Petícia za ochranu mravnosti detí a mládeže vo verejnom priestore

Quoted post

Hosť

#14

2012-09-28 03:00

Aký to má význam? Deti sa už skôr stretnú s takýmto obsahom na internete a nie v médiách. V dnešnej dobe cenzurovať médiá a tváriť sa že toto niekoho ochráni je naivné.

Replies

Marian

#52 Re: Má to význam

2012-09-29 14:35:40

#14: Hosť -

Lebo tým, že sa to všade prezentuje verejné čiže ako normálne, vzniká pocit, že to je normálne. Ale to je ilúzia. Deti a mládež to neviedia rozlíšiť. Hranice musia byť a tu sa zašlo už priďaleko.

Xmen

#120 Re:

2012-10-06 13:14:33

#14: Hosť -

Stotožňujem sa z autorom článku,  dnešné decká viacej sedia pri PC a surfujú po internete kde nie je obnažená iba horná časť ženského tela na obrázkoch, ale priamo si môžu pozrieť porno vídeo ( dokonca aj tkzv. Live - naživo v priamom prenose cez Web kameru). Sem by ste sa mali zo svojou petíciou zamerať aby vláda a parlament zakázali a prísne trestali autorov týchto stránok. To však by asi išlo ťažko na tomto by sa museli dohodnúť vlády všetkých krajín sveta. A môj názor je že aj tak by sa im tonepodarilo, je veľa hackerov, ktorý vedia obejsť a preraziť akú koľvek silnú ochranu. Rodičovský zámok na internet vedia deti šikovnejšie obísť ako si zaviazať šnúrku na teniske. A nakoniec to čo je zakázané, odjakživa viac chutí... Internet je dnes tlač, televízia, poradňa, vo všetkej oblasti.

Mravnosť deti a mládeže spočíva hlavne v rodičovskej a školskej výchove, kde ale navzájom musia nutne obi dva subjekty spoluprácovať!


Hosť

#131 Re:

2012-10-09 00:35:19

#14: Hosť -

Ty rozhoduješ o tom, čo a koľko si bude tvoje dieťa pozerať na internete. Čo uvidí v obchode, neovplyvníš.


Hosť

#279 Re:

2016-01-16 11:39:29

#14: Hosť -  

 Na uvod nie som ziaden  nabozensky puritan, ale predsa TREBA ROZLISOVAT formy, ucel a miesta zobrazovania zenskej nahoty! A treba MLADEŽ VYCHOVAVAT ABY ROZLISOVALI MEDZI TYM CO JE ZDRAVA A CO VULGARNA PREZENTACIA  SEXU A NAHOTY . Takisto ju  treba vychovavat k zdravej sexualite, ktorou je chapanie sexuality ako prvku lasky zrelych ludi a ze nemala by sa chapat ako len fyzicka a sportova aktivita. Je rozdiel medzi umeleckym zobrazenim nahoty prezentujucu jej priridzenost a krasu a vulgarnym zobrazovanim nahoty. Ak je naha-polonaha zena zobrazovana napr v reklamach, ktore nesuvisia so zdravim alebo umenim tak je to podla ma vulgarne a redukuje zenu len na sexualny objekt. Takisto sa mi nepacia prezentovane rozne reklamy na sex po telefonne a sexsluzby vo verejnych novinach a casopisoch, ktore tiez devalvuju ludsku sexualitu a redukuju na sportovu aktivitu a a  maju zly vplyv na zdravy sexualny vyvoj mladych. Takisto propaguju promiskuitu. Toto sa mi nepaci a treba to riesit.

Pricinou vulgarizacie sexuality je upadok moralky vdaka chamtivosti ludi v oblasti obchodu, ktori s cielom maximalizacie zisku

sa nestitia zneuzivat ludsku sexualitu