►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
Roman Kozák vyzva podpisujte aj papierove harky elektronicke podpisovanie ma ucel propagacie tejto n
toto je sofistikovana kradez kde jahnatek posobi v jednom clanku ako zachranca banka statu za nase peniaze jeho kamaratom pozicia peniaze na skupenie a scelenie pozemkov oni ju nasledne ci cez bielych koni alebo priamo predaju dalej
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/256451-urady-netusia-kolko-pody-uz-cudzinci-skupili-na-slovensku/
A na čo nám je pôda ked nevieme na nej hospodáriť? Malých roľníkov nepodporujeme nedávame dotáciu na rozbeh malým farmárom a budeme podporovať komunistických zlodejov typu Baco, čo za bábku cez podielové listy sa dostali k pôde a lesom.Teraz na pôde pestujú kukuricu so bioplynových staní a repku na výrobu etanolu .Je to Jahnatkov energetický biznis.Takto títo bývalí komunistockí funkcionári,dnes LATIFUNDISTI,čO BERú 250 eur NA HEKTáR zlikvidovali živočišnu výrobu a teraz sme nesesbestační vo výrobe potravím.Slovensko nemá rozumnú polnohospodársku politiku,tak nech si to radšej kupia zahraniční investori ,ako naši neschopní zlodeji.A čo je to za svinstvo predať im prednostne pôdu za to ,že ju majú v prenájme 3 roky.Nepodpisujte túto petíciu,kde ide o to zlikvidovať malých vlastníkov pôdy,len preto aby určitá htstka mala celé slovenské polnohospodárstvo za bábku!!
Re:
Chyba, pôda je ako zlato, nepribuda...... a ked predame tak nas ovladnu kompletne........ si zisti ako dopadlo pobrezie v bulharsku a rumunsku koplet skupene UK ludmi.... ale asi ti to je jedno.......
potrebujeme obnovit naše polia ,lúky,pasienky i lesy a vyrábať na našich poliach potraviny,potrebujeme zaistiť našu potravinovu bezpečnosť,
všetka pôda by mala byť chránena osobitným zákonom ...!!!
Re: záchrana pôdy
o akej záchrane pôdy tu bučíte? Ja som zahraničný a pôdu keď si priamo nekúpim na vlastné meno, tak nasadím nato
človeka, ktorý to urobí za mňa a tak, či tak ju budem vlastniť JA. Detto problém a petícia v maďarsku a tak sa to robí!! čiže petícia zbytočná a ide vlastne o politikárčenie !!!!!
Čo to znamená?
Dakujeme
dufam, ze to pomoze, ti hajzli nemaju ziadnu chrbticu, predali by aj vlastnu mater
zaujimava peticia
Re: Re: záchrana pôdy
#17: riccardo - Re: záchrana pôdy
Ide o to, aby vlastníci pôdy na Slovensku vôbec nepredávali, t. j., aby sa neulakomili na prár € a stratia viac ako si myslia.
| This discussion has been closed. |