Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

RVM

#374 Re: Re: Re:

2013-10-26 08:35

#372: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Re: Re:

Ja zastupujem tych, ktori tie podla vas "absurdne nezmysli" chcu. Ak budem ticho, bude to vyzerat, ako by tu neexistovala ziadna opozicia proti vasim nazorom. V tejto krajine sa ale k svojej "neviere" otvorene priznava viac ako 700 tisic ludi. Dalsich, takmer 600 tisic svoju vieru nespecifikovalo, je teda pravdepodobne ze aj medzi tymito je mnoho sekularnych humanistov. V ekonomicky silnych regionoch je percento ludi bez viery este vyssie, napriklad v Bratislave dosahuje az 31% (nepocitajuc tych, ktori vieru nespecifikovali).

Replies

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#375 Re: Re: Re: Re:

2013-10-26 08:55:32

#374: RVM - Re: Re: Re:

Veď ja som už vyššie v príspevku uviedol, že si treba založiť politickú stranu, dať je názov LGBTI, alebo INAKOSŤ a ísť do korektného, politického súboja...Ale nie poza chrbty ľudí sa prisať na tých, čo sú aktuálne pri moci.

Ubezpečujem Vás pán, či pani RVM, že by sotva uspeli...A to, že je niekto ateista ešte nepredpokladá, že je automaticky sekulárny humanista, alebo že otvorene podporuje ideológie z ktorých zdravému človeku stojí rozum...

Už ma nebaví donekonečna písať to isté.Ak nezaberú petície, pritvrdí sa a pôjde sa ďalej...

Tak Vám pán, či pani RVM, ako i všetkým zúčastneným diskutujúcim želám peknú, slnečnú sobotu...:-)

PS:Vonku je krásne.Vezmite svoje dietky, svojich milovaných, milované, manželky, manželov, priateľky, priateľov niekam von na výlet do prírody.Čerstvý vzduch nám všetkým môže byť iba na prospech. :-)