Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

odvoveď pre 454

#456

2013-10-29 14:51

Vážený hosť, v mojom živote nevládne ,,cirkev", ale Kristus. Cirkev sa skladá z rôznych denominácií, rôznych rodín a jednotlivcov. Niekto sa papierovo zapisuje do cirkvi, kladie dôraz na tradíciu, ale jeho srdce nebolo Bohom nikdy dotknuté. Niekto sa pokoril pred Bohom a dostal Ducha svätého. Takýto človek je kresťan, iný sa len schováva pod to meno s cieľom zabezpečiť si večný život v nebi - pre istotu, ak by ten Boh naozaj existoval. Celý život sa o niečo snaží, ale v jeho srdci vládne pýcha, pohŕdanie inými a povýšenosť.

Mrzí ma, že ťa tieto tvoje životné skúsenosti tak ovplyvnili. Lenže ak chceš spoznať naozaj pravdu, prestaň sa hrabať v cirkvi, ktorú tvoria nedokonalí ľudia a začni sa pýtať Boha, ktorý je dokonalý.
Ako som porozumela, aj ty si kresťan. To znamená, že by si mal mať Ducha svätého a Jeho lásku v srdci. A ak si kresťan, si aj cirkev, pretože cirkev je Kristova nevesta a nie organizácia.

Čo sa týka výchovy mojich detí, vediem ich predovšetkým k osobnému vzťahu s Pánom Ježišom Kristom. So svojim manželom s nimi otvorene rozprávame o všetkom, čo cítime, že je vhodné a potrebné vzhľadom k ich veku.
Vedieme ich k tomu, že ak budú s Bohom, budú chránení pred diablom a budú aj vo svojom vzťahu s partnerom požehnaní. Moje deti sa samé rozhodli žiť s Bohom, poznajú Ho a chcú žiť len s Ním.
Najstarší syn vie o sexualite takmer všetko. No my ho vedieme k tomu, aby sa za svoju budúcu manželku už teraz modlil. Modlíme sa spolu, aby ani on neranil city iných a ani on nebol inými ranený. A ako kresťanka, ktorá pozná Boha viem, že sa nemusím obávať o svoje deti, lebo keď žijem s Ním a dôverujem Mu, požehnanie, ktoré prežívam ja so svojím manželom, prejde aj na moje deti.

Môj život je pokojný a radostný v Ňom. A keby prišla akákoľvek ťažká doba, nám pokoj nikto neukradne, lebo ten ktorý sme dostali od Neho sa ukradnúť nedá.
Ja viem, že to čo tu píšem znie pre mnohých nenormálne. Je to pochopiteľné, lebo isté veci sa nedajú vnímať, kým človek nemá Ducha svätého v sebe.



Replies


Hosť

#479 Re: pre MT

2013-10-29 19:02:18

#456: odvoveď pre 454 -

a stále rovnaká KLASIKA

žiadna odpoved, žiaden fakt, žiadna logika

len slepé memorovanie naučeného .... smutné smutné smutné ...

(inak presne tieto TVOJE slová ... som počul od všetkých vyššie spominaných)