Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Quoted post


Hosť

#246

2014-06-09 10:26

Slovensko je krajina plná nespokojných ľudí ktorý si nevedia vážiť pomoc od druhého. Nieje to tam dávno čo zo SR odišli vojská Varšavekej zmluvy a teraz ich sem priviesť znovu? Vaši predkovia sa musia obracať v hrobe keď oni zomierali aby sa tých parazitov zbavili a vy ich voláte späť nevďační národ!

Replies


Hosť

#247 Re:

2014-06-09 11:59:22

#246: -

Musím nesúhlasiť Slováci si vedia vážiť pomoc druhých veď sa pozri podpísalo to nejakých 3 000 ľudí a z toho každý hlasoval minimálne dvakrát ak nie viacej.  Z toho je asi tak tisícka anonymná lebo sa boja svojho názoru alebo to podpísali zrecesie či z nudy.  Tejto fraške verí max 500 ľudí +-. Čiže netreba sa nad nimi pozastavovať v každej krajne musia byť aj odporcovia.... a pozri sa na vyjadrovanie ľudí ktorý sú za a ktorý proti.  Ak si to pozorne prečítaš tak ľudia ktorý to podpísali nemôžu mať podľa vyjadrovania cez 50 IQ. A navyše aspoň máme verejný zoznam fašitov na Slovensku.  :) Čiže si netreba robiť vrásky z takýchto ľudí lebo nezmôžu nič iné ako vytvárať petície a zakladať na FB skupiny.  NATO  v SR je bolo aj bude bezohľadu nato či sa to tejto skupinke páči.  A ako tu bolo spomínané komu sa nepáči môže odísť veď je to logické kde sa mi nepáči tak odtiaľ odídem nie?  A keď zmizne zo Slovenska pár stoviek čiernych spoluobčanov aj s rodinami ktorý poberajú peniaze z našich daní nikomu nebudú chýbať.  A tiež ako tu bolo spomenuté pošlite pohľadnicu. Ale aby sa nepovedalo ja túto petíciu podpíšem z recesie aspoň sa budú hlupáci môcť radovať že ich je viacej aj keď s touto petíciou nesúhlasím.  :)

A ešte taká malá poznámka vyššie uvedené komentáre ktoré podporujú Rusko písal jedna a ta istá osoba stačí si pozrieť čas zverejnenia čiže aj na tom vidíš koľko ľudí podporuje Rusov.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...