Spoločná výzva stavovských a mimovládnych organizácií v školstve

Quoted post


Hosť

#9 Re: Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

2012-09-10 23:30

#8: Dodo - Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

Úpne súhlasím. Dnes sme sa za politikov modlili v škole a informovali sme  celej situácii aj študentov. Možno by sme mohli vyzvať ľudí k modltbe aj cez sociálnu sieť, napr. FB. Skúste to tak preposlať..určite sa nás pridá dosť ľudí...

Replies

Dodo

#22 Re: Re: Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

2012-09-12 10:38:49

#9: - Re: Nevzdávajme sa a využime aj Pôst a Modlitbu

Ďakujem za zapojenie študentov do modlitby.

 

Pán Boh zveril víťazstvo nad zlom do rúk Panny Márie lebo je bez hriechu, zlo za jej života nikdy nad ňou nezviťazilo. Z toho dôvodu jej Boh zveril aby bola pevnou hrádzou a ochranou pre kohokoľvek, kto jej zveruje do ochrany svoj každodenný život. Aj vašu školu ochráni ak ju k tomu pozvete lebo Boh svoje slovo vždy dodržal a dodrží.

Pôst spoločne s modlitbou je ako Božia matematika, kde platí 1+1=1000. Cez pôst pôjdú vaše modlitby do neba ako "vysokorýchlostným inernetom" .

Pôst má u Boha veľkú cenu lebo je to protipól prvého hriechu, keď Eva s Adamom spolu jedli čo nemali, tým sa oddelili od Boha. Naša myseľ  a telo sú spojené nádoby. Ak sa postíme tak Boh vidí , že naše modlitby myslíme naozaj vážne a majú pred ním veľkú váhu a je to pre neho pozvaním aby so svojou mocou vstúpil do našej situácie.

Panna Mária ponúka tieto mocné pristriedky každému z nás, nevynimajúc stavovskú organizáciu škôl. Zjednotením sa v pravidelnej modlitbe a pôste budete podľa písľubu z neba  vo vašej práci a živote ochránení od Zlého.

S Pannou Máriou ešte nikto neprehral za celú históriu ľudstva a vy nebudete výnimkou. Lebo Boh vždy svoje slovo dodržal a dodrží.