Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!

Quoted post

Anna

#67

2013-10-08 17:00

Takže citovanie biblie na verejnosti (alebo slovenskom parlamente) považuje LGBTI za trestné? Považujem to za diskrimináciu. A práve od inštitúcie, ktorá sa hrdí tým, že bojuje za ľudské práva. Ak vám trest od Boha nerobí ťažkú hlavu (pretože o tom tenvýrok hovorí, že trest Boha bude nepríjemnejší, ako keby vám priviazali na krk kameň a hodili vás do vody), tak potom proti čomu vlastne bojujete? Skúste si daný výrok v biblii prečítať znova a možno pochopíte, že kresťanské prikázanie "utopíš" neexistuje, ale príkaz "budeš varovať tých, ktorým hrozí trest" je zaväzujúce. A nie preto, že by vás kresťania nenávideli...

Replies

panna Mária

#69 Re:

2013-10-09 09:10:49

#67: Anna -

na katolíckych diskusných fóroch je napríklad zakázané hovoriť, že šelma zo zjavenia a antikrist je pápež (lebo je zástupca Ježisa Krista). Tiež, že katolícka cirkev je smilnica z apokalypsy. Pritom sú to citáty z biblii, tak by teoreticky na tom nemalo byť nič zlé, nemyslíš?

Ján

#78 Biblia neklame!

2013-10-24 10:33:37

#67: Anna -  

Presne tak, Anna. Bojujú proti Bohu, ale maskujú to, alebo to ani nevedia. Pľujú na svojho Stvoriteľa, konajú zvrhlo (to hovorí Biblia, nie ja!) a neprirodzene a čudujú sa, že to ich Stvoriteľovi vadí. Veď ich chce napraviť, ale sú slepí a nevidia, že Zlý ich vedie do Pekla. Lenže ak neveria v Boha, neveria ani v Diabla, ani v Nebo, či Peklo. Chcú si len užiť, bez ohľadu na následky, na druhých. Ich pýcha a sebectvo sú nadovšetko. Ich telá a sex sú ich bohmi. A aj Kuffovo varovanie ich len dráždi, ale nerozmýšľajú nad ním. Len sa v pýche a svojej pravde čertia. Nuž, nezávidím im, len ich ticho ľutujem. A modlím sa (aj keď to oni nechcú), aby sa aspoň niektorí odvrátili od zla a Zlého.