Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .


Hosť

#576 Re: Re: Cinky

2012-12-09 09:16

#561: - Re: Cinky - sa preber, za tento stav môžu jedine hlupáci Slováci, stádo baranov, aj tu sa odbavujete a dosiahnete makové!!!

 

spisovatelka

#577 ad.: Cinkota

2012-12-09 10:53

Podpisujem peticiu slobodne, ale moje pocity nie su jednoznacne. Prosim, pan Cinkota, ak vam prezident SR udeli milost, vezmite to vazne a nesklamte nas znova.
znechutená

#578

2012-12-09 11:00

a nech mu odpustia aj dlžoby v sociálnej poisťovňe čo prefetoval...ludia sú blbí postavia sa za každého feťáka....

Hosť

#579 Re:

2012-12-09 11:34

iniciatus

#580

2012-12-09 11:49

p.Hryc skončite už s týmto nechutným divadlom ,sú ľudia ,ktorí si oveľa viac zaslúžia petíciu a nedostanú ju ,kde ste doteraz boli ??? prečo ste neurobili petíciu za milosť u tých čo si to naozaj zaslúžia, Ako si vôbec niekto dovolil odsúdiť pseudo celebritu z vašej smotánky ??? Veď je to trápne divadlo ,vieme ,že ste herci ,ale toto už preháňate.

Hosť

#581

2012-12-09 12:18

nepriomeraný trest, vrah zabije a dostane menší!

Hosť

#582 Re:

2012-12-09 13:27

#581: -

vrah ,torý ,recidivuje dostane doživotie ,recidíva  je tvrdo trestaná ,svoje sťažnosti adresujte p. Lipšicovi ,novelu TZ zákona presadil  on

 

 

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2012-12-09 13:37


Lola

#584 Neuspel

2012-12-09 13:48

Svinarna neskutecna!!!!napadaji me jen samy sprosty slova!!! S*re me to nepopsatelne!Kazdy jen vidi "fetaka" pritom nikdo z tech, co nikdy nezkusili drogu, nevi co to je a o cem to je, nik nepochopi! Zalezi predevsim na pevne vuly a jen bych tu citovala jeden komentar:

Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca . / #23 Re: cinky2012-12-06 15:12
#2: vyberam si prezYvku - cinky

vase dieta ma na vyber ci chce brat drogy, alebo nie, je to predovsetkym zalezitost vychovy.... VSETKY drogy maju byt legalizovane a pod kontrolou statu.... tieto stredoveke zakony su proti ludskym pravam!!!! Je proti zdravej logike, aby dostal niekto, kto si da drogu (ktoru niekto oznacil za nezakonnu) vyssi trest ako za vrazdu.....

at se spamatuji krucinal!!!
???

#585

2012-12-09 15:52

8 rokov za drogy a 2 roky za zabitie maleho chlapca aka matematika, akoze fakt nechapem....
enika

#586 Re:

2012-12-09 19:00

#1: seredanka -ano,má byť potrestaný,ale nie takouto pálkou....máme divné zákony,ak niekoho zabiješ dostaneš menej ako ked si kúpiš drogu sám pre seba,pritom nikomu neublížiš,nikoho nepoškodíš,nedistribuuje,nepredáva....mafiáni a vrahovia -to sú u nás asi zákonom chránené elitky....potom to unás aj tak všetko vyzerá....

 

Lucka

#587 moj nazor...

2012-12-09 19:00

Vy ste uplne poniektori ako padnuti na hlavu, ale vazne.
nevidite do tejto problematiky, mate svoje vizie, co a ako funguje.
v r. 2004 som mala problem s touto istou latkou, nebola to klasicka zavislost, ale psychicka urcite. mojho ex obvinili, lebo mal pri sebe pol kubika... kedze bol VS vzdelany, v minulosti ziadny zaznam, ziadny problem, trest mal byt 2-5 rokov.. s pomocou dobreho pravnika dostal 2 rocnu podmienku, kedze podpisal DOHODU O VINE A TRESTE. tam boli jasne stanovene pravidla, bolo to uradne zaznamenane na prokurature. nedohadoval sa so ziadnymi policajtmi, uz si uvedomte, ze je to proste hovadina, rozpravka, policajt s tym nic nema a uz vobec nie radovy policajt, ktory v tom nemoze sam nic robit !!! pocas 2 rocnej podmienky bola platna aj tato dohoda. poslednym dnom to konci !!! cinkota bol uz davno po tychto lehotach, ked ho chytili ! on uz nemal preco spolupracovat s fizlami a uz vobec nie po takom dlhom case, lebo by z toho uz aj tak nic nemal ! my sme s tym sekli v den, ked byvaleho zbalili. odvtedy ani raz ! preto z vlastnej skusenosti viem, ze ak niekto abstinuje, neda si nic a uz vobec nie z dovodu, aby bol u varica doveryhodny...on je herec, mohol to na varica zahrat uplne inac. to, co rozprava, ako sa obhajuje, to su vyhovorky. topiaci sa kazdej slamky chyta, no kolko sanci by ste mu uz dali ? to je problem v nasej krajine, ze vplyvni ludia nemaju respekt, vedia, ze ak nieco spravia, dostanu sa z toho prec. myslim, ze prvy trest dostal az velmi mierny na to, kolko mu toho nasli, po 13 mesiacoch sa za take mnozstvo pika nedostane len tak vonku nikto. na jeho mieste by som cusala a ani sa k tomu nepriblizia. a nie 5 rokov po prepusteni si sebaisto fetovat, lebo ved co, dostanem max 2 roky... ale chlapec sa prepocital a nepomohol mu ani dobry pravnik s ubohymi scenarmi.. ak by dostal zasa dva roky, o 5 rokov by urobil to iste... mame u nas 3x a dost ? dostal by na tretikrat dozivotie ? myslim, ze u nas su celkovo sadzby velmi nizke, ci uz ide o kradeze, ublizenie na zdravi, nasilne trestne ciny, alebo drogy... o vrazdach ani nehovorim, to je vysmech pozostalym... ale pochopte uz konecne aj vy, ze ok, kazdy urobi chybu, preto druhu sancu dostal. ale on si to nevazil a zneuzil to, vysmial sa vsetkym do ksichtu a obvinil vsetkych, len nie seba. ci si myslite, ze vrah, ktory vyjde po 3 rokoch a zasa niekoho zabije, dostane zasa 3 roky ? opakovanym trest. cinom sa vam sadzba rapidne zvysuje....6 zatavenych striekaciek /len nepisu, kolko bolo v jednej/ by si pre vlastnu potrebu nekupil. udajne to bolo 2000 davok, no tuto info nasi policajti trosku prezenu, takze max 1500 davok.. to by si sam daval ? ved po case, ked to stoji, je to hnusne a znizuje sa efekt. mal by doma do zasoby 1500 davok, co je pri tazkom probleme s drogami aspon na 3 mesiace ? jasne, ze to malo ist dalej. policia vie, kto na zozname bol, preto to taja. ale to cinkotu stale neospravedlnuje ! ano, je dobry herec, mam rada jeho hlas v dabingu, beriem ho ako herca, ale je to dovod na to, aby sa tvaril, ze je nieco viac ? neplatia pre vsetkych rovnake pravidla ?
nebudem pisat, ze to predaval vasim detom, zapamatajte si jedno, nikto im to nenuka, vase deti si to zhanaju sami, nikto im nic nepodstrci zadarmo, ani nenasype piko do drinku, lebo ziadny diler by z toho nic nemal. zabudnite na sceny z filmov o drogach ! on to vasim detom nenukal. vase deti si to vybehavali sami. a nie 10 rocne deti, ale deti, ktore vam povedia, ze idu ku kamoske a pritom idu na party, 17 rocne deti, ktore chcu byt zaujimave...bola som taka ista !
na zaver len tolko, ze tato peticia je absolutny bullshit, nema to ziadnu logiku a ani realne podklady, ako moze dostat milost, ked ani nenastupil na vykon ? ani raz neolutoval, co urobil, bude to na nas hrat, aj ked vacsina ludi vie, ze si z nas robi srandu. a vy mu to zerte aj s navijakom, spisujte peticie a o rok budu vase deti zasa kontaktovat jeho, aby sa natahali..
ze to podpisal Hryc, ma neprekvapuje, on vzdy vsetko pretoci tak, aby boli vsetci debili, len on svaty.. najlahsie je hrat sa na pravnika, v konecnom dosledku, jeho syn bol tiez pekny holubok... Chudikov krok nechapem, ale asi sa nechal ovplyvnit a popravde asi nevie, ako to funguje..
takze smelo do toho, podpisujte peticiu a zasierajte nas skorumpovany system este viac, sami pomozte tomu, aby sa zlocinci vami dostavali vonku.... ste genialni... blahozelam.
enoka

#588 Re:

2012-12-09 19:02

#578: znechutená -

hej moja,toto nieje petícia za dlžníkov !!! Si trochu mimo,ak si nepochopila o čom sa tu píše tak sa nezapájaj!!!

Lucka

#589 Re: Re: Re: Re: cinky

2012-12-09 19:37

#515: duro - Re: Re: Re: cinky

ty si absolutny debil, nehnevaj sa... 7 kubikov na tyzden ? si ho vies predstavit po tyzdni a 7 sfuknutych kubikoch, ako by nieco v divadle zahral ? netrep hovadiny, ak si na niecom 10 rokov fical, tak ti to zjavne zabilo mozgove bunky, ked dokazes taketo blbosti pisat. 7 kubikov mas normalne na dva mesiace. keby si to dal za tyzden, ides rovno do truhly, vole. uvazuj, co pises, nez to odosles..

Bea

#590 Re: Re: Re: Re: Re: cinky

2012-12-09 21:10

#589: Lucka - Re: Re: Re: Re: cinky

No to je ale zase podla odolnosti tela, ja zas poznam vela takych ktory ich daju 7 za dva tyzdne a to pravidelne,kazdemu to jednoducho sadne uplne inak,sama som pred par rokmi tahala zopar takychto šnúr a inak na tych poslednych fotkach Cinkota trošku vyzera že to tiež takto sem tam prehnal... je to iba vec nazoru...

son

#591 nech sa paci

2012-12-09 21:24

oporucam vsetkym, podla ktorych je 8 rokov vela...

Kto neoprávnene
vyrobí,
dovezie, vyvezie, prevezie alebo dá prepraviť,
kúpi, predá, vymení, zadováži, alebo
prechováva po akúkoľvek dobu, omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor alebo kto takú činnosť sprostredkuje, potrestá sa odňatím slobody na štyri roky až desať rokov.
Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v predchádzajúcom odseku
a už bol za taký čin odsúdený,
pre osobu, ktorá sa lieči z drogovej závislosti,
závažnejším spôsobom konania,
na chránenej osobe, alebo
vo väčšom rozsahu.

http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=39&aid=1607
6

#592

2012-12-09 22:36

cinky drzim palce aj ja mam zlu skusenost s policiou
Imro Jebal

#593 Zavret aj Hryca

2012-12-09 23:55

Hrych zobud sa !Za spochybnovanie pravoplatneho verdiktu sudu,by si mal ist sediet aj ty.
pravdovec

#594 3 sektor do basy aj s prisluhovačmi

2012-12-10 01:18

Cinkota je v pohode, keďže sa opakovane zahrával s drogami trest mu prináleží taký aký dostal podľa trestného práva, tak nech si to odsedí... a vy herci, čo to celé organizujete, buďte radi že nesedíte tiež v base za propagáciou socializmu (nezabúdajte čo ste robili v socializme, sorry až na Kukuru ste všetci banda skorumpovaná čo bude za peniaze velebiť raz Husáka, inokedy Busha a možno čoskoro i vnuka Kim Ir Sena..).
Celé súdnictvo na Slovensku je postavené na hlavu, stačí sa pozdraviť ako Adolf alebo povedať že nemáte radi hebrejov z tretieho sektora a idete na 5-l0 rokov do basy, ale keď zrazíte - surovo zabijete dôchodkyňu na prechode alebo poviete že nemáte radi hutuov a tutsiov v Kongu tak sa určite do basy nedostanete:o) Takže sa upokojte a dobrú noc. Drogy zabíjajú. Váš Sadi Bakiki, priatel Harabinovicza
iniciatus

#595

2012-12-10 09:44

§ 172

1 Kto neoprávnene
a/ vyrobí ,
b/ dovezie ,vyvezie ,prevezie alebo dá prepraviť,
c/ kúpi ,predá, vymení , zadováži ,alebo
d/ prechová po akúkoľvek dobu ,omamnú látku ,psychotropnú látku ,jed alebo prekuzor alebo kto takú činnosť sprostredkuje ,potrestá sa odňatím slobody na štyri roky až desať rokov.

2 Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá , ak spácha čin uvedený v odseku 1
a/ a už bol za taký čin odsúdený
b/ pre osobu ,ktorá sa lieči z drogovej závislosti ,
c/ závažnejším spôsobom konania ,
d/ na chránenej osobe ,alebo
e/ vo väčšom rozsahu.

8 rokov je ešte málo ,dostal trest v spodnej hranici ,pretože bol recidivista.

Hosť

#596 Re: moj nazor...

2012-12-10 10:15

#587: Lucka - moj nazor... 

 uplne suhlasim. sancu dostal, nevazil si ju, zlyhal, klamal. a nakoniec je zbabelec ktory nema odvahu prijat ZASLUZENY trest.

moze sa hanbit.

Trestanec

#597 Zasluzi si trest

2012-12-10 10:32

Netreba ho lutovat, skor exemplarne potrestat. Mozno to psychicke neunesie a siahne si na ..... . Je to len otazka casu.

Hosť

#598

2012-12-10 10:43

Podla mna je to veeelmi nefer co sa deje v tomto state.. Len tak daleeej a kazdy sa odstahuje z tohto staaatu.
vrabec

#599

2012-12-10 10:43

čo tu komentovať...




celebrita

#600 Re:

2012-12-10 12:23

#595: iniciatus -

Presne tak za tých len 8 rokov môže byť nakoniec len rád. Každý sa tu oháňa tým že za vraždu dostane človek 3 a za toto 8 rokov. Ale prečo to nikto neprirovná k trestu čo dostal chalan čo kopol policajtku? To nikomu nevadí ale zato, že Cinkota je najaká cele-vriti osobnosť sa tu idú ľudia z toho posrať.