Petícia za zrušenie vlakov zadarmo

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, vyslovujeme nesúhlas s populistickým a nezodpovedným návrhom vlády Roberta Fica o vlakoch zadarmo. Vieme, že nič nie je zadarmo a všetky náklady budú hradené z daní nás, daňovníkov.

Vyzývame vládu Roberta Fica, aby peniaze radšej použila na modernizáciu Slovenska, aby investovala do vedy a výskumu a vzdelania mladých, ktoré Slovensku prinesie násobne vyšší prínos, ako vlaky kvázi zadarmo.

Vyzývame Vládu SR, aby mladým ľudom a študentom pomáhala v hľadaní si praxe počas štúdia, ktorej absencia je častokrát najväčšou prekážkou prijatia do zamestnania a tak pomáhala mladým. Výzývame Vládu SR, aby neničila podnikateľské prostredie a nechala podnikateľov vytvárať nové pracovné miesta a tak zvyšovať životnú úroveň.

Organizátorom petície je:

Nová Generácia, bývalé mládežnícke združenie SDKÚ-DS
www.novageneracia.sk

Tomáš Smutný    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.

Dostanete e-mail s odkazom na potvrdenie vášho podpisu. Skontrolujte si doručené správy (aj priečinok so spamom).