Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!


Anonymous

/ #53 odpovedam:)

2013-09-30 08:51

Mozno niektorym z vas len nedoklepava, ze nejde o to, ci niekto chce vstupovat do manzelstva, hetero alebo LGBTI. Ide o to, ze ked je to sucastou pravneho systemu, musi mat kazdy, kto chce do manzelstva vstupit, mat tu moznost. To je cele.

A reci o zviditelnovani su jednoducho smiesne. ak by som sa neustale nemusela branit, mala by som v pazi cele katolicke tazenie; mam kopu inych zaujmov a prace, na ktore vdaka tomuto nemam cas... stracat cas nezmyslami ma fakt nebavi. zial, povazujem to za potrebne. Ani v 1938 nikto neveril, ze to co sa deje, moze byt naozaj nebezpecne... Treba kricat, kym je cas. A demaskovat tych, ktori kricia v mene lasky a zivota, ze je smrt lepsia. Nejako to neladi... A kedze viem, ze to tu ako vzdy vypisujem zbytocne, idem sa opat venovat niecomu, co dava zmysel.

Btw prispevky mazem iba tie, kde su urazky (vratane tych na nasej strane). Ten prvy som bude vymazala omylom, alebo som to nebola ja. Aj na mojom webe mi sarapati "admin", ktoreho nepoznam... Mozno sa take nieco deje aj tu.

Vsetkym prijemny den (a pre vybranych komentatorv posepnem tajomstvo: bez zloby je na svete krajsie kazdemu, aj vam).

H.