►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
Re:
plne suhlasim, osetrit zakonom vodu,mineralne pramene, podu nikto neodnesie do zahranicia a ked uz do nej investuje, chce to zurocit
Otázky
Re: Re: záchrana pôdy
vidno ze niekto vtipkuje ano mas pravdu vzdy sa najde chytrak podobny tebe ktory ma u prdele ze pre tuto zem zmierali ludia nasi predkovia, rozumiem neboj dalsie kroky suvisiace s peticiou aj tieto spekulativne kroky takych chytrakov ako ty zastavia coskoro vsetko je vec uhlu pohladu
#17: riccardo - Re: záchrana pôdy
Re: Re:
#46: Stefanik_Dubcek_Stur - Re:
mily fico vuolic tvoj alfasamec predal slovensku vodu cine daj si do google cinska banka v SR kazimirove dristy o naplnani rozpoctu predajom slovenskej vody snad sa ti otvori 7ma cakra hrdosti Slovaka
Re:
Veru , veru ... Zaplatený vlastizradný šaškovia ...
Nechápem že taký vzdelaný ľudia nevedia pochopiť normálne hodnoty ktoré sú pevné a nemenné ... Pôda a nerastné zdroje dôležité pre život i obnoviteľné zdroje energie ktorých tu máme dosť , sú viac ako relatívna hodnota už z budúcnosťou jasných a špekulatívne umelo držaných USD $ , dolára i € eur ....
Tu vychádza len jedna vec . Je to podobné Hitlerovym myšlienkam a víziám ... Vyhladzovanie národov sa začalo , už sa to nerobí formou násilia a zbraní , teraz to prebieha prelstene a oveľa horšie formov nepopulárnych ekonomických reforiem pri ktorých si jednoduchý ľudia ktorý tomu nerozumejú a nemajú dostatok inteligencie na pochopenie týchto súvislostí sami siahajú zo zúfalstva na životy . Tieto ekonomické nástroje majú jasný cieľ , dostať ľudí nad sociálnu existenčnú priepasť kde to väčšina ľudí absolútne nezvládnu a končia ... Buď ako bezdomovci , alkoholici , narkomani , psychyatrický pacienti , samovrahovia ....
Toto sme podcenili , no čím skôr si to všetci uvedomia , tým skôr sa s tým bude dať niečo urobiť .
Jediná možnosť je tu odboj . Tvrdý a nemilostivý , pre tých ktorý tu presadzovali to čo tu máme teraz ...
Som za život pre všetkých , silnejších či slabších . Nik nemá právo rozhodovať o tom že kto sa ako bude mať ...
A k zlým komunistom ? Boli to anjeli proti týmto nacistickým a chamtivým monštrám ... Sú to psychopati postihnutý mamonom a stihomanom (paranojou) ... Berú právo na život ostatným , kto nechce byť naším otrokom nech zhynie ... Trestať , trestať , trestať !!!
politikárčenie???!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
To #71 Ani domáci nedovolia chodiť občanom SR po pôde ktorú kúpia. (Slovák kúpi park, a zakáže verejný prístup naň. Realita.) Ja by som celé územie SR znárodnil, vyhlásil za národné dedičstvo, a pôdu len prenajímal :) Každý občan SR by mal nárok na "súkromný" pozemok určitej veľkosti zdarma, ktorý by ale nebolo možné ani predať ani dediť, ani prenajímať ďalšej osobe na komerčné účely. Mal by ho v užívaní počas svojho života. Ak by mu nestačil, mal by možnosť prenajať si k nemu ďalšie, za ktoré by platil štátu (spoločnosti) nájom. Po jeho smrti by boli vrátené štátu. Deti, alebo vnuci by mali prednostné právo na získanie jeho pozemku k užívaniu, buď zdarma ako nový pozemok (vnukom), alebo výmenou za svoj práve využívaný, alebo za poplatok ako za ďalší pozemok. Množstvo (teda veľkosť) pozemkov pre "súkromné" účely by bolo obmedzené. Pozemky by nebolo možné predávať, ale len meniť. Nebol by potom problém ani pri vyčleňovaní pozemkov na stavbu napr. diaľníc a stavieb vo verejnom záujme. Takéto dôležité stavby by sa tak nepredražovali a stratil by sa značný priestor pre korupciu. Na prírodné zdroje by mal mať občan tiež nárok. Napríklad určitý objem vody pre seba a domácnosť. Platiť by mal len za prenájom vodovodu, teda prác na zabezpečenie prívodu vody do jeho domácnosti. Ak si vykope studňu, nemal by platiť nič. (vodné, stočné) Vodu však nesmie predávať, a využívať na komerčné účely. Infraštruktúra štátu nesmie byť v súkromných rukách a nesmie byť v žiadnom prípade zameraná na zisk (určitej skupiny, alebo jednotlivca, ale má slúžiť v prospech všetkých občanov.)