Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Quoted post

Boubik

#37 Re: Re:

2014-07-17 19:51

#15: SM - Re:

vážený páni scientológovia, otvorene sa priznám že som psychiatrický pacient (bipolárna  porucha), 6 krát som ležal na psychiatrii a mne tam pomohli. Keby ma tam otec pred desiatimi rokmi nezobral tak už by som voňal fialky od spodu. Za celú tu dobu počas tých hospitalizácií na mňa nikto netlačil, nikto ma nezväzoval, nikto ma  nezamykal do klietky, a o elektrošokoch mi doktori nepovedali ani ň, nieto ešte aby mi ich dávali na silu. Ich prístup ku mne bol vždy na profesionálnej úrovni a citlivý celý personál sa choval ku mne slušne v vľúdne. Apropo vždy na kontrole podpisujem v zdravotnom zázname súhlas s poskytovanou liečbou, ktorú nemusím podpísať a môžem hocikedy slobodne odmietnuť pretože mám občiansky preukaz ako ktorýkoľvek iný zdravý občan. Pozeral som váš film Psychiatria Priemysel Smrti. Spočiatku som bol nasratý, že asi fakt máte pravdu, že tí psychiatri sú netvori, že ako dopadnem, že čo ma čaká. Týžeň som nad tým rozmýšľal až kým som pochopil že to je len váš náborový film do vašej sekty. To vy tu strašíte a vyvolávate strach a manipulujete s tými najmanipulovateľnejšími duševne labilnými ľuďmi, ktorý sa dajú ľahko ovplyvniť. Robíte to len preto aby vstúpili do vašej sekty a mohli ste ich ovplyvňovať prečo asi (majetok, peniaze, .....). Používate podprahové vnímanie a ďalšie gebblosove metódy.

"Dajte nám svoj majetok to je cesta čo nás spája a keď spolu umrieme pôjdeme do raja"

Replies


Hosť

#38 Re: Re: Re:

2014-08-10 22:22:44

#37: Boubik - Re: Re:  

Vážený pane. Prečítala som si Váš komentár. Ako psychiatrický pacient ste isto videli aj iných ľudí, v čase keď ste boli zatvorený na psychiatrii, ktorí mali strach a necítili sa tam dobre. Je tak? To, že Vám mohli pomôcť, neznamená, že iným pomohli. Nepoznám Vás, takže neviem vyhodnotiť, čo pre Vás znamená keď sa ku Vám niekto správa slušne. Verím však tomu, že existujú ľudia, ktorí považujú za príjemné to, čo iní považujú za týranie, zvrátené praktiky a porušovanie ľudských práv. Psychiatria je odbor, ktorý podvádza verejnosť samotným názvom. Psyché je duša a iatros je doktor. Je Vám isto známe, že psychiatria sa v skutočnosti nezaoberá dušou, pretože existenciu duše a duchovného sveta popiera. Zaoberá sa len mozgom a chemikáliami v tele. Už ste uvažovali niekedy nad tým, prečo hlása jedno a hovorí druhé? Nie je to náhodou ich slovami povedané skupinová schizofrénia? Ak Vám ich liečenie robí dobre a Vy sa na základe nežiaducich účinkov ich liekov dopustíte nejakého zločinu, budete musieť zobrať zodpovednosť sám za to, čo ste urobili. Vaši "priatelia" Vám v tom isto nepomôžu. Možno by ste mohli trochu porozmýšľať nad tým, čo je správne na tom, čo ste tu napísali? A možno by bolo fajn, keby ste si znovu pozreli videa vydané Občianskou komisiou za ľudské práva, ktorú založil psychiater Thomas Sazs a Scientologická cirkev, kde sú výpovede o zločinoch psychiatrie mnohých odborníkov. Taktiež by Vás mohlo zaujímať, prečo talianska vláda zakázala podávať v celej krajine ľuďom elektrické šoky, a prečo zatvorila všetky psychiatrické ústavy. A možno by Vás mohlo zaujať aj to, že prezident psychiatrickej asociácie v Nemecku priznal, že HOLOCAUST v druhej svetovej vojne bol výmyslom psychiatrie. Éra psychiatrie sa blíži ku koncu, či sa to niektorým psychiatrom páči alebo nie. Každý z nich má však možnosť aby si priznal sám pred sebou, že ubližuje ľuďom a začal svoje deštruktívne konanie naprávať. Aj Vy môžete svojich priateľov doviesť k tomu, aby zmenili názor. Ste dosť schopný na to, aby ste to dokázali.

   


Hosť

#55 Re: Re: Re:

2015-04-09 12:23:36

#37: Boubik - Re: Re:  

Aj keď ste sa priznal, že ste bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii, váš úsudok a rozum patria v tejto petícii a diskusii k najzdravším. Držím palce a prajem dlhý a spokojný život.

U podporovateľov petície a odporcou psychiatrie by som poprosil uviesť najvyššie vzdelania a obor, v ktorom bolo dosiahnuté.

Bozena

#139 Re: Re: Re:

2018-01-18 17:11:05

#37: Boubik - Re: Re:  

Dakujem velmi za tento komentar. Tiez som psychiatricky pacient a tazko sa mi citaju komentare podporujuce strach a odpor voci psychiatrom. Prave kvoli takemu strachu a stigmatizacii mi trvalo dlhe roky kym mi bola diagnostikovana choroba (OCD - obsedantno-kompulzivna porucha), ktorou trpim od detstva. Vdaka liekom sa prvykrat citim ako skutocna JA, dokazem prezivat aj radost namiesto neustalej uzkosti, som slobodna v rozhodovani a nie riadena chorobou.

Hospitalizovana som vsak nikdy nebola, takze uznavam ze osobna skusenost moze byt rozna na zaklade mnohych faktorov, jednym z nich je naozaj aj pristup lekara a kontroverzne praktiky ako napriklad spominane elektrosoky.

Na druhej strane si myslim, ze "zrusenie celej psychiatrie" by bolo prave takym nelogickým krokom, aky uvadza prirovnanie v komentári #26 (citovany dole), pricom ruka v tomto pripade predstavuje odbor psychiatrie v ulohe nastroja a ekzem je poruchou tohto nastroja, ktora nam brani v jeho plnohodnotnom pouzivani. Poskodeny nastroj mozeme vyhodit a ostaneme tak bez nastroja, alebo ho mozeme opravit, zistit co poruchu sposobilo a poucit sa z chyb.

#26 Re: Re:

"To je ako prisť ku kožnemu s ekzémom na pravej ruke, kožný vám ruku amputuje a povie už som vám vyliečil ekzém. Už žiadny ekzém nemáte. A aby sa nepovedalo, tak tú ruku vám lekár amputuje pod narkózou a pod odborným dohľadom. Samozrejme zdravotná poisťovňa zákrok preplatí, vy možno dostanete aj invalidný dôchodok. Ale čo je dôležité: Už nikdy žiadny ekzém na pravej ruke nedostanete."

Pekny den.

B.

Dementoza

#148 Re: Re: Re:

2019-12-15 19:30:38