Odmietame kvóty pre migrantov


Hosť

/ #965

2015-06-16 15:42

Proroctvá zjavené sv. Jánovi sa naplňajú ! Antikrist vyvolá chaos vo svete vrátane Europy a ked sa všetko bude zdať neznesiťeľné vystúpi ako mierotvorca! Neverte mu ,ked sa vyhlási za Ježiša, lebo Ježiš nikdy viac nepríde v tele, Ježiš príde v oblakoch! ! ! Neprijmite peniaze od Antikrista! Nepozerajte sa mu do očí! Ak sa mu náhodou pozriete do očí , pomodliťe sa modlitbu exorcizmu  k sv. Archanjelovi  Michalovi :

Sv. Michal Archanjel, bráň nás v boji , bud nám ochrancom proti zlobe a úkladom diabla. Pokorne prosíme , nech mu Boh ukáže svoju moc. A ty knieža nebeských zástupov , Božou mocou zažeň do pekla satana a iných zlých duchov, ktorí sa na skazu duší potulujú po svete. Amen.

denne doporučujem čítať Bibliu Nový Zákon! Noste pri sebe medailu sv. Benedikta, je veľmi účinná ! Pokropte so svätenou vodou kúty svojich príbytkou! Modlime sa posvätný Ruženec ako mikdy predtým a BOh nám odpovie na nače modlitby Slobodou! Tento krátky pozemský život nám dal Ježiš ako skúšku , či ho milujeme a dal nám ho , aby sme si posvätili a spasili svoje duše.! Práca , rodina l, ktorú nám dal Ježiš sú len prostriedky nato , aby sme žili posvätný život a posvätili sa tu na Zemi! Kto , si takto posvätí svoj život, hned  posmrti ide do Náručia Ježišovho do Neba a nemusí prejsť cez Očisťec! Kto žije takýto posvätený život , ten je drahší, než všetko materiálne -celý stvorený svet , čo na svete existuje , lebo jeho cena je Ježiš, ktorého v srdci vlastní a nad Ježiša niet Cennejšieho ! Ak chceš byť taký vzácny , tak ži život v posväcujúcej milosti a budeš taký cenný , lebo budeš vlastniť v srdci Ježiša!

Lebo so sebou si nevezmeme nič na onen svet , len svoje skutky a podľa skutkov budeme súdený , či som miloval a ako som miloval , čo som urobil , či som bol barla pre toho kto nemá nohy, či som bol zrak pre toho , čo nevidí , či som bol  ucho pre nepočujúceho , proste budeme súdený podľa toho , či som miloval svojho spolublížneho , či som dal vodu smädnému , šaty neošatenému proste skutky lásky k blížnemu! Spolublížny je ten , ktorý chce spasiť dušu ! Nie každý je Spolublížny, spolublížny sa v Biblii rozumie človek , ktorý pomôže človeku nie človek ktorý ked sa vyskytne situácia ,aby pomohol nepomôže! Napr niekto odpadne na ulici a prejdu popriňom traja ľudia , a dvaja z nich sa nezastavia ,aby mu pomohli , a zastaví sa tretí a zobere ho domov , ošetrí mu rany , pohostí ho , ošatí a tak dalej sa oňho proste postará ako o seba , taký sa chápe pod pojmom Spolublížny ! Proste ten , čo chce , aby sa druhý uzdravil zotavil , takého máme považovať za spolublížneho a nie takého , čo my chce siahnuť na život , priživovať sa na mne , taký nieje spolublížny! ! !