Petícia za slušný podnik s nápojmi a občerstvením pre návštevníkov parku a deti.

Petícia za slušný podnik s občerstvením pre návštevníkov parku a rodičov s deťmi.

Hlavnou myšliekou je skultúrnenie prostredia v parku na Račianskom mýte a nahradenie pohostinstva Koliesko novopostaveným podnikom ponúkajúcim širokú škálu nápojov a občerstvenia pre rodičov, návštevníkov parku a detského ihriska.

My dole podpísaní občania SR sme za túto zmenu:

Zrevitalizovanie parku a starého podniku “Koliesko”- zbúraním a nahradením kontajnerom, ktorý vyhral
v súťaži podľa výberového konania na to určeným.

My, iniciatori tejto petície sme vyhrali verejnú súťaž vyhlásenú EKO PODNIKOM Nového Mesta Bratislava(správca detských ihrísk a parkov v bratislavskom III. obvode), na prevádzkovanie nového podniku v parku na Račianskom mýte, ktorý má slúžiť návštevníkom parku, deťom a ľuďom z okolia, ktorí, práve pre úroveň doterajšieho podniku Koliesko, odmietajú navštevovať spomínaný park na Račianskom mýte.

Súčasný stav “Kolieska”, ktorý pretrvával už niekoľko rokov, je v žalostnom stave, kde slušný človek alebo rodičia s deťmi ani nevôjdu na terasu, tobôž dnu.

Apelujeme týmto o prehodnotenie vášho uvažovania pre zanechanie tohto pôvodného podniku pre cieľovú skupinu “štamgastov”, ktorý je nevhodne umiestnený v priestoroch parku pre deti.
Ponúkame v našom projekte občerstvenie a nápoje podľa sezóny a príjemné posedenie na útulnej terase..

Apelujeme na novomestských poslancov, vedenie mestskej časti a hlavne na starostu a žiadame od nich rozumný pohľad na túto vec...

Svojim podpisom oprávňujem Izabel Trutz na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.