Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post


Hosť

#411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-28 09:34

#409: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

"tak to rešpektuj že v tomto státe je drvivá väčšina krestanov"

to je síce pekný IDEÁL, ale realita je niekde inde,

keby to tak ozaj aj bolo ..... potom by napríklad politická scéna na slovensku vyzerala inak...

ale vlastne ani nemôže, lebo v tzv. kresťanskej politike, sa na "vedúcich miestach" objavujú, presne také, nerád používam toto slovo ... (aby som niekoho neurazil)  ... kreatúry .... ako vo vedení cirkvy a tým je dané smerovanie jednej aj druhej ...

(a prosil by som nezpočítavať do pseudovačšiny papierového "akože kresťana" ...), ktorých je ozaj vačšina ...

slovo sebareflexia je neznámy pojem, ak náhodou nie je zakázaný ...však ...

Replies

MT

#412 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

2013-10-28 10:00:04

#411: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Vážený hosť, ak chceš citovať nejakých,,paranoikov", bolo by vhodné si prečítať celý príspevok toho,,paranoika".  Vyťahovať vety z textu a komentovať ich po svojom dokáže každý. Táto diskusia nie je o tom, že kresťania  niečo v tomto štáte chcú nasilu všetkým presadiť. To o čo tu ide je problém, že istí ľudia chcú presadiť svoje názory a vtĺcť ich všetkým aj našim deťom bez ohľadu na to, že doteraz tu bola demokracia a každý rodič mal na svoje názory, svoju vieru a výchovu svojich detí právo.

Bolo by dobré si uvedomiť o čo tu ide a nielen bezhlavo útočiť na cirkev. Proti týmto veciam totiž svoja aj ateisti, ale vy ste si našli dobrú zámienku otočiť to proti cirkvi.

Možno niekto považuje za najlepšie, aby jeho deti žili sexuálne od kedy chcú a s kým chcú, hlavne, že sa práve ,,majú radi", pretože majú na to právo, síce možno zajtra sa už radi mať nebudú, ale hlavne, že boli poučení o antikoncepcii, ó,stalo sa, že zlyhala, nevadí, majú právo na potrat.  Majú teraz depresie? Nevadí, majú právo na psychológa, psychiatra a kopec ,,dobrých" liekov.

Ja som stále za lásku a trvalý vzťah v manželstve a k tomu vediem aj svoje deti. A keď sú moji rodičia šťastní a verní jeden druhému 40 rokov, dali nám lásku, pevné základy v Bohu a v rodine, tak im za to budem len a len ďakovať. My sme s manželom spolu 15 rokov a nikdy by som to nezmenila. S ním chcem aj zostarnúť a k tejto láske vychovávame aj naše deti.

Vaše nevychovávam a preto tu píšem, lebo nesúhlasim, aby si niekto robil nárok vychovávať moje podľa svojich predstáv.

A TOTO SI ZAPAMATAJ: MY NEIDEME PROTI VÁM, MY SI BRÁNIME SLOBODU, KTORÁ TU DOTERAZ BOLA.