Spoločná výzva stavovských a mimovládnych organizácií v školstve

Quoted post

Dodo

#8 Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

2012-09-10 23:17

Zapojme do ochrany naších škôl aj modlitbu a pôst.

Práve táto kombinácia dokázala mnohokrát zastaviť aj vojny. Práve táto kombinácia dokáže ochrániť aj naších politikov od
Zlého, ktorý im ponúka pocit, že majú imunitu aj pred Bohom, že majú právo konať svojvoľne. Že majú právo ničiť ekonomiku, zbedačovať nemocnice, rušiť školy...

Zlý pokúša hriechom vždy najskôr práve vysokopostavených politikov, aby ich zviedol na svoje cesty.
Robí tak preto lebo politici môžu svojími rozhodnutiami pohoršiť a zraniť mnohých. A v poslednom období sa mu to mnohokrát darí.


Koľkí z nás sa však modlia a súčastne postia za naše Slovensko a za politikov ?

Politici vôbec nežijú spokojne, sú v jednom strese z toho čo všetko im hrozí, za ich skutky. Národ je v jednom strese aké škody čo im jeho politici spôsobujú.
A zlý sa z toho všetkého len teší, že všetci tancujeme ako on píska.


Panna Mária – Kráľovná Pokoja – vyzývala v Medžugorí ľudí k pôstu, modlitbe, aby boli uchránení pred vojnou, nešťastím a skazou. Vyzývala ich na pôst a modlitbu v čase keď nikto v bývalej juhoslávií vojnu vôbec nepredpokladal.

Ľudia však poslúchli a 3 dni sa postili a modlili. Na tretí deň Panna Mária oznámila, že ďakuje za ich spoluprácu a Medžugorie bude uchránené od skazy.
Keď o niekoľko rokov prišla vojna na Mudžugorie nepadla ani jedna bomba. To sú fakty, ktoré si môžete kdekoľvek overiť. História týchto príkladov ponúka stovky. stačí hľadať súvislosti.

Modlime sa a postime za naše Slovensko. Modlime sa a postime za naších politikov, ktorí si myslia, že majú imunitu pred Bohom a preto mu nebudú skladať účty na sklonku svojho života.

Modlime sa a postime sa a Panna Mária nás ochráni. Ochráni nielen naše školy ale od všetkých plánov Zlého, rovnako ako to urobila v nedávnom roku 1991 Medžugorí, alebo aj v dávnejšej minulosti napr v roku 1683.

TAk sa pridaj a zapoj pôst a modlitbu do svojho života a Boh ochráni teba osobne a i naše školy , i naše Slovensko. Lebo Boh je ten istý včera , dnes i naveky.

Replies


Hosť

#9 Re: Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

2012-09-10 23:30:44

#8: Dodo - Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

Úpne súhlasím. Dnes sme sa za politikov modlili v škole a informovali sme  celej situácii aj študentov. Možno by sme mohli vyzvať ľudí k modltbe aj cez sociálnu sieť, napr. FB. Skúste to tak preposlať..určite sa nás pridá dosť ľudí...

jaro

#20 Re: Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

2012-09-11 22:35:32

#8: Dodo - Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

súhlasím!

toto je pointa toho, čo sa deje

a je to aj na zamyslenie, či sa modlím a postím na tieto úmysly...