Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re: Re: Re: Fico je fas!!!
#265: - Re: Re: Fico je fas!!!
Jebko to je nárečie... Len úbožiak sa vyhovára na gramatiku slovenského jazyka radšej písať zle ako byť vymletý ako mlynček... A pisať bludy čo ani nie sú pravdou... nesčitaný človek hotové nešťastie...
Re: Re: Kalkulácia
Tak sa pozrime trochu ďalej od nosa:
Bezplatné cestovanie vlakmi bude platné aj pre všetkých občanov Europskej únie. To by mohlo byť významené lákadlo pre turistov. A turisti sú z veľkej časti študenti a dôchodcovia. A nemusieť si v "rozvojovej" zemi pýtať lístok od tetušky, ktorá horko ťažko vie po slovensky je plus. Takže, neprinesie takáto kuriozita skôr viac peňazí?
Re: Re:
Re: Re: Re: east
dovolim si reagovat iba na jedine slovo v tvojom prispevku a to: respektovat sa. to je najvacsi problem, ze ludia, ktori su v bratislave kvoli studiu alebo kvoli praci, sa tu spravaju ako doma a nerespektuju domacich, neuvedomuju si, ze su tu vlastne na navsteve a tam platia urcite pravidla. ja ked pridem do kosic, nekydam na mesto, ludi, ale prisposobujem sa prostrediu rovnako, ako ked idem dobrovolne za pracou do inej krajiny alebo mesta. to je velky rozdiel medzi vychodniarmi a bratislavcanmi. a vychodniara sa da rozpoznat okamzite podla spravania, nezdravi, je povysenecky, vsade je ststrceny ako prvy atd... je mi luto, ale myslim si, ze az vtedy bratislavcania nebudu predpojati, ak nam tu nevitane navstevy /rozumej su tie, ktore tu nechcu byt/ nebudu zavadzat svoje sedliacke sposoby...
miesto
Som zvedaví, kde si vo vlaku sadnem ja, ako platiaci cestuící. Asi na nejakú mladu neplatiacu študentku:-))) Alebo do poslaneckej snemovne na miesto tých imbecilov?
Re:
ty si tiez dobra skupina moja, zalepili sa ti trenky ze si taka proti?
zase deti z sdku zavidia bakam a studentom?
verim ze svoj protest myslia vazne a vsetci su POVINNE kupia listok na vlak. Ako pozeram nie je to ani promile cestujucich vlakom co sa podpisali...takze vacsina jasne suhlasi.
Vôbec Vam nevadi... ze toto vsetko bude musiet niekdo zaplatit...a zaplatia to pracujuci,ktorí si paradoxne svoje cestovne platia ..a nie su to male položky ,,ktore Vam uberaju z platu..a este budu mat problem sa do vlaku dostat,,ja cestujem kazde rano,,,a je to už teraz otrasne... som priemerný pracujuci clovek,,,mesacný listok ma stoji 72€. + 30 eur dam na cestovanie po Ba....co je z mojej vyplaty dost podstatna cast...a ked si to platim,,tak chcem cestovat ako clovek ,,nie ako dobytok,,ktorý stoji vo vlaku v ulicke...a okrem toho..mam dve deti..ktore studovali..a vsetko..opakujem vsetko sme im platili.a nebolo jednoduche....a teraz ked to zhrniem..platim dane,,platim cestovne..a este k tomu mi preventivne zdvihnu danový zaklad,,aby som zase platila viacej..preco. lebo ine nas necaka..len ze nam tento luxus /lebo tie penieze budu urcite niekde chýbat / ,,pre niektorých bude stat peniaze....a co sa týka politikov..to radsej ani nebudem komentovat..lebo by ma museli zavriet..za moj nazor...
| This discussion has been closed. |