Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Dadulík

/ #352

2013-10-25 09:15

Aj tento diskusný príspevok mi sústavne vymazávajú - prečo???
.
http://pietruchova.blog.sme.sk/c/339622/Zenskost-a-muzskost-alebo-komu-sluzia-stereotypy.html
.
Som žena a vôbec sa mi nepáči Pietruchovej feministické: Ženskosť a mužskosť alebo komu slúžia stereotypy? Odpoveď na túto vetu je: stereotypy slúžia mužom a preto ich treba zrušiť a nastaviť nové, také, čo budú slúžiť feministkám. Áno, feministkám a nie ženám, lebo my, ženy, nemáme potrebu rušiť stereotypy, nám vyhovuje, že muži sú muži a my sme ženy.
.
Pietruchová agresívne útočí na mužov - kastruje mužov, aby len cúvali pred agresívnymi feministkami. A pýtam sa, kam ešte majú muži vám feministkám až fašistkám ustupovať??? Fašizmus potieral Źidov, feministky zasa mužov. Keď nenávidíte mužov, dá sa táto chorá socializácia z detstva (zlý alebo neprítomný otec) napraviť chodením psychológovi.
.
MUŽI, ZOBUĎTE SA, čítajte zákon (vrátane Ústavy) a medzinárodné dohovory a zmluvy - presne to, čo garantujú žene, garantujú aj mužom. PIETRUCHOVá KONÁ PROTIZáKONNE, keď NAVÁDZA NA NENáVISŤ VOČI RODU ZVANÉMU "MUŽSKÝ".
.
PODAJTE NA ŇU TRESTNÉ OZNáMENIE - ktokoľvek z vás, obyčajný radový občan, aj bez právneho vzdelania, aj keď máš len základnú školu, alebo združenie otcov/mužov - každý z vás môže podať na Pietruchovú trestné oznámenie!!! AKO NA OBČIANKU, TAK AJ NA VEREJNÚ ČINITEĽKU (zneužitie právomoci verejného činiteľa).