Peticie.com

Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

petícia proti spoplatneniu parkovania

Hosť#1 Sep 08, 2013, 12:05
Ako ono je to pekne, ale pochybujem ze sa nieco zmeni . Stojim za autorom peticie a budem len rad ak sa to parkovanie stopne, ale vime kde zijeme: Na Slovensku
mikiza#2 Sep 08, 2013, 12:56

Re:

#1: -

Bývam na Solinkách od mala a postupom času sa stalo to že už niet kde parkovať, ja osobne som za to aby bolo parkovanie na solinkách spoplatnené , napríklad dnes zo soboty na nedeľu 7-8.9.2013 som prišiel k sovjmu paneláku zaparkovať auto, keď som vydel ako bolo 7 áut zaparkovaných tak že namiesto jedného miesta zaberali miesta minimálne pre ďalších 8 kusov som sa ako vždy rozčúlil, keď bude parkovanie na solinkách platené!!! a budú zavedené rezidentné karty , na ignorantov ktorý niesú ochotný si zaparkovať auto tak aby nezaberal X miest navyše, sa to nevyrieši. Jednoduch teraz sa nedá zavolať mestskú políciu aby si s takýmto nespratníkom na parkovanie dali rady, keďže nieje vyznačené ani ako sa má parkovať, a niesú vôbec vyznačené parkovacie čiary alebo aspoň naznačené. Jednoducho ja neakceptujem to že 10 ľudí sa zaparkuje akoby to mal odkúpené !!!!!!

Z môjho pohľadu by to chcelo diskusiu a nie hňeď petíciu o nevytvorení a zrušení platených miest, tým že sa za to bude platiť sa konečne ľudia naučia aj parkovať , aspoň v to pevne dúfam. Viem že to nebude jednoduché ale je to riešenie aspoň nejaké ako to nechať tak ako to je teraz.

Michal

kika#3 Sep 08, 2013, 16:37
lenze ked chcú aby sa platilo za parkovanie ,budú síce rezidenčné karty , ale nebudeš mať svoje stále miesto na parkovanie a nebudem hádam krúžiť po celých Solinkách aby som zaparkovala
brankac#4 Sep 08, 2013, 17:23

Re: Re:

#2: mikiza - Re:

kludne budem platit parkovne, ak ho budem platit mestu !!! myslis ze z vyzbieranych penazi ti sukromnik zveladi mesto a rozsiri ti parkovacie miesta? :)

s druhou castou suhlasim...chybala diskusia

This comment has been removed by the person who wrote it.

Hosť#6 Sep 08, 2013, 17:46

Re: Re:

Ale platenie za parkovanie je nieco ine ako zle parkovanie cez dve miesta, stacilo by poriadne oznacit parkovacie miesta a potom nech si to uz riesi mestska policia a pokutuje tych co nevedia parkovat, ked niekto stoji tak ze ciaru ma medzi kolesami a zabera tak 2 parkovacie miesta. Platenie a rezidentne karty neznamenaju ze vyriesia nedostatok parkovacich miest na Solinkach, to je uplny nezmysel, ani z rezidentnou kartou nebude kam zaparkovat, je to len tahanie penazi od ludi. Rezidentnych kariet sa totiz nevyda presne kolko je parkovacich miest na Solinkach ale ovela viac. ( Priklad: pred vchodom je 8 parkovacich miest ale vo vhode je 14 bytov a kazdy z nich ma len jedno auto....takze 8 dostanu rezidentnu kartu a dalsich 6 ma smolu? - nie, kartu si kupi kazdy a zasa to bude len o stasti ci bude volne alebo nie ked pridem z prace - takze si laskavo nemylte platenie na Solinkach s platenim za miesto, na ktorom budete moct parkovat iba Vy, to by ste museli mat osadenu tabulu s oznacenim evidencneho cisla vozidla za uplne ine peniaze ) A co navstevy a napriklad auta co parkuju rano na Solinkach ked davaju deti do materskych skolok a skol, kde maju zaparkovat?

Hosť#7 Sep 08, 2013, 18:11
akoze platit maju len Solinky?a co ostatne sidliska?Vlcince Hajik ostatne Hliny ktore este nemaju spoplatnene parkovanie.A vyriesi to problem s parkovanim?Pochybujem stale budeme stat vsade tade az nato ze sa obohati nejaky sukromnik ktory si otvori parkovaciu spolocnost.Nikto sa nas na nic nepyta a ty hore sa iba na nas obohacuju a my ako vzdy budeme ticho to je Slovensko a s prepacenim blbi Slovaci
Hosť#8 Sep 08, 2013, 20:15
ta papierova peticia sa da niekde podpisat?
Solinkar#9 Sep 09, 2013, 06:56

iny system

Da sa to riesit aj inak. Jedno auto na domacnost zadarmo, druhe uz platene. Tymto systemom by sa odstranili prebytocne auta, ktore tam nemaju co robit. A stale by zostalo miesto zadarmo na jeden byt. Pricom tie rodiny co nemaju auto, mozu svoje parkovne miesto niekomu predat alebo darovat.
miro#10 Sep 09, 2013, 07:11

Re: spamätajte sa

...tak prepáčte, ale asi ani netušíte o čo ide. To že budete platiť parkovanie na sídlisku nevyrieši počet parkovacích miest a vôbec nie poriadok v parkovaní....toto nedochádza nielen Vám, ale aj viacerím obyvateľom tohto sídliska, ale to nie je až tak zlé, na to potom prídete o čo išlo. No a na okraj "mestskej polície", ja osobne vyvolám ďaľšiu petíciu, pokiaľ táto i naďalej bude z našich daní obskakovať a posluhovať pre súkromnú parkovaciu spoločnosť bez taho aby táto s.r.o. mestskej polícii platila za túto službu.... ale Vám je to asi jedno kam idú peniaze mesta a prečo a akým spôsobom chcú naplniť "diery" v mestskej pokladni, tak nech sa páči vyhadzujte euráčiky do nenažratého gágora mesta.

Hosť#11 Sep 09, 2013, 07:43
Vcera vecer som parkoval doboha daleko od baraku a este pri obrubniku, a to budem dakym jebom pripicenym platit zato ze mi mozu auto ukradnut, doskrabat mimo domu ? a tie kamery primitvne nech si daju domov co tam vecer budu vidiet machule fetakov ... Nedam im ani cent a budem tu parkovat, a ked sa to nevyriesi peticiou, bude sa to riesit kurevsky inak a pan primator, stym sa stretnem osobne, nech nedohaduje ksefty kamosom, ak vtom nema prsty zase najebany slota ...
Hosť#12 Sep 09, 2013, 08:02
Dufam ze nasa peticia pomooze... Ak bude treba pojdeme do ulic..! Treba len aby sme si dohodli potom nejaky termin. S pozdravom Rasto.
JOsta45#13 Sep 09, 2013, 08:23

Re: iny system

#9: Solinkar - iny system

Problem je, ze na Solinkach je omoc menej park. miest, ako bytov !!!

Hosť#14 Sep 09, 2013, 21:28

Re:

#8: - papierová petícia

Dá sa podpísať utorok 10.9.2013 o 17,00 v zákl. škole Gaštanová,  bude tam stretnutie s poslancami, ja tam prídem a budem mať aj papierové hárky.

Hosť#15 Sep 11, 2013, 19:23
Napísať komentár

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.