osobna asistencia HPP

My Osobný asistenti  Slovenskej republiky žiadame Bc. Milana Krajniaka  aby osobná asistencia bola prehodnotená a pretransformovaná na riadny pracovný pomer riadna zmluva s USPVAR  náhradný zdravotný asistent  a nie prijem ktorý nie je živnosťou ani podnikaním respektíve príspevok ani dohoda o vykonaný prace ale zaradená do kategórie zdravotníctvo a sociálna starostlivosť

aby mohol/la

• osobnú asistenciu vykonávať rodič alebo náhradný rodič dieťaťa s ŤZP do 18 rokov plnom rozsahu  nie len max 4 hodiny
  • osobnú asistenciu vykonávať súdom ustanovený opatrovník osoby s ŤZP
  • Výška by sa neznižovala o sumu zvýšenia dôchodku pre bezvládnosť
  • za osobného asistenta by platili riadne odvody:
  • zdravotne poistenie
  • nemocenské poistenie
  • starobne poistenie
  • invalidne poistenie
  • poistenie v nezamestnanosti
  • garančne poistenie
  • rezervný fond
  • úrazové poistenie
  • uplatnenie daňového bonusu na diéta
  • rôzne mzdové ohodnotenie podlá krajov
  • platová kategória zdravotníctvo a sociálna starostlivosť
  • mzdový bod podľa úkonov:
    vstávanie, líhanie, polohovanie, osobná hygiena a toaleta, obliekanie, vyzliekanie, podávanie liekov, sprostredkovanie komunikácie pre sluchovo postihnuté osoby a pre hlucho slepé osoby, sprostredkovanie komunikácie formou augmentatívnej komunikácie a alternatívnej komunikácie, pomoc pri akútnom ochorení
  • nárok na min mzdu
  • pre všetkých 8/hod  240hodin mesacne

Svojim podpisom oprávňujem richard na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.