►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií ►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄.

Peter

#26 Dá sa ešte vôbec niečo?

2014-03-07 22:10

Pri všetkej úcte, v tejto banánovej republike si pripadám ako Alenka v ríši divov. Vždy keď sa už zdá, že obludnosť poslednej voloviny je neprekonateľná, a teda zdanlivo posledná, naši "páni" prídu ešte s väčšou kravinou - svinstvom. Vlastne neprídu. Národ sa to náhodou dozvie, lebo svoje bezcharakterné, zlodejské aktivity z logických dôvodov skrývajú. A ak niečo, oni za nič nemôžu, sú čistí. Je jedno, či sú praví alebo ľaví, červení alebo modrí - všetko je to jedna banda. Na čo sú nám takí ľudia, politické strany, ... Denne nás predávajú a my im ešte tlieskame a každé 4 roky ich volíme. Teda v kom je chyba v nich, či v nás ostatných? Dokedy budeme spať a trpieť tieto výčiny? Na čo je nám prezident, ktorý nič nerobí, vláda, ktorá nás okráda, poslanci, ktorí buď spia, alebo naháňajú svoje kšefty?
Už nemáme takmer nič, doma sme otroci alebo nezamestnaní, ... Sebestační sme len v blbosti.
Sme naozaj až tak sprostí, že si necháme rozkradnúť aj to posledné???

Hosť

#27

2014-03-07 22:24

..len aby už nebolo neskoro..
A

#28 NÁVRH

2014-03-07 22:46

Zdravím , už som navrhoval niekedy , aby sa sami občania spojili ktorým naozaj záleží ale naozaj záleží na našej krajine rep. pôde územia z tejto krajiny.
Spojme sa dohromady cez nejaký portál kde sa staneme členmi a kde budeme mesačne platiť nejakú sumu cca 3 alebo 5 ,10 eur podĺa dohody , a budeme kupovať ornú pôdu .
Predstavte si keby nás bolo cca 10000 tak mesačne je to 30000 až 50000 alebo 50000 eur a budeme skupovať pôdu ,kde budeme vlastne všetci vlastníci možno prostredníctvom nejakého fondu alebo firmy -
Ináč nemáme šancu to zabrániť .
My musíme robiť to čo naši politici a finančné skupiny ,hrať podla ich práva,spojiť sa dohromady a kupovať .
A nie ako oni presadzujú že jednotlivec je zodpovedný za svoj úspech .
Spolu dosiahneme toho mnoho .
Len potrebuje to nejakú organizáciu , a všetko to dobre pripraviť .

Preto vyzývam občanom spojme sa a rozhodujme my .
Čakám nejaké odozvy ,návrhy a riešenia


Hosť

#29

2014-03-07 22:48

svoj podpis dávam na túto petíciu pre obnovenie potravinovej sebestačnosti a bezpečnosti potravín. Keď si pôdu rozpredáme, buď budeme pracovať na panskom a nie pre seba alebo pôdu zaberú pre výstavbu

Hosť

#30 Re:

2014-03-07 23:08

jasne s takymito vedomostami byvaly druzstevnik ktory o tom vedel a nechal to tak fakt radsej nezit ako byt otroklom svedomia verim ze ste to nemyslel realne co pisete lebo to len svedci o tom ze ste sa na tom podielal

#12: Bývalý družstevník -

 


Hosť

#31 Re: NÁVRH

2014-03-07 23:11

#28: A - NÁVRH

teraz treba podpisovat peticiu na internete a aj na papieri ta papierova je dolezita pre zacatie tlaku na mocnych, ta internetova je pre spropagovanie peticie stahujte z www.helenamezenska.sk harky podpisujte a posielajte, dalsie kroky sa doviete coskoro su priprevene aj v suvislosti s tym co pisete sanca je obrovska na ochranu tejto veci len nemozeme vsetko naraz povedat coskoro sa dozviete dalsie kroky ktore budu napsedovat zaroven s peticiou

 

Jozef Solc

#34 Komentar HM

2014-03-07 23:40

Helena Mezenská
Milí priatelia, dnes som konečne mala "trocha kľudnejšie" dopoludnie. Pripravili a ujednotili sme sa na znení petície na ochranu našej slovenskej pôdy, ktorú nám naši predstavitelia moci, bez nášho vedomia chceli predať. To, že ju ponúkali ako tovar a nechránili ako naše prírodné dedičstvo, ako symbol zvrchovanosti, nám pre istotu v referende o vstupe do EÚ nepovedali. Samozrejme samé medové motúzy. Zapredali a rozpredali nás. Máme čo spoločnými silami naprávať. Nedáme si našu domovinu, našu vlasť. Nech odstúpia všetci zapredanci a skorumpovanci. Slovensko je naša zem, naša domovina a viac sa na nej nikomu nedáme zotročovať a ani ovládať. Okrem petície pripravujeme aj spoločnú výzvu pre všetkých učiteľov, zdravotníkov, lekárov, zdravotníkov, policajtov, vojakov, poľnohospodárov, podnikateľov, farmárov, dopravcov a podobne, budeme ňou všetkých skutočných Slovenov a Slovenky vyzývať, aby nám pomohli v našom spoločnom úsilí, v národnozjednocujúcom hnutí, v oslobodení od tých čo nás zapredali a dlhé obdobie v klamstve a manipulácii ovládali. Stačilo klamstva a kŕmenia ilúziami. Viac sa klamať a ovládať zlom vo vlastnej zemi nedáme. Pomôžte nám v tomto úsilí, šírte tieto zvesti všade navôkoľ, aby sme pokojnou, nenásilnou, ale zato organizovanou zjednotenou cestou našu vlasť a náš národ oslobodili. Nech našimi nástrojmi je uvedomenie, spolupatričnosť a činorodé konania. Nech je jeho začiatkom aj správny výber prezidenta, prezidenta všetkých ľudí, prezidenta chrániaceho ľudské hodnoty a národné záujmy. Je to veľká príležitosť a možnosť začatia uskutočnovania zásadných a prepotrebných zmien. Nech konečne Slovensko vedú čestní a statoční, dobromyseľní a slobodní ľudia. Viac sa mýliť nesmieme, omyl nie je prípustný. Výzvy a petície budeme rozposielať do širokého dosahu všetkých obyvateľov. Verím, že sa do nášho občianskeho obrodeneckého diela zapojíte. Nech svitnú reálne nádeje na nové svetlé výhliadky. Rada Vám v tom pomôžem. Prajem Vám pekný a tvorivý deň.
HM

Hosť

#35

2014-03-08 06:31

:-)

Hosť

#36 Re: Re: záchrana pôdy

2014-03-08 06:53

#17: riccardo - Re: záchrana pôdy

... presne politika ,,zahraničných" = nerobte nič, je to zbytočné ... ale sám napíšeš, že musíš na to nasadiť človeka - už to je niečo

Marek Baláž

#37 Re:

2014-03-08 06:55

#12: Bývalý družstevník - To, čo píšeš je všetko pravda..aj ja to viem o čom hovoríš, tiež som hnojár a bývalí družstevník, ktorý zažil ešte doznievajúce časy kolektivizácie a vznik družtiev.
Ani baco a ani žiadny iný zlodej nám našu zem brať nebude...toto je súčasť a počiatok nového nastoloenia hodnôt v tomto našom štáte.
A už vôbec naša zem , ako jediné a neodeliteľné národné a štátne dedičstvo našich predkov..nesmie byť odkupovaná do cudziny.
A tá pôdy, čo už predaná bola: 30% územia SR, tak tá sa vráti späť Slovenskému národu.
Vlastníci pôdy môžu byť iba Slováci a týto musia mať vytvorené úplne rovnaké podmienky na obrábanie pôdy, ako budú mať aj budúce roľnícke družstvá...nikto nemôže požívať žiadne zvýhodnenie, alebo uprednostňovanie v danej oblasti.
Preto viac ako vlastník a farmár si Slovák a vlastenec...a preto je potrtebné túto petíciu, ktorá je iba začiatkom celého nápravného procesu..PODPISOVAŤ.
Ak to v tovojom srdci nieje takto usporiadané....potom ti vôbec o Slovensko a ani o národné dedičstvo nejde a máš iba záujem tiež bohatnúť na odpredaji rodnej hrudy.

 


Hosť

#38

2014-03-08 07:03

uz to davam tlacit min 1000ks a roznesiem to s chalanmi zo Vzdor Kysuce v Kysuckom Novom Meste.

Hosť

#39

2014-03-08 07:19

ajtak ju skupuju cez nastrcenych slovakov, uz ododna ked sme vstupilo to EU

Hosť

#40

2014-03-08 07:21

Rozpredať si vlastné Slovensko? Už sa tam vo vláde zobudte!

Hosť

#41 Re: Komentar HM

2014-03-08 07:36

#34: Jozef Solc - Komentar HM Sám Stvoriteľ my povedal: Choď a oznám tej, ktorú som si Ja Boh, ktorý je čistá láska vybral, aby sa stala oným semiačkom o ktorom ona sama hovorí, že veľa takýchto semiačok rozdetí aj železobetónové zábrany hrubé aj niekoľko desiatok metrov.
Choď ! A povedz jej, že ona je tým prvým semiačkom z ktorého vzídu celé veľké lány klasov plných a zdravých semien lásky, pravdy, slobody,morálky, práva , spravodlivosti a iných atribútov lásky, ktorou som ja Boh.
Choď a oznám jej, že Ja Boh Som Ten, Ktorý bude bojovať s každým jej nepriateľom...vopred jej nepriateľov položím k jej nohám a to aj vtedy, ak by všetky okolnosti na pohľad človeka vyzerali naopak.
Choď a povedz jej, že hodnota lásky, je prapodstatou všetkého čo človek vidí , cíti, počuje, ale aj toho, čo človek nevidí. necíti a ani nepočuje.
Oznám jej, že to, čo započala konať v hodnote LÁSKY tu na malom Slovensku..totiž : REVOLÚCIU LÁSKY, ako jedinej pravej hodnoty, ktorú má mať bytosť človeka na prvom mieste vo svojom srdci, tak to budú postupne preberať a nastolovať vo svojich srdciach všetky ostatné národy sveta.
Choď teda a oznám jej, že ona je to semiačko. 
Nech sa teda postaví jasne do čela a nech sa nehanbí hovoriť o Láske, pravde, slobode, múdrosti, rozumnosti, rozvahe,morálke, práve, spravodlovosti, pokore, úcte, tichosti, krotkosti.
Nech sa nebojí, lebo naňu doľahnú : Hrozby aj smrti, vydierania, zastrašovania,jej najbližší sa od nej odvrátia, zažije mnoho sklamania, ale radosť a pokoj, bude plodom jej konania.
Každý, ktorý je ustanovaný jej pomáhať, je poslaný odoMňa: Jeden, aby ju obrusoval a konal zlo, iný aby ju ochraňoval a upriestraňoval jej na ceste..nedám jej vic než by nezvládla.
Marek Baláž.......odovzdávam posolstvo, ktoré som dostal od Boha.

 

mioo

#42 € vs. pôda vs. kampaň

2014-03-08 07:47

Skupovanie SK pody je uz davno rozbehnute a najkvalitnejsia poda SK je uz skoro na 100% vo vlastnictve inych statov. Od maja sa to vobec nezmeni. Mame tu uz min. 10 krajin ktore su uspesne integrovane cez tretie osoby a niekedy im nezalezi ani tak na kvalite ako kvantite ktoru nakupuju za par centov. Uz je neskoro na opatrenia a peticie ...... ale este stale je to dobre vyuzit ako argument a aktivitu pred kampanou. Ty, ktory predavaju podu za ucelom kratkodobeho obohatenia sa, Slovakov postupne stavaju do role nevolnikov ako to bolo v minulosti. Uz nam len ostava zakrycat huraaa na panske. Vazme si nasu podu bo sa z nas mozu stat napr.: pestovatelia potravin pre Činu ako sa to deje na Ukrajine v Afrike a pod. a potom uz nikoho nebude zaujimat ze kde si dopestovat obilie na vyrobu chleba.

Hosť

#43

2014-03-08 08:33

Toto sa nesmie nikdy uviesť do platnosti! Bojujme za to!

Hosť

#44

2014-03-08 09:24

Ľudia,zobuďte sa!!!

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-03-08 10:00


Stefanik_Dubcek_Stur

#46 Re:

2014-03-08 10:15

#1: -

Dobrá prezidentská kampaň, kto to je Mgr. Mezenská? A prečo sa až teraz zobudila???
to jekktina, ja som za Fica, a pozemky mám svoje... Dzurinda doj*bal a Mezenská  to ako teraz napraví???

je mi ľúto ľudí čo sú ovládaní domnelými národnymi záujmami a obrodením.. Ja medzi ovce nepatrím a nikdy nebudem, sorka túto k*k*tinu jednoducho nepodpíšem a už vonkoncom nesplnomocním nejakú Mezenskú


Hosť

#47

2014-03-08 10:49

Imperializmus kapitalizmus ....no fuuj
Alex

#48 podpísať petíciu elektronicky nestačí

2014-03-08 11:00

Ahojte chcem Vás ale upozorniť, že podpísať petíciu len elektronicky nestačí, bude mať len informatívny charakter.. Ak sa chceme pokúsiť s tým niečo aj reálne urobiť, musíme NRSR odovzdať 100 000 podpisov, aby zákon nanovo prerokovali.. Bez riadnych podpisov to nejde.. Ďakujem

Hosť

#49

2014-03-08 11:04

Niet k tomu čo dodať. Je to obrovský podvod a naozaj vlastizrada.

Hosť

#50

2014-03-08 11:09

Súhlasím už konečne sa všetci spojme aby sme sa potom nečudovali že už nebude pre nás miesto na našom Slovensku lebo tu o nič iné nejde ale predať nám pôdu pod nohami,už teraz máme na úrodnej pôde samú febriku a už nie sme sebestační ako sme boli,pozrite sa na naše Vysoké Tatry aj o tie môžme prísť ak sme už o ne neprišli.