Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky

Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky / Oznamy / petícia proti spoplatneniu parkovania / Komentáre


Hosť

#1

2013-09-08 12:05

Ako ono je to pekne, ale pochybujem ze sa nieco zmeni . Stojim za autorom peticie a budem len rad ak sa to parkovanie stopne, ale vime kde zijeme: Na Slovensku
mikiza

#2 Re:

2013-09-08 12:56

#1: -

Bývam na Solinkách od mala a postupom času sa stalo to že už niet kde parkovať, ja osobne som za to aby bolo parkovanie na solinkách spoplatnené , napríklad dnes zo soboty na nedeľu 7-8.9.2013 som prišiel k sovjmu paneláku zaparkovať auto, keď som vydel ako bolo 7 áut zaparkovaných tak že namiesto jedného miesta zaberali miesta minimálne pre ďalších 8 kusov som sa ako vždy rozčúlil, keď bude parkovanie na solinkách platené!!! a budú zavedené rezidentné karty , na ignorantov ktorý niesú ochotný si zaparkovať auto tak aby nezaberal X miest navyše, sa to nevyrieši. Jednoduch teraz sa nedá zavolať mestskú políciu aby si s takýmto nespratníkom na parkovanie dali rady, keďže nieje vyznačené ani ako sa má parkovať, a niesú vôbec vyznačené parkovacie čiary alebo aspoň naznačené. Jednoducho ja neakceptujem to že 10 ľudí sa zaparkuje akoby to mal odkúpené !!!!!!

Z môjho pohľadu by to chcelo diskusiu a nie hňeď petíciu o nevytvorení a zrušení platených miest, tým že sa za to bude platiť sa konečne ľudia naučia aj parkovať , aspoň v to pevne dúfam. Viem že to nebude jednoduché ale je to riešenie aspoň nejaké ako to nechať tak ako to je teraz.

 

Michal

kika

#3

2013-09-08 16:37

lenze ked chcú aby sa platilo za parkovanie ,budú síce rezidenčné karty , ale nebudeš mať svoje stále miesto na parkovanie a nebudem hádam krúžiť po celých Solinkách aby som zaparkovala
brankac

#4 Re: Re:

2013-09-08 17:23

#2: mikiza - Re:

kludne budem platit parkovne, ak ho budem platit mestu !!! myslis ze z vyzbieranych penazi ti sukromnik zveladi mesto a rozsiri ti parkovacie miesta? :)

s druhou castou suhlasim...chybala diskusia

 

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2013-09-08 17:42


Lubino
Hosť

#6 Re: Re:

2013-09-08 17:46

#2: mikiza - Re:

Ale platenie za parkovanie je nieco ine ako zle parkovanie cez dve miesta, stacilo by poriadne oznacit parkovacie miesta a potom nech si to uz riesi mestska policia a pokutuje tych co nevedia parkovat, ked niekto stoji tak ze ciaru ma medzi kolesami a zabera tak 2 parkovacie miesta. Platenie a rezidentne karty neznamenaju ze vyriesia nedostatok parkovacich miest na Solinkach, to je uplny nezmysel, ani z rezidentnou kartou nebude kam zaparkovat, je to len tahanie penazi od ludi. Rezidentnych kariet sa totiz nevyda presne kolko je parkovacich miest na Solinkach ale ovela viac. ( Priklad: pred vchodom je 8 parkovacich miest ale vo vhode je 14 bytov a kazdy z nich ma len jedno auto....takze 8 dostanu rezidentnu kartu a dalsich 6 ma smolu? - nie, kartu si kupi kazdy a zasa to bude len o stasti ci bude volne alebo nie ked pridem z prace - takze si laskavo nemylte platenie na Solinkach s platenim za miesto, na ktorom budete moct parkovat iba Vy, to by ste museli mat osadenu tabulu s oznacenim evidencneho cisla vozidla za uplne ine peniaze ) A co navstevy a napriklad auta co parkuju rano na Solinkach ked davaju deti do materskych skolok a skol, kde maju zaparkovat?

 


Hosť

#7

2013-09-08 18:11

akoze platit maju len Solinky?a co ostatne sidliska?Vlcince Hajik ostatne Hliny ktore este nemaju spoplatnene parkovanie.A vyriesi to problem s parkovanim?Pochybujem stale budeme stat vsade tade az nato ze sa obohati nejaky sukromnik ktory si otvori parkovaciu spolocnost.Nikto sa nas na nic nepyta a ty hore sa iba na nas obohacuju a my ako vzdy budeme ticho to je Slovensko a s prepacenim blbi Slovaci

Hosť

#8

2013-09-08 20:15

ta papierova peticia sa da niekde podpisat?
Solinkar

#9 iny system

2013-09-09 06:56

Da sa to riesit aj inak. Jedno auto na domacnost zadarmo, druhe uz platene. Tymto systemom by sa odstranili prebytocne auta, ktore tam nemaju co robit. A stale by zostalo miesto zadarmo na jeden byt. Pricom tie rodiny co nemaju auto, mozu svoje parkovne miesto niekomu predat alebo darovat.
miro

#10 Re: spamätajte sa

2013-09-09 07:11

#2: mikiza - Re:

...tak prepáčte, ale asi ani netušíte o čo ide. To že budete platiť parkovanie na sídlisku nevyrieši počet parkovacích miest a vôbec nie poriadok v parkovaní....toto nedochádza nielen Vám, ale aj viacerím obyvateľom tohto sídliska, ale to nie je až tak zlé, na to potom prídete o čo išlo. No a na okraj "mestskej polície", ja osobne vyvolám ďaľšiu petíciu, pokiaľ táto i naďalej bude z našich daní obskakovať a posluhovať pre súkromnú parkovaciu spoločnosť bez taho aby táto s.r.o. mestskej polícii platila za túto službu.... ale Vám je to asi jedno kam idú peniaze mesta a prečo a akým spôsobom chcú naplniť "diery" v mestskej pokladni, tak nech sa páči vyhadzujte euráčiky do nenažratého gágora mesta.


Hosť

#11

2013-09-09 07:43

Vcera vecer som parkoval doboha daleko od baraku a este pri obrubniku, a to budem dakym jebom pripicenym platit zato ze mi mozu auto ukradnut, doskrabat mimo domu ? a tie kamery primitvne nech si daju domov co tam vecer budu vidiet machule fetakov ... Nedam im ani cent a budem tu parkovat, a ked sa to nevyriesi peticiou, bude sa to riesit kurevsky inak a pan primator, stym sa stretnem osobne, nech nedohaduje ksefty kamosom, ak vtom nema prsty zase najebany slota ...

Hosť

#12

2013-09-09 08:02

Dufam ze nasa peticia pomooze... Ak bude treba pojdeme do ulic..! Treba len aby sme si dohodli potom nejaky termin. S pozdravom Rasto.
JOsta45

#13 Re: iny system

2013-09-09 08:23

#9: Solinkar - iny system

Problem je, ze na Solinkach je omoc menej park. miest, ako bytov !!!

Slavomír Fačkovec
Hosť

#14 Re:

2013-09-09 21:28

#8: - papierová petícia

Dá sa podpísať utorok 10.9.2013 o 17,00 v zákl. škole Gaštanová,  bude tam stretnutie s poslancami, ja tam prídem a budem mať aj papierové hárky.


Hosť

#15

2013-09-11 19:23

Napísať komentár