Odmietame kvóty pre migrantov

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Odmietame kvóty pre migrantov.


Hosť

#951

2015-06-16 14:11

zijem v rakusku 10rokov chodim pravidelne domov na svk pozorujem ludi ich chovanie utrpenie atd...problemy dneska sa nedaju zamiest pod koberec a tvarit sa ze vsetko bude ok a brussel nas zachrani oni kaslu na nas vzdy to tak bolo.neverim ze touto peticiou sa problem vyriesi ale za 5min.svojho casu nic nestratim.tazko sa zije nie len na svk ale v celej europe ludia su nespokojni no mam pocit ze sa stale caka a caka no pytam sa na co??!!!kym nezacu pristahovalci randalovat rozutekaju sa kade tade a potom tu zacne to prave peklo ono uz zacalo aj to vidime no ludia nechcu si priznat realitu kam nas dostali ti co mali chranit plnit nase zaujmy (europanov) naopak vsetky vyhody dostanu ako na podnose ti pristahovalci co sem prisli vyciciavat nas nase deti a vnucata bo oni pre europu narozdiel od nas nasych rodicov pra-pra rodicov neurobili nic a ani nikdy neurobia!!!!ja myslim ze toto je len tah medii marketingu toto hallooo okolo kvot uz je o tom rozhodnute aj tak ti hore si urobia tak ako im prikazu ti o kt.ani netusime!!!tuto situaciu vyriesi len vojna nie som extremista ani provokater ale bohuzial kazdy normalne uvazujuci clovek to pochopi je to jasne!!!!od vsadial sa na nas valia katastrofy na vyvolanie konfliktu v europe napr.2014ukrajina-rusko,utecenci,dlhodoby problem teraz vrcholi,TTIP,nezamestnanost v celej europe,otrocime robime za tie iste peniaze viac a viac prace a sme stastni ak nejaku mame,teroristicke utoky isis...atd.dnesny sytem je na zaciatku zrutenia a samozrejme tym mocnym sa to nepaci a brania si moc zaujmy ale za aku cenu???nechame sa vyprovokovat alebo je to nezvratne???!!!p.s.chcem vidiet svetlu buducnost.multi kulti europe neprospieva!

Hosť

#952

2015-06-16 14:11

Ziadne kvoty,nech ich vratia naspat.

Hosť

#953 vRe:

2015-06-16 14:14

#4: -  

 viete vsimam si ze kazdy tu vspomina svk al.cesko no toto je celoeuropsky problem.neda sa to ze cz a sk budu cisti bez tej havede a zbytok eu bude si musiet poradit tak to nebude fungovat.nekritizujem iba komentujem


Hosť

#954

2015-06-16 14:27

Nechceme na Slovensku emigrantov! Ani ja tam nepojdem byvat odkial prichadzaju,a zobrem od ich statu. Co tu budu robit,vsak aj tu je vela nezamestnanych! Obcania nechceli pozicovat pre grecky stat,a predsa im dali tie peniaze,tak aspon vypocuju teraz ludske slovo. My tu zijeme,tak nech my mame slovo vacsi!!!!

Hosť

#955

2015-06-16 14:37

Ak teraz tymto utecencom ustupime a prijmeme ich medzi seba, tak o niekolko rokov pri ich mentalite budeme utlacanym a terorizovanym narodom vo vlastnej krajine!

Hosť

#956

2015-06-16 14:40

Podpisala som preto,lebo nechcem aby na Slovensku zili ludia o ktorych sa aj tak budeme musiet starat my.a samozrejme este aj robit na nich budeme musiet.nech si len pekne zostanu tam kde su.Som presvedcena ze sa nam podari aby sa k nam nedostali.My si Slovensko nedame!!!!!
8toso88

#957 Stačí!!!

2015-06-16 14:47

No myslím že tu nemusím moc písať. Stačí si pozrieť toto.:

http:/www.netky.sk/clanok/video-odbornik-na-pri klade-so-zuvackami-vysvetluje-preco-je-prijimanie-utecencov-nezmysel

Podľa mňa je to dosť výstižné a pravdivé.


Hosť

#958

2015-06-16 14:48

dajte si do prehliadača bitka pri Lepante , je tam ako naši predkovia bojovali proti islamu!

 


Hosť

#959

2015-06-16 14:55

Povinné kvóty pre utečencov sú jednoducho zlý nápad v neprospech Slovenska a jeho občanov a je nutné tomu učiniť prítrž. Dúfam že sa do petícií zapojí čo najviac občanov.

Hosť

#960

2015-06-16 14:57

robte si zásoby trvanlivých potravín, múka, ryža, sušiť a zavárať všetko ča sa dá , zásoby liekov! Vystavte doma Pečať Zivého Boha abudete pre nepriaťeľa nevidiťeľný ! Samozrejme budete sa musieť modliť k Trojjedinému Bohu a prijať Pečať Zivého Boha a noste pri sebe Pečať Zivého Boha! A ak budete žiť podľa Božích Zákonov , tak sa vám nič zlé nestane! Boh vás ušetrí počas Véľkého Súženia, ktoré je pred dverami! Zaobstarajte si ešte Bibliu , Svätý Ruženec, posvätné obrazy , sviečky posvätené , urobte si zásoby pitnej vody!


Hosť

#961

2015-06-16 15:00

Velmi sa tesim, ze nejaka dobra dusa konecne!!!organizuje pre nasu zem, nas domov tuto peticiu... Upozornujem, ze nie som ziaden rasista ani nic podobne, ale: ...odmietam zivit z mojho uboheho platu bandu dalsich darmozracov!!! tito ludia sa spravaju ako opice, nemaju ponatia, co je to zarabat peniaze poctivou pracou, hygiena, pracovne navyky im nic nehovori...navyse nevieme, co sa z nich vykluje, ved vsade naokolo samy terorista a agresivny psychopat!!! vedia ti dementi v Bruseli, ako ziju obycajni ludia?!!! a ja mam hladovat, len aby som nacpala brucho nejakemu odkundesovi???!!!!!! nasi rodicia, stari rodicia zivoria po celozivotnej drine, deti su do dochodku zadlzene, len aby mali strechu nad hlavou, zdravotnictvo, skolstvo v krachu, tisice ludi nemaju pracu.. a zrazu pride nejaka tlupa s nastrcenymi paprcami lenivymi???!!!! clovek aby tu prestal kludne spavat, kvoli spravam, co sa na nas chysta!!!!..no nebudem sa jedovat a na pochod v sobotu urcite pridem, aj s rodinou, aj keby som dlazobnou kockou mala do cela dostat...a ta chamrad z tych nadacii by potrebovala dobre dostat po tych sprostych, zaplatenych papuliach!!!!! fuuu, ako som sa rozohnila...no len dufam, ze tento nas narod konecne podvihne hlavy a pojde v sobotu vyjadrit nazor v co najvacsom pocte. Drzme sa:-) prajem pekny, pokojny den...

Hosť

#962

2015-06-16 15:04

lebo je to spravne.

Hosť

#963

2015-06-16 15:11

Uz mame dost neprisposobilych obcanov a nepotrebujem zas pracovat na dalsich darmozracov

Hosť

#964

2015-06-16 15:42

Utecenci su neprisposobivi a budu pachat kriminalitu.moralku a vychovanie maju ine ako my a nepatria do EU.

Hosť

#965

2015-06-16 15:42

Proroctvá zjavené sv. Jánovi sa naplňajú ! Antikrist vyvolá chaos vo svete vrátane Europy a ked sa všetko bude zdať neznesiťeľné vystúpi ako mierotvorca! Neverte mu ,ked sa vyhlási za Ježiša, lebo Ježiš nikdy viac nepríde v tele, Ježiš príde v oblakoch! ! ! Neprijmite peniaze od Antikrista! Nepozerajte sa mu do očí! Ak sa mu náhodou pozriete do očí , pomodliťe sa modlitbu exorcizmu  k sv. Archanjelovi  Michalovi :

Sv. Michal Archanjel, bráň nás v boji , bud nám ochrancom proti zlobe a úkladom diabla. Pokorne prosíme , nech mu Boh ukáže svoju moc. A ty knieža nebeských zástupov , Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skazu duší potulujú po svete. Amen.

denne doporučujem čítať Bibliu Nový Zákon! Noste pri sebe medailu sv. Benedikta, je veľmi účinná ! Pokropte so svätenou vodou kúty svojich príbytkou! Modlime sa posvätný Ruženec ako mikdy predtým a BOh nám odpovie na nače modlitby Slobodou! Tento krátky pozemský život nám dal Ježiš ako skúšku , či ho milujeme a dal nám ho , aby sme si posvätili a spasili svoje duše.! Práca , rodina l, ktorú nám dal Ježiš sú len prostriedky nato , aby sme žili posvätný život a posvätili sa tu na Zemi! Kto , si takto posvätí svoj život, hned  posmrti ide do Náručia Ježišovho do Neba a nemusí prejsť cez Očisťec! Kto žije takýto posvätený život , ten je drahší, než všetko materiálne -celý stvorený svet , čo na svete existuje , lebo jeho cena je Ježiš, ktorého v srdci vlastní a nad Ježiša niet Cennejšieho ! Ak chceš byť taký vzácny , tak ži život v posväcujúcej milosti a budeš taký cenný , lebo budeš vlastniť v srdci Ježiša!

Lebo so sebou si nevezmeme nič na onen svet , len svoje skutky a podľa skutkov budeme súdený , či som miloval a ako som miloval , čo som urobil , či som bol barla pre toho kto nemá nohy, či som bol zrak pre toho , čo nevidí , či som bol  ucho pre nepočujúceho , proste budeme súdený podľa toho , či som miloval svojho spolublížneho , či som dal vodu smädnému , šaty neošatenému proste skutky lásky k blížnemu! Spolublížny je ten , ktorý chce spasiť dušu ! Nie každý je Spolublížny, spolublížny sa v Biblii rozumie človek , ktorý pomôže človeku nie človek ktorý ked sa vyskytne situácia ,aby pomohol nepomôže! Napr niekto odpadne na ulici a prejdu popriňom traja ľudia , a dvaja z nich sa nezastavia ,aby mu pomohli , a zastaví sa tretí a zobere ho domov , ošetrí mu rany , pohostí ho , ošatí a tak dalej sa oňho proste postará ako o seba , taký sa chápe pod pojmom Spolublížny ! Proste ten , čo chce , aby sa druhý uzdravil zotavil , takého máme považovať za spolublížneho a nie takého , čo my chce siahnuť na život , priživovať sa na mne , taký nieje spolublížny! ! ! 


Hosť

#966

2015-06-16 15:43

už tu máme dosť čierných zvierat dalších sem nepustime! :)


Hosť

#967

2015-06-16 15:48

Nesuhlasim s kvotami pre emigrantov.Chranme si Slovensko !!!

Hosť

#968

2015-06-16 15:50

Súhlasím so všetkým, čo je napísané v ohlasoch na ten článok - hlavne aj o príčinách tejto tragédie - zlikvidovanie Kaddáfiho a vôbec všetky svinstvá čo USA po svete robia. Predvčerom som čítal vetu Šmegnerovej: Európa žne to, čo v Afrike zasiala - lenže my sme tam nič nekradli, ako bohaté damokracie ! Takže samozrejme súhlasím s petíciou

Hosť

#969

2015-06-16 15:50

Máme tu dosť cigáňov ďalšie príživnícke čierne huby nepotrebujeme.

Hosť

#970

2015-06-16 15:51

Podľa Svatého Písma máme pomáhať spolublížnemu , ale za Spolublížneho máme považovať človeka , ktorý potrebuje moju pomoc ! Spolublížny nieje ten , kto sa na mne chce priživovať, zneužívať ma , ktorý ohrozuje môj alebo život druhého človeka , taký NIEJE SPOLUBLIZNY!!!!!  SPolublížny je taký , ktorý nechce ohroziť zdravie , život , majetok , iného človeka ! Ciže , tákého človeka , ktorý chce ohroziť moje vaše  zdravie , život ,mravnosť,  majetok  ,štát a ostatných ľudí , takého človeka nemáme považovať za spolublížneho a NEMAME TAKEMU OTVARAT BRANY!!! ale takého máme obchádzať a brániť sa proti takým!!!! 


Hosť

#971

2015-06-16 15:54

SPOLUBLIZNY JE TEN KTO SA STARA O UCHOVANIE MOJHO ZDRAVIA ZIVOTA MAJETKU MRAVNEJ VYCHOVY  STATU EXISTENCIE VIERY V TROJJEDINEHO BOHA ! ! !


Hosť

#972

2015-06-16 15:55

Vyplnene,zdielane..

Hosť

#973

2015-06-16 15:58

KTO MA NAS CHCE ZDIERAT ZNEUZIVAT MOJU VASU  POHOSTINNOST  EXISTENCIU DOBRU VOLU TAKY NIEJE SPOLUBLIZNY A TAKEHO RADIM NEPUSTIT DO SVOJEJ BLIZKOSTI! ! !VYHYBAT SA TAKEMU! ! !


Hosť

#974

2015-06-16 15:58

Slovensko má dosť vlastných problémov...načo sú nám ďalšie?

Hosť

#975

2015-06-16 16:04

Nik ich tu nepotrebuje a kto si ich do Eur´py doviezol,nech ich odvezie späť,máme svoju kutlúru,svoje náboženstvo a nepotrebujeme tu znovu zavádzať stredovek aj s jeho chorobami ,ktoré sem spolu so svojou primitívnou mentalitou dovlečú. Nakoniec my máme svojich problémov dosť. Tie peniaze,ktoré sa budú musieť dať im,nech dajú na zdravotníctvo a našich dôchodcov !!!!!