Požiadavka rodičov riaditeľke školy ZŠ s MŠ Hurbanova v Martine, aby bezodkladne akceptovala stiahnutie všetkých doručených výpovedí učiteľov, ktorí o stiahnutie výpovede požiadajú písomnou formou.

Vážená pani riaditeľka Kralovancová,

patrím do mnoho početnej skupiny rodičov, ktorí si želajú, aby sa aj naďalej na škole udržala vysoká kvalita vyučovacieho procesu a Učitelia už spravili ústretové kroky ukončením štrajku a stiahnutím výpovedí. Teraz je rad na Vás pani riaditeľka Kraľovancová. Preto Vás žiadam a vyzývam, aby ste ústretový krok pre naše deti spravili aj Vy a stiahnutie výpovedí všetkých učiteľov bezodkladne prijali. Verím, že aj pre Vás sú na prvom mieste naše deti a vaši žiaci a nebude váhať urobiť to, čo je pre nich v tejto situácií najlepšie.

Marcel Bendárik    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Marcel Bendárik na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.