Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Týmto žiadame pána prezidenta, vládu a poslancov NR SR o začatie vyšetrovania používania nástrojov psychiatrie na území SR a ich následné zastavenie, z dôvodu, že lieky, ktoré používa psychiatria majú nežiadúce účinky smrť. Taktiež z dôvodu, že používanie elektrických šokov, klietok je nehumánne. Žiadame prešetriť aj oblasť porušovania ľudských práv tejto oblasti a oboznámenie sa s dôvodmi, prečo v Taliansku zatvorili v roku 2011 posledné 3 psychiatrické ústavy, prečo Švajčiarska vláda dala pod zákon liek Ritalin, preštudovali si vyhlásenie prezidenta asociácie nemeckej psychiatrie z roku 2011, ktorý uviedol, že HOLOCAUST v II svetovej vojne bol ich projektom a ospravedlnil sa obetiam, preštudovali si činnosť a výsledky práce Medzinárodnej organizácie za ľudské práva (CCHR), ktorá pracuje od roku 1969 na humanizácii a ochrane ľudských práv poškodených obetí psychiatriou po celom svete.

Bc. Svetlana Mullerová    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej Bc. Svetlana Mullerová vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.