PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post


Hosť

#81 Re: Re:

2014-09-06 08:07

#77: dedko - Re:  

 Áno bolo by ideálne keby sme neboli v EU ani v NATO bol by som za. Ale vzhľadom nato že svetové veľmoci si rozdeľujú svet je dosť nebezpečné aby sme ostali sami.  Nie sme dostatočne sebestační aby sme dokázali ubrániť naše hranice.  A bolo by otázkou času že by si nás vojensky privlastnila jedna alebo druhá strana (je jedno ktorá) . Pozri sa na Ukrajinu neboli ani na jednej strane snažili sa byť neutrálny a nemusím rozpisovať ako dopadli.... a keď sme pod NATO a keď NATO si vybuduje základne na území SR nemusím sa báť že sem prídu Rusi alebo ktokoľvek iný lebo budeme pod ochranou všetkých členských krajín NATO. A ja osobne sa cítim bezpečnejšie pod západom ako pod východom lebo som už raz zažil režim keď sme boli pod Rusmi a viem aké zverstva páchali. Preto sa prikláňam západu.  Rusi mali možnosť sa ukázať aký sú.... a stačilo! 

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#85 Re: Re: Re:

2014-09-06 08:23:56

#81: - Re: Re:  

 No zlaty môj asi si si núteny zopakovať históriu možno teraz pochopíš akí sú zase Američania. To sme mali ostať aj ako Slovenský štát pod mocnosťami Osi mal by si pocit bespečia. Keby Rusi dnes chceli ako ty tvrdíš nás ohroziť už by ti nadhlavou lietali vojenské transporty a nevyskakovali by z nich normálny paragáni ale rovno by z tých lietadiel zhodili tanky. NATO sa nám akurát vyserie na hlavu Američania budú radí keď Rusi svoje rakety vyplitvajú na nejakú malú členskú krajinku ako je Slovensko miesto toho aby to schytali priamo oni...

dedko

#129 Re: Re: Re:

2014-09-06 21:35:34

#81: - Re: Re:  

 Neviem síce aké zverstvá si zažil od Rusov no  s istotou môžem povedať že  neviem o žiadnych  zve rstvách  ktoré  spáchali ruské vojská v mojom okolí. Bolo v období normalizácie spáchaných množstvo politických procesov .Mnoho nevinných ľudí na to doplatilo aj z môjho okolia. Niektorý moji priatelia skončili napr. v Jáchymove ,Ilave a inde. Vzhľadom na to že som nebol nikdy v žiadnej strane a nebol som nikdy ani agentom ,môžem ti sčistým svedomím povedať . Zverstvá a krivdy páchane na nás civiloch nepáchali Rusi ale naši priveľmi horlivý spoluobčania ,ktorý doteraz za to neboli potrestaný a asi už ani nebudú. V snahe získať určité výhody vstupovali do KSČ ,udávali, zavierali, intrigovali  podlizovali. Áno boli to zverstvá ale v réžii našich vlastných súdruhov, spoluobčanov . Rusov to v podstate ani nezaujímalo. Naši nový priatelia síce zatiaľ u nás ešte nič nespáchali no čas ukáže . Nedôverujem im hlavne pre to ako páchali zverstvá inde po svete. Začnem prvým  už povojnovým Hirošima - Nagasaki. Len pre to že chceli vyskúšať novú zbraň na civilnom obyvateľstve  zhodili cca tri mesiace po kapitulácii Nemecka tieto strašné bomby na civilné ciele.  Hirošima 90000 -166000 mŕtvych. Nagasaki 60000- 80000 mŕtvych . Ďalšie následky sa nedajú spočítať.  Dodnes sa za to ani neospravedlnili. Z našej mladosti Vietnam ,Laos ,Kambodža ,Kórea. Americká nočná mora. Bombardovanie civilných cieľov napalmom ,vraždenie deti, žien ,znásilňovanie. Po viacnásobnom znásilnení strčili žene do vagíny odistený granát a bolo po svedkovi. Dnes sa to už asi ťažko dá dokázať no vtedy bolo svedectiev viac než dosť. Z novšej histórie Irak .Najskôr Sadáma vyzbrojili a keď ich prestal poslúchať obvinili ho že má chemické zbrane a zlikvidovali ho. Dodnes sa žiadne chemické zbrane nenašli .V krajine sa odvtedy bojuje a zomierajú tisíce ľudí. Bin  Ládin  najskôr dobre financovaný obľúbenec, potom obvinený a zabitý za to čo dodnes nedokázali. Srbsko. Bombardovanie Srbska bez mandátu OSN vyvraždenie tisícov civilistov nezákonné odtrhnutie Kosova. Nie som historik a nechcem  hľadať na nete všetky ich prehrešky proti ľudskosti no je ich dosť. Amíkom jednoducho neverím,  iste majú niečo nekalé v pláne..

 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...