Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Týmto žiadame pána prezidenta, vládu a poslancov NR SR o začatie vyšetrovania používania nástrojov psychiatrie na území SR a ich následné zastavenie, z dôvodu, že lieky, ktoré používa psychiatria majú nežiadúce účinky smrť. Taktiež z dôvodu, že používanie elektrických šokov, klietok je nehumánne. Žiadame prešetriť aj oblasť porušovania ľudských práv tejto oblasti a oboznámenie sa s dôvodmi, prečo v Taliansku zatvorili v roku 2011 posledné 3 psychiatrické ústavy, prečo Švajčiarska vláda dala pod zákon liek Ritalin, preštudovali si vyhlásenie prezidenta asociácie nemeckej psychiatrie z roku 2011, ktorý uviedol, že HOLOCAUST v II svetovej vojne bol ich projektom a ospravedlnil sa obetiam, preštudovali si činnosť a výsledky práce Medzinárodnej organizácie za ľudské práva (CCHR), ktorá pracuje od roku 1969 na humanizácii a ochrane ľudských práv poškodených obetí psychiatriou po celom svete.

Bc. Svetlana Mullerová    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Bc. Svetlana Mullerová na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.