Zákaz vraždenia koňov
Re: Re: Re: Re:
ak kliknete na hlavnej stranke dole tak v 8. alebo v 9. strane
Re: Re: proti mesite
ak dole na hlavnej strane kliknete na 8 alebo 9.stranku
Je nutná!
Re:
Ty pises bludy, aj komunizmus je krasny a kukni ako ho ludia zneuzili, asi nebude v realite tak krasny ked sa nechal tak nehanebne zneuzit. A islam je proti nemu 1000x hnusnejsi. Preco ho obhajujes? Nestacia ti tisicky realnych zlyhani? Potrebujes studovat nefunkcnu teoriu? Ja ho nepotrebujem studovat, stacia mi jeho hrozne vysledky. Fasizmus som rovnako nestudoval. Kym nieco napises pouzi sedliacky rozum a studuj predtym logiku
Už to tu nám špatia kostoli netreba aby to tu špatili aj mešity. Predsa nevymeníme jedného tyrana za druhého...
Re:
Mal by si si prečítať Korán.. Možno potom pochopíš.. Islám je rovnaká ideológia ako Nacizmus...
Re: Re: Re:
Takže preto že nás tu terorizuje kresťanstvo nás musí aj islám.. A povedz kde tu u nás sa kameňujú buzeranti?
Re: Re:
Opravím ťa.. Moslimovia sú tiež mierumilovní a usmievaví ľudia pokiaľ nie sú v presile...
Aj nenávistná ideológia patrí k základným ľudským právam? lebo islám nieje vieroviznanie ale nenávistná ideológia..
Takže chceš povedať že keď tu vtrhli Turkovia hádzali medzi ľudí konfety a rozdávali lízatka? Tiež sa k nám nechovali moslimovia vľúdne zvlášť turokovia.. Páčilo by sa ti keby ťa nejaký Turek stiahol z kože alebo narazil na kôl ako to mali vo zvyku? Nie len kresťanstov ale aj islám sa choval brabarský a chová sa tak do dnes... Kedy ti dnes kresťan ide odrezať hlavu v mene boha? Salamákov to baví aj dnes. Oni ešte v stredoveku žijú...
| This discussion has been closed. |