Zastavenie konania Uzemného plánu ZÁTIŠIE - HATTALOVÁ

Ako občania a aktivisti dotknutého územia Zátišie - Hattalová, žiadame zastavenie konania územného plánu pre dotknutú zónu. Dôvodom našeho nesúhlasu je návrh zakreslenia, v ktorom sú naše garáže, pozemky, predzáhradky rodinných domov bez nášho súhlasu zakreslené ako súčast chodníkov. Naše záhrady sú v novom návrhu ako nové chodníky pre verejný záujem. Ide o zmenu charakteru zóny bez nášho súhlasu. Územný plán nemôže vychádzat v ústrety developerovi, ale obyvateľom. Momentálny stav zvýhodňuje developera na úkor súkromného vlastníctva obyvateĺov zóny Hattalová - Zátišie. Ako občania a vlastníci nehnuteľností očakávame, že samospráva Bratislava Nové Mesto bude pevne stáť pri svojich obyvateľoch, ktorí su nedmysliteľnou súčasťou našej mestskej časti. Momentálne zakreslenie územia s rozšírením ulíc cez súkromné pozemky nahráva dynamickej doprave budúceho developera a preto žiadame občanov o podporu a pomoc, dnes sme to my, zajtra možno vy, ktorých sa podobný prípad arogancie dotkne.

Soňa Cagáňová, Alena Rybáriková, Vladimír Svitič, Michal Szucs, Pavol Čutka, Peter Rajec, Igor Balašov    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Soňa Cagáňová, Alena Rybáriková, Vladimír Svitič, Michal Szucs, Pavol Čutka, Peter Rajec, Igor Balašov na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.