Peticie.com

Zákaz vraždenia koňov

Kontaktujte autora petície

This comment has been removed by the author of the petition.

Hosť#13 Jan 14, 2016, 11:56
Neni to strach z náboženstva, je to strach z jeho výkladu a z ľudí, ktorí ho vyznávajú. Je to strach o budúcnosť Slovenska.
Hosť#14 Jan 14, 2016, 12:02
islam= fašizmus, potláčajú ľudské práva.
Hosť#15 Jan 14, 2016, 12:06

Islam tu nema co hladat ani nikde v europe!!!Toto je nasa zem a nech si oni ziju v tej svojej.Lebo ich nabozenstvo znamena smrt a utrpenie!!!!

Hosť#16 Jan 14, 2016, 12:08
Nechceme tu imigrantov!
sk 67#17 Jan 14, 2016, 12:46

Re:

#8: -  

Viera,ideológia ,alebo ....izmus ktorý rozdeluje ľudí na skupinu dobrých a nepriateľov,lebo neveria ich presvedčenju,treba zakázať.Vystúpenie z islamu sa rovná trestu smrti .Človek ,ktorý zmení názor nemá právo žiť ?? #8 zrejme islam dobre poznáš, vysvetli nám postoj islamu k ženám, homosaxuálom a neveriacím.

Jeden z Vas#18 Jan 14, 2016, 13:34

Re: Re:

#2: Martin - Re:  

Ja viem. Mame ich tu "zatial" cca 5000? Tak uz som sa pridal k vam. Ludia podpisujte aj PETICIU PROTI STAVBE MESITY!!!!!!

Hosť#19 Jan 14, 2016, 13:44

Re:

#9: -  

Na rozdiel od islamu Vam ale od inych nabozenstiev nic zle nehrozi. Hare-Krisna su  viacmenej neskodni usmievavi dobraci. Moslimovia su navonok tiez mili usmievavi ludia ale az na vynimky nas v dusi nenavidia a pohrdaju nami.H-K na Vas nikdy nebudu  tak tlacit abySte sa pridali k nim ako moslimovia.Mozte sa k nim pridat i odist. Nebude Vam od nich hrozit smrt. Ked tu budememe mat  100000 moslimov tak ten tlak tu budeme mat hrozny. Uz teraz maju Cesi problem s tusim "len 20tis" komunitou moslimou.

Hosť#20 Jan 14, 2016, 14:05
Pretože nechcem islam v mojej vlasti - SR. Pretože mám strach a obavy z budúcnosti ,keď by sa islam mal v našej vlasti udomácniť. Nechcem, aby moje deti a vnuci zažívali peklo na zemi spojené s islamom a islamistami! Pretože chcem, aby moji potomkovia žili v mieri a pokoji, tak, ako som až doteraz žila aj ja! Pretože si myslím, že islam do Európy nepatrí a ani nikdy nepatril!!!!
Hosť#21 Jan 14, 2016, 14:09

#12: - Re:  

Islam nie je vierovyznanie, je to ideológia a táto nemá čo v Európe hľadať

Hosť#22 Jan 14, 2016, 14:15

Lebo,lebo,lebo

Hosť#23 Jan 14, 2016, 14:45
pretože islám je zločinecká a fanatická hrozba Európy
Kira#24 Jan 14, 2016, 15:09

#12: - Re:  

Kazde nabozenstvo moze byt zakazane... a ziadne ludske prava sa tym neporusuju pokial je to nabozenstvo extremisticke a destrukcne