Petícia za zachovanie 400 pracovných miest v spoločnosti Nexis Fibers a.s

My občania Humenného a okolia ,

svojimi podpismi vyjadrujeme podporu zamestnancom spoločnosti Nexis Fibers a.s. a obraciame sa na vládu SR s prosbou o ochranu pred nezákonným postupom, porušovaním zákona a nerešpektovaním elementárnych obchodných pravidiel a zvyklosti zo strany Chemes a.s. Humenné, ktorého postup a praktiky dnes bezprostredne ohrozujú 400 pracovných miest v Humennom a následne aj stovky pracovných miest u ďalších subdodávateľov v regióne.

Situáciou sme veľmi  znepokojení ,pretože sa bytostne dotýka aj života v našom meste ,kde mnohí z nás žijú a pracujú už dlhé roky. Ohrozená je aj budúcnosť mnohých rodín, ktoré sú priamo závislé od fungovania tejto spoločnosti.

Nechceme nič viac, len aby pravda, spravodlivosť a právo boli  najzákladnejšími hodnotami  v našom štáte.

Zamestnanci Nexis Fibers a.s    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Zamestnanci Nexis Fibers a.s na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.