Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Ewco

/ #446 Re: Re: Re: Re: Re: Re: RE: RVM

2013-10-29 08:29

#435: RVM - Re: Re: Re: Re: Re: RE: RVM

Ako to spomenul niekto nadomnou - deti ucis podla svojho presvedcenia, nenechas ich volne robit co chcu bez usmernenia. Ak rodic je len papierovy veriaci a svoje deti nuti, vypomsti sa mu to v podobe ateistu. Aj ked rodic chce pre svoje dieta to najlepsie, ale tiez musi najst tu hranicu kedy je to este vychovne a kedy je to uz na skodu.

Neprehanam - dohladaj si informacie ako to uz funguje v praxi. V Nemecku 40 dni basa pre rodica, vo Francuzsku dostal pokutu ten, co mal na tricku "stereotypny" obrazok tradicnej rodiny. Ze to zatial u nas nefunguje ale neznamena, ze sa budem na to spoliehat. Ak je to tak skvele ako si niektori myslia, nech to nechaju na baze dobrovolnosti a nie nutenim - to je ten podstatny rozdiel.

Americke krestanske skupiny nemaju s RKC nic spolocne. Zvecsa ide o nejaku krestansku odnoz vysvetlujuc si vsetko posvojom. A taktiez tu neplet nepochopenie biblie. Ked niekto nevie citat medzi riadkami a berie obrazne veci doslovne, tak potom to aj tak vyzera. A cislo 99.9 % si si vycucal z prstu - lebo si to len myslis.
Osobne nemam problem ani s darwinovou teoriou a ani s biblickym vysvetlenim. Kto chce, suvislost si najde, kto nechce bude rypat z jednej alebo druhej strany.