Petícia za vyplatenie plného vianočného dôchodku 640 EUR pred Vianocami 2023

Peter Pellegrini a Erik Tomáš vo volebnej kampani sľubovali, že bude vyplatený každému dôchodcovi plný vianočný dôchodok vo výške 640 EUR. Vyzývame Vás páni aby ste naplnili svoje sľuby, množstvo ľudí Vás volilo presne pre tento sľub.

Mnohý z nás už zažili si takúto situáciu zažili keď bol vo vláde SMER po dobu aj vtedy ste sľubovali po dobu 12 rokov 13 dôchodok a nesplnili ste to nebol ani kovid ani vojna a Róbert Fico sa bavil na tom že dokážeme vyžiť aj z 300 EUR. Ten Váš vianočný dôchodok sa hýbal v sumách o 50 do 100 EUR to bola žobračenka a nie vianočný dôchodok

Stupajú nájmy náklady na potraviny a na prežitie. Róbert Fico sľúbil že sociálny štandard bude dodržaní.

To iste platí pre valorizáciu dôchodkov určite 4 percentá nie je plnohodnotná valorizácia a nezvyšovanie cien energií.

Seriózny politik plní svoje sľuby vy ste sľúbili že vianočný 13 dôchodok dostaneme do konca roku 2023, takže nastal čas plniť sľuby. Oklamať starých  slabých chudobných ľudí, ktorí žiju v existenčnej neistote určite nie je ani správne ani sociálne.  Dúfame že nás nepodvediete.

Svojim podpisom oprávňujem Julius Kovacs na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.