Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
LUW
Re: LUW
Je rozdiel medzi nesúhlasom s názormi iných a osočovaním. Pani Pietruchová nielenže nesúhlasí (na čo má právo), ale aj osočuje a tu už nastáva problém. :-)
Re:
Ja som to nepochopila ako peticiu, ale ako otvoreny list. Ta kolonka s krajinou je tam asi preto, ze obcania SR mozu zit aj v zahranici, tym este nestracaju obcianstvo a ani peticne pravo, ved mozu aj volit.
Nie vymenit - ZRUŠIŤ !!!
ZRUŠIŤ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=H7xVlvlNp2w&feature=youtu.be
Clovek na tomto poste ma vystupovat kultivovane, vecne a v prospech ludi SR
Oľgin palác
Katoliban vystrkuje rozky
Zaspate Slovensko za prebudza do stredoveku, kto siel trosku s dobou, je uz davno vonku. Neuveritelne! Zacinam mat dojem, ze je za tym katoliban, v Slobodnom vysielaci su moderatori z Lumenu, zakladatel radia Noro nedavno prehlasil, ze LIPSIC JE JEHO KAMARAT. A katoliban zacal preberat taktiku sirenia nenavisti rovnako, ako kedysi SNS. Ja nie som ovca, tulajuca sa z kosiara do kosiara. Vojna je vojna, aj ked informacna,, vojny sposobuju iba smrt a skody a ja ich nenavidim.
Re: Katoliban vystrkuje rozky
#11: yoolo - Katoliban vystrkuje rozky
Lipsicov kamarat je zly, aj kamarati katolikov su zli. Dobri su len kamarati STBakov a komunistov. Paci sa mi tato liberalnost. Boj za slobodu, pokial je po mojom, ak nie, prec s tym. Ako sa teda lisim od tych, co kritizujem? Nijak. Som taky isty.
Predmet
Nejde o pohľad, ale o nabúravanie základných ľudských a rodičovských práv a to sa ma týka príliš osobne na to, aby som sa k tomu nevyjadril.
trestno-pravne stihanie o.p.
beštia v ľudskej koži
Kto poznáte jej pôsobenie a jej zlobu, nenávisť a roznecovanie rodovej animozity pridajte sa prosím svojim podpisom k petícii.
Ja osobne som to podpísala s veľkou úľavou. Petícia je len verejným prejavom odporu proti zlovôli tejto ženy a proti zneužívaniu jej postavenia.
Podpis je vaša slobodná vôľa a vychádzajte z vlastného poznania a názoru, považujem ale za korektné a potrebné, aby som vás upozornila na túto skutočne užitočnú iniciatívu a vašu možnosť angažovať sa o.i. aj v prospech samotnej p. Pietruchovej.
Ľúbim Oľgu
ona je madona, ona je madona, ona je madona, stále žiari.
Ma-ma-ma-dona,
Pie-pie-pie-truchová.
Je nepoškvrnená,
treťosektorová.
Ona je madonaaaa, ona je madonaaaa... hej!
uchylacka v statnych sluzbach!
Dobrý deň!
Osobne ju nepoznám, ale bez ohľadu na moje vierovyznanie nesúhlasím s tým, aby sa moje deti niekdy v škole vyučovali podľa metodiky, ktorú pani Pietruchová vytvorila a presadzuje:
http://www.rodicovstvo.sk/sexedu_metodiky.htm
Necítim nenávisť voči nikomu, ale stále som presvedčená, že som človek a nie zviera...
To je môj dôvod, prečo súhlasím s Otvoreným listom.
| This discussion has been closed. |