohlad? Pretoze milujem slova ako "vecsina","pseudoodbornici" a hlavne bez zdroja.

Zaujimalo by ma, kde kto kedy povedal o tych chlpoch - argument jedna babka povedala.
Za druhe vsetci platime dane a platia sa z nich institucie, s ktorymi tiez nie vsetci suhlasime ako jednotlivci. Takze argumentovat danovymi ulavami je zcestne. Zmenme kompletne danovy model, nech kazdy prispieva len na to co chce.

MM

#364 Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 20:05

#361: RVM - Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

No každopádne sa prispieva aj na iné oblasti, ktoré mnohí veriaci nevyužívajú, napr. šport a divadlo a rovnako na to prispievajú, ale aby sme sa rozumeli, ja ako veriaci a kňaz som rovnako za odluku Cirkvi od štátu, problém to však nie je veľké cirkvi, ale pre tie malé, pre ktoré by odluka bola likvidačná.

A k tej prvej časti, no zvláštne že dnes po tých všekých vedeckých a psychologických objavoch niekto zastáva ideológiu, usilujúcu sa presadiť do škôl, že človek v skutočnosti sa nerodí ani ako muž ani ako žena, teda ako ONO... prepáč, a teraz chcete ísť niečo hovoriť do sexuálnej výchovy?

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#365 Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-25 22:07

#359: RVM - Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Máte pravdu RVM...Dnes školstvo, ktoré síce máte vďaka Cirkvi už nemusí nasledovať Boží zákon a tak to aj mnohokrát vyzerá...Neni mi známe, že by deťom na školách niekto vtĺkal, že predmanželský sex nieje správny, tak ako si neželáme, aby im bolo vtĺkané, že nezáväzný sex, homosexuálne správanie a pôžitkárstvo v poriadku sú...Moslimovia majú v súčastnosti asi 1500 mešít len v samotnom Nemecku a v Európe sa postupne  rozliezajú nekontrolovateľným spôsobom a spoločnosť im úboho ustupuje.Prečo? Pretože ju obopel duch falošnej "tolerancie".Jediný, kto je zlý a do koho si môžme beztrestne kopnúť je sv.Cirkev a iné kresťanské spoločenstvá...Verte mi, že presne na týchto liberálnych nezmysloch ako multikulturalizmus, riešenie homosexuálnych manželstiev a výchova detí v takýchto zväzkoch, sexuálna výchova, rodová ideológia, postupne končiaci feminizmus, zelení a ich politika, presne na tom padne Európska i o hodne mladšia Americká kultúra...Ja sa pýtam...Chceme žiť vo svete, kde nikto už pomaly nevie, čo je dobro a čo zlo? Kde nikto nevie, čo je vlastne správne a čo správne nieje? Všetko je postavené na jednu úroveň a pravdu má každý z nás osobitne...Komu vyhovuje tento prekliaty relativizmus? Kresťania vedia, kde má pravda svoje trvalé miesto od nepamäti, sekulárny humanisti žiaľ nie.Aj keď si osvojujú hodnoty, ako byť nápomocný, obetavý, atď...Viete odkiaľ tie hodnoty pochádzajú? Sú výsledkom evanjelizácie pohansko-barbarskej Európy počas celých stáročí. Čo je to za chorú spoločnosť, ktorá si nechá diktovať od 4% ľudí, ako budú na školách v oblasti sexuality vychovávané ich deti a či homosexuáli majú byť sobášení, plus vychovávať deti??? Je predsa demokracia a platí rozhodnutie väčšiny...Veď nech si LGBTI vytvorí oficiálnu politickú stranu, nech predstaví oficiálne svoju agendu a môže ísť do korektného, politického súboja...Prečo sa potrebuje nastoknúť na štátny rozpočet a v tzv.participačnej demokracii nanucovať ľuďom násilím svoje vízie? Nuž...Pokiaľ sa tie choré nezmysli nepodarí zastaviť takto cez petície, bude potrebná jednota ako v Košiciach a vynútime si referendum o týchto zásadných otázkach pre ďaľšie fungovanie tejto krajiny.Bude potrebná osveta, aby sa mnohí benevolentní ľudia prebudili a v ňom sa ukáže, koľko ľudí tie bludy vlastne podporuje...

RVM

#366 Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 07:14

#363: Ewco - Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Ja praveze vlastnu hlavu a vlastny pohlad mam. Pretoze kym vy pocuvat kazne knazov zijucich v celiate, ja si uz dlhe roky utvaram nazory studiom prac odbornikov na internete (zdaleka vsak nie len na tuto temu).

O chlpoch ? Predpokladam, ze nejde o preklep a ze mate na mysli upravu ochlpenia na prirodzeni. Ta je jednoducho v sucasnej dobe vyrazne rozsirena, a rozhodne to nie je ziaden vystrelok sucanosti, napriklad stari egyptania sa zbavovali akehokolvek ochlpenia na tele. Spominany material nenabada ani nezakazuje taketo konanie. Pise sa tam, ze rozhodnutie je plne v kompetencii danej osoby. A ono skutocne je.

RVM

#367 Re:

2013-10-26 07:28

#362: -

O tych vasich krestanskych korenoch by sa dalo polemizovat. Napriklad tu sa pise nieco uplne ine:

http://www.ved.sk/RC.cyril.metod.kultura.htm

Krestanstvo bolo aj medzi Slovanmi rozsirovane nasilim. Skupiny, ktore sa odmietli vzdat svojej "pohanskej" viery, boli obrate o majetok a uvalene do otroctva. Ak sa krestanstvu odmietla poddat cela krajina, bola takato krajina napadnuta krestanskymi krajinami v kriziackej vyprave. Na tychto vypravach boli castokrat osobne pritomni vysoko postaveni biskupi, to ale nezabranilo lupeniu, vrazdeniu civilneho obyvatelstva ani znasilnovasniu. Dobrym pirkladom je kriziacka vyprava vedena proti pobaltskym slovanom v roku 1168.

Ak  ste niekedy poculi pouzit moslimov vyraz "ty neveriaci pes", tak vedzte ze rovnako titulovali krestania vsetkych ostatnych. Ked v roku 631 dorazil za vodcom Slovanov Samom vyslanec Frankov Sycharius a Samo mu navrhol priatelstvo, Sycharius odpovedal: "Nie je mozne, aby krestania a sluhovia bozi uzavierali priatelstvo so psami".

RVM

#368 Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 07:37

#364: MM - Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Mnohi veriaci sport a divadlo nevyuzivaju, ale zaroven ich mnohi veriaci vyuzivaju. Dovolim si povedat, ze ak by si spravil na futbalovom stadione v akomkolvek meste anketu medzi divakmi, zistil by si ze dost vyrazna vacsina su krestania. Takze nie, financovanie sportu ani kultury urcite nemozeme davat za protivahu financovaniu nabozenstiev. Spravodlive to bude len vtedy ak

1) bud nebude stat viac prispievat cirkvam

2) alebo umozni danove ulavy neveriacim a tym, ktori sa nehlasia k ziadnej z registrovanych cirkvi  poberajucich statnu pomoc

 

V spominanom materiali  o sexualnej vychove sa rozlisuje pohlavie a rod. Pohlavie je fyziologicky dane a je tam jasne napisane, ze clovek sa rodi bud muzskeho alebo zenskeho pohlavia (i ked su pripady rodenych hermafroditov).


Hosť

#369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 07:42

#368: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

skutočne užasný príklad, ale aj ten dokazuje že v tomto state je drviva väčšina kresťanov a aj drvivé mnozstvo daní pochádza od krestanov - tvoja logika - nech krestania dalej platia vsetko aj pre vás, ale vy nebudete pre kresťanov. no nie je to milé?

RVM

#370 Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 07:55

#365: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Skolstvo tu mame vdaka Cirkvi len preto, ze nic ine ako vasa Cirkev tu nebolo, a svetska moc, teda az na vynimky v stredoveku nepotrebovala vzdelane obyvatelstvo, a tak sama skoly nezakladala. Faktom je to, ze skoly existovali uz davno pred vznikom krestanstva, ale aj zidovstva. Po nastupe krestanstva naopak doslo k utokom voci starej antickej mudrosti, najma v oblasti filozofie a Europa sa prepadla na niekolko storoci do temna. Nakoniec, este aj na rozhrani stredoveku a novoveku krestanski biskupi bojovali proti akejkolvek inej kulture, napriklad ked v roku 1562 biskup Diego de Landa nechal spalit obrovske mnozstvo mayskych kodexov. Nicenie kodexov pokracovalo aj nasledujuce desiatky rokov, az do roku 1697. Dnes nam ostali tusim iba 4 posledne kodexy. A tak mozeme povedat, ze vdaka vam krestanom sa podarilo takmer uplne znicit pisomnu kulturu celeho jedneho kontinentu.

Strasite tu moslimami, co podla mna bude aj nosnou temou konzervativnych krestanov v najblizsich rokoch. Budte si isti, ze Islam povazujem za este vacsie zlo ako krestanstvo a akonahle sa bude snazit obmedzit moje slobody, budem proti nemu bojovat rovnako ako bojujem proti fanatickemu krestanstvu.

RVM

#371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 07:57

#369: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

A co tvoja logika ? Krestania vraj platia "vsetko" pre nas, teda aj sport a kulturu. A my im nie ? Mas pocit, ze ja svojimi danami neprispievam na sport a kulturu ? Rozdiel je v tom, ze ja este navyse nedobrovolne sponzorujem aj vase nabozenstvo.

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#372 Re: Re:

2013-10-26 08:14

#367: RVM - Re:

RVM, RVM.... Čo to všetko, ten balast, čo ste tu popísali, má spoločné s tým, že ľudia tu na Slovensku proste nechcú tie absurdné nezmysli? Veď si kludne čítajte ďalej na internete "vedecké štúdie múdrych ľudí", čítajte si o tom, ako sú kresťania strašne zlí a aj vždy boli, ale dajte drvivej väčšine obyvateľstva pokoj...Pokiaľ sa Vám a Vám podobným nepáči život v tejto krajine, nik vás tu nenúti násilím ostávať a dvere odtiaľto preč máte otvorené dokorán.Tam niekde v Nemecku, vo Francii, či Veľkej Británii sa môžte kľudne zosobášiť aj so svojím "milovaným", vziať si detičky do výchovy a žiť "idylicky" až do smrti.Ďakujeme, na Slovensku si takéto čosi neprosíme...Sakra...To stále treba omielať dookola, že pomýlených ľudí je tu ešte stále na Slovensku málo? Ja ale viem, kde je problém...Nepodarilo sa to tu spraviť poľahučky, potichučky a poza chrbty ľudí...Toto najviac štve ľudí na opačnej strane barikády. A preto Bedlite...

RVM

#373 Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-26 08:23

#364: MM - Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Este k tym malym cirkvam, pre ktore by vraj odluka od statu bola likvidacna. Pokial viem, su to prave niektore male cirkvi, ktore sa uz v sucasnosti dobrovolne vzdavaju prispevku od statu. Som presvedceny, ze aj ostatne male cirkvi by si dokazali poradit s odlukou od statu lepsie ako RKC. Tieto cirkvi maju sice menej clenov, ale zaroven maju aj adekvatne mensie naklady na reziu. Rozdiel je v tom, ze v radoch RKC su v ovela vacsej miere zastupeni tzv. "sviatocni krestania".

RVM

#374 Re: Re: Re:

2013-10-26 08:35

#372: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Re: Re:

Ja zastupujem tych, ktori tie podla vas "absurdne nezmysli" chcu. Ak budem ticho, bude to vyzerat, ako by tu neexistovala ziadna opozicia proti vasim nazorom. V tejto krajine sa ale k svojej "neviere" otvorene priznava viac ako 700 tisic ludi. Dalsich, takmer 600 tisic svoju vieru nespecifikovalo, je teda pravdepodobne ze aj medzi tymito je mnoho sekularnych humanistov. V ekonomicky silnych regionoch je percento ludi bez viery este vyssie, napriklad v Bratislave dosahuje az 31% (nepocitajuc tych, ktori vieru nespecifikovali).

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#375 Re: Re: Re: Re:

2013-10-26 08:55

#374: RVM - Re: Re: Re:

Veď ja som už vyššie v príspevku uviedol, že si treba založiť politickú stranu, dať je názov LGBTI, alebo INAKOSŤ a ísť do korektného, politického súboja...Ale nie poza chrbty ľudí sa prisať na tých, čo sú aktuálne pri moci.

Ubezpečujem Vás pán, či pani RVM, že by sotva uspeli...A to, že je niekto ateista ešte nepredpokladá, že je automaticky sekulárny humanista, alebo že otvorene podporuje ideológie z ktorých zdravému človeku stojí rozum...

Už ma nebaví donekonečna písať to isté.Ak nezaberú petície, pritvrdí sa a pôjde sa ďalej...

Tak Vám pán, či pani RVM, ako i všetkým zúčastneným diskutujúcim želám peknú, slnečnú sobotu...:-)

PS:Vonku je krásne.Vezmite svoje dietky, svojich milovaných, milované, manželky, manželov, priateľky, priateľov niekam von na výlet do prírody.Čerstvý vzduch nám všetkým môže byť iba na prospech. :-)