Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Quoted post


Hosť

#249

2014-06-11 19:37

Keď si u nás NATO postaví raketové/ vojenské základne, tak to nám dá istotu, že nás nevydajú nepriateľovi, ako sa to už raz stalo. Tým, že im dovolíme sa u nás rozložiť, nám zaručí ich 100% ochranu, a ja sa cítim oveľa lepšie keď viem, že mňa, moju rodinu a národ bráni NATO, ako sa spoliehať nato, že žiadna cudzia krajina si na nás nebrúsi zuby, či už je to Rusko, alebo ktokoľvek iný. Netvrdím, že NATO či EÚ sú nejaký milosrdní ľudia ktorý šíria po svete dobro a lásku, to určite nie. Ale majú na tomto svete moc a silu než ktokoľvek iný, preto bude lepšie keď sa Slováci schovajú pod ochranné krídla NATO, než by sme sa mali stať samostatný a zraniteľní. Lebo ak budeme samostatný po čom tak mnohý túžia budeme veľmi ľahko zraniteľní a ktokoľvek si na nás ukáže ten si nás z dna na deň obsadí a nechcem aby sme dopadli ako Ukrajinci.

Tiež ste tu rozprávali o tom, že NATO zničila našu perfektnú armádu, a kde bola tá "dokonalá" armáda keď prišli Nemci, kde bola tá naša perfektná armáda keď prišli vojská "Varšavskej zmluvy"? Račej sa vzdali bez boja, lebo naša "dokonalá" armáda vedela, že nemá význam bojovať. NATO nezničilo slovenskú armádu, lebo žiadna bojaschopná slovenská armáda ani nikdy neexistovala.

Replies


Hosť

#258 Re:

2014-07-20 01:29:07

#249: -

Bezpecnejsie ,ked vies ze Rusi tu namieria ICBM.Ten stit je velky prepadak.Poslednych 10 rokov testy boli neuspesne.

 

Mali byste vediet ,ze vojna s Nemcami by bola znicujuca.Nikdy ste nezazili vojnu tak netrepte.Sme v prvej linii.Keby bola vojna ,Ukrajina a Polsko padnu a nasleduje Slovensko ,ked tu postavia zakladnu.To bude jadrova vojna.Z USA a Europy neostane ani budova.Cina sa skvelo pobavi a Rusi pojdu s nami.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...