Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Znechutený petíciou

#676 Inteligentom čo podpísali túto petíciu

2012-12-20 10:43

Nechápem ako môže dakto podpísať petíciu pre človeka ktorého v živote nevidel!!! Pán Hryc asi musel poobchádzať všetky centrá pre drogové závislosti http://www.pluska.sk/plus-7-dni/komentar-tyzdna/07/ako-je-mozne-niekto-bez-hanby-verejne-zastava-narkomana.html V tomto článku je to zhrnuté DOKONALE.K tomu čo tu píšu daktorí že 8 rokov je veľa....hm najskôr ma to tiež zarazilo ale potom ma napadlo však ono to nieje prvý krát.Hovoríte o druhej šanci.....tú už dostal niekoľko krát...a čo s ňou spravil?Fúkol si ju cez zrolovanú dvacku.Je to len skur...ý feťák,díler a recidivista a dali ho presne tam kam patrí. Čo sa týka tej spolupráce s políciou,je to len chytanie sa slamky topiaceho sa vo vlastných srač..ch,o takejto spolupráci by musel mať doklad tak sprostý nieje nikto.Len dúfam že si doma zabudol lubrikačný gél....a ak práve teraz "hltá" tak mu prajem dobrú chuť :D. P.s. Na termíne "Talentovaný herec" som sa fakt dobre pobavil,väčší looser na obrazovke je už len Puškárová.

ema

#677 Re:

2012-12-21 14:17

#666: -

vazeny pan hryc, ak chcete hovorit o dusevnych chudakoch, zacnite sebou. cela tato fraska je jeden trapny omyl zabudnuteho herca, ktory zanuchal prilezitost uputat na seba pozornost. je smutne ze vam je akykolvek sposob dobry. je ubohe ze sa prizivujete na cudzom nestasti. je nechutne ze obhajujete a ospravedlnujete opakovane vazne porusenie zakona, a jednoznacne priezracne klamstva podavate ako pravdu.

ak by vam slovko moralka a respekt pred zakonom (ten ste nikdy nemal, vzdy ste vyzadoval extra pristup od kazdeho s kym ste sa stretol) nieco hovorili, visela by tu peticia za dosledne vysetrenie, ferovy sud a spravodlivy trest ( skoda ze ste vo svojej jasnozrivosti - ci obmedzenosti - zabudol spomenut, ze cinkota dostal trest POD dolnou hranicou).

dufam ze rovnako budete bojovat za kazdeho  recidivistu, ktory bude za drogovu trestnu cinnost odsudeny kedkolvek v buducnosti.

do zvracania priatelu.....

Sam Zakon, osobne

#678 Re: Re: to focus

2012-12-21 15:06

#674: - Re: to focus

Mily pan ´host´ c. 674 (a podobna banda blbov)

venujem ti (naposôedy) kusok z mojho vzacneho casu, ak to osvieti aspon jedneho z blbov podobnych tebe, bude to uspech.

Problem je v tom, že presne kvoli podobnym volom ako si ty, je tato republika tam, kde je. Totiz, drviva vacsina naroda su primitivne, nic nechapajuce ovce. Vratane teba. Nedokazu samostatne mysliet a uvazovat. Naviac, nedokazu pochopit ani jednoduche, trivialne pisane slovo, jednoduchy text, nieto este nieco len o malicko zlozitejsie.

 

K veci. Pokial si si nevsimol, ty genius, ja tu nikde NEPRIZNAVAM, ze alkohol je tvrda droga, len som UVIEDOL ako sa  drogy oficialne  dalej rozlisuju podla MIERY RIZIKA. Nie ja som urcil, ze alkohol patri medzi tzv. "tvrde".

Mozno si si neracil vsimnut ani to, ze alkohol (co sa tyka miery rizika)  patri do kategorie - Stredná miera rizika, ale pervitin  - VYSOKÁ až stredná miera rizika.

Btw, ta posledna veta, co ta uplne zabila, to bol ironicky vysmech, ak vobec vies co to znamena.

A ze si "Chcel  len poukázať, že drogy mäkké, či tvrdé zostanú drogami"?  Naozaj??? No to si objavil Ameriku, geius! Uplne ti unika PODSTATA vyznamu slova ´droga´. Ved  PRAVE PRETO nie je droga ako droga a  PRAVE PRETO sa rozlisuju do kategorii miery rizika:

Vysoka

Stredna

Relativne mala

Takmer bez rizika

 


Hosť

#679 Re: Re: Re: cinky

2012-12-22 00:53

#7: vyberam si prezYvku - Re: Re: cinky

komu tym ublizil? prichytili ho ze predava? a kde beriete istotu ze naozaj nebol v kontakte s policajtami? ale pre istotu ho dajme na 8 rokov, lebo co ak by ho stretlo moje dieta

trosku zdraveho rozumu ludia, pravo neni dokonale

PhoeniX

#680 Tak

2012-12-22 13:05

... a prezident to ukoncil :D

Hosť

#681 Re: Re: Re: Re: cinky

2012-12-23 17:01

#679: - Re: Re: Re: cinky

host, sledujes ty vobec media? asi nie, lebo inak by si vedel, ze policia kaukolvek spolupracu vylucila. neexistuje o nej ani len smrad, nieto este nejaky zaznam. naozaj si myslis ze cinkymu krivdi cely svet? ja si myslim ze je to obycajny krivak. nech v tej base pokojne zhnije ked mu raz nestacilo. dostal trest pod dolnou hranicou - tak v com je problem.

pravo nie je dokonale, to mas pravdu - prave preto po prvom odsudeni mal dat ten truhlik paprce prec od vsetkeho co s drogami suvisi.

myslim ze prezident konecne urobil nieco zmysluplne - trosku si to u mna napravil....

denis

#682

2012-12-24 13:58

Mali by mu dať 16 rokov a to každému čo berie drogy,lebo tým že ich berie udržiava v obehu dílera a týmto kolobehom doplatia aj naše deti .Nedal by som milosŤ za drogy ani svojmu dobrému kamarátovi a nie to ešte človeku ktorý tam raz už bol....
Denny

#683 Cinky nie je obeť

2013-01-01 09:58

Ste na veľkom omyle, keď si myslíte, že Cinky je obeť!!!
Dlhodobo a len preto, aby získal pre seba a na predaj drogy , sa pohyboval v prostredí drogovej kriminality.
Skôr ako dílerom Cinkim by ste sa mali zaoberať prípadom nerozvážnosti chlapca v opilosti, ktorý zlomil nohu policajtke a dostal skoro 12 rokov!!!
Denny
Hosť

#684 Pre Denis

2013-01-01 10:03

Nezastávam názor, že ten kto berie drogy má byť potrestaný. Užívateť drog je potrestaný závislosťou a neskutočnými absťákmi spojenými s rozpadom osobnosti. JE TO CHOROBA !!!! Cinky bol bohapustý díler pre vyššiu vrstvu a 8 x filé si zaslúži. Poznal som ho osobne !!!


Hosť

#685 Re: Re: Re: to focus

2013-01-02 11:36

#678: Sam Zakon, osobne - Re: Re: to focus

No máš fakt vyberaný slovník a Tvoja demagógia by sa páčila Kotlebovi. Asi sám si bol nadrogovaný alkoholom, keď si písal tie odpovede. Zbytočnč sa hráš so slovíčkami. Keď stúpim do h..na, tak je jedno, či je slonie, kravské, psie, mäkké alebo tvrdé. Stále je to do h..no !!!

Sam Zakon, osobne

#686 Re: Re: Re: Re: to focus

2013-01-05 05:54

#685: - Re: Re: Re: to focus

Si mimo, tvoja reakcia je totalne o niciom,  vesmrnym prdom, ziadna vecna argumentacia, iba dristy.

Hra so slovickami kontra  hole nevyvratitelne fakty, to je trochu ina liga mily. O tvojej zuzenej kapacite mozgovej hmoty vela hovori aj to, ze vsetky hovna hadzes do toho isteho vreca.

Kravse, konske, prasacie, slonie,  = Vysoká:  "Tvrdé"

Psie a macacie hovno = Vysoká až stredná:  "Tvrdé"

Husacie a kuracie hovno= Stredná: "Tvrdé"

Králicí bobek =Relatívne malá:    "Mäkké"

Musacie hovno = Takmer bez rizika:    "Mäkké"

 

S tvojim amaterskym demegogickym myslenim je to stale len hovno. Tak si skoc do musieho hovna a potom si vyskusaj skocit si do kravskeho, konskeho, prasacieho,  alebo slonieho hovna. Okamžite zbadaš ten diametrelny rozdiel, presne tak ako aj u drog.

Iny priklad - kradnutie je stale len kradnute, ale je rozdiel ukradbut jablko vedla cesty a vykradnut banku. Preto su za to ai trosocka ine palky.

 

Apresne tak ja to aj u drog, sú drogy takmer neskodne, a su drogy, ktorych uzivanie koci neraz az smrtou.

 

 


Hosť

#687 Re: Re: Re: Re: to focus

2013-01-05 06:01

Detvan

#688 Re: Cinky

2013-01-11 15:45

Prezývka s tvrdým Y

#689

2013-01-11 15:47

Prajem šťastnú cestu do p...e...
ti jebe ?

#690 Re: Re: cinky

2013-03-28 12:47

#23: miso - Re: cinky

si normálny ? Dieťa nevie či je niečo dobré alebo zlé ak mu nejaký dobrý ujo ponúkne cukrík z drogou. Ani jedna droga by nemala byť legalizovaná a som toho názoru, že ani cigarety a alkohol. A to aj napriek tomu, že fajčím a pijem.

Evidentne nemáš deti a ak raz budeš mať, tak som zvedavý čo by si robil, ak by si z okna videl, nejakého dobrého uja, ktorý rozdáva tvojim deťom cukríky a robí z nich budúcich feťákov. Asi by si sa tešil.


Hosť

#691 ja

2013-06-24 09:19

#1: seredanka -

hanba mne hrozilo za 13gramov trávy 8-12rokov nakoniec 5 na 5 roky podmienka-dovtedy nikdy netrestaný

hanba zmrd pikersky má 150gramov pika a dostal 8roky-3tí drog.delikt

hric zobuď sa a podpor dekriminalizáciu marijuany


Hosť

#692

2013-07-02 09:35

tak to vsetci potom hulme marisku.preco by on mal dostat iny trest ako obycajny ludia?on je clovek ako my ci azda ten vas sv jozef sa vydava pod meno dusan?vyjebanci sv jozefa
d

#693 Re:

2013-09-03 23:33

#1: seredanka -

Pravda, nič ho neospravedlnuje ak by to bol niekto iný tak ho tam strčia rovnako a na dlhšie.

martin-84

#694 nech ide sediet

2013-11-13 19:53

dufam ze pojde sediet do tej basy...
ziadat milost pre pijackeho psychopata by ma zaujimalo ci je autor peticie normalny?
ako by sa zaksychtil keby autorova frajerka alebo dcera niekoho branila a taky ozraty kokot by jej zlomil nohu..
a co bude dalej zhuli sa hokejista a pojde dakoho zastrelit?
nech ide sediet.. a cim dlhsie
piatoksviatok

#695 Je to určite ťažké.

2014-04-23 10:54

Ale celkovo náš systém je smiešny. Tresty sú pokrútené ako správny paragraf a niečo navyše, Ščurko dostal za brutálnu vraždu 6, je otázne, či Cinky svojou činnosťou bol brutálnejší, alebo zabil viac ľudí. Náš svet je odrazom našej činnosti.Ak je ťažké, živiť sa herectvom treba pomôcť ľudu zvrhnúť utláčateľov, a ak mu chýba energia, mal ísť k lekárovi.
sunar

#696

2015-01-23 12:17

Uzatvaram tuto diskusiu a hned.