Nesúhlas s výstavbou strategického parku - Haniska

My, občania Slovenskej Republiky, týmto vyjadrujeme náš nesúhlas s výstavbou strategického parku - Haniska, ktorý má byť postavený na kvalitnej ornej pôde. Nesúhlasíme s výstavbou strategického parku, nakoľko v okolí Košíc už máme nevyužité priemyselné parky a na danom území už sú významné enviromentálne záťaže ako železiarne, spaľovňa odpadov. Chceme žiť v zdravom prostredí, chrániť prírodné zdroje a preto žiadame zastavenie, prípadne preloženie výstavby do iných lokalít v našom kraji, kde by takýto park mohol pomôcť znížiť nezamestnanosť.

Svojim podpisom splnomocňujem Mgr. Imrich Bakši, Ždaňa, Abovská 138/45 na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Mgr. Imrich Bakši    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mgr. Imrich Bakši na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.