Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR.


Hosť

#101 Re: Re:

2015-05-30 16:35

#100: Charlie - Re:  

 Súhlasím. Žiadne autority by človek nemal uznávať. Vždy by mal používať zdravý rozum. Liečiť niekoho elektrickým šokom vie povedať aj malé dieťa, že tu nejde o liečenie ale o bitku. Psychiatrickú pseudovedu už nechceme. A to je všetko. Ak ju nejaký psychiater chce, môže si ju prevádzkovať nanajvýš na sebe, a v prípade, že urobí vďaka tomu trestný čin, tak ho dáme do väzenia kam patrí do doby, kým zmení názor a začne konať v súlade so zdravím rozumom. Už máme aj na Slovensku dosť právnikov, sudcov, poslancov, ktorí vidia, že psychiatria zišla z cesty a je potrebné ju riešiť právnou cestou. 

 


Hosť

#102 Re: Re: Re:

2015-06-24 09:11

#101: - Re: Re:  

 Veru, už vás je dosť... Za 13 mesiacov podpísalo petíciu 365 ľudí, za výdatnej pomoci spolustraníkov z Čiech :-)))


Hosť

#103

2015-07-06 12:04

Čo si myslíte? Mali by byť ľudia, ktorí spáchali tresný čin prijatý na psychiatriu? Ja si myslím, že na psychiatriu rozhodne nepatria a takýto občania a ich činy, by mali spadať výhradne pod trestný zákon. 


Hosť

#104

2015-07-29 08:01

Nemali by existovať žiadne detenčné ústavy vedené psychiatriou. Tí, čo spáchajú trestný čin by mali byť vedení vzdelávaním a komunikáciou k tomu, aby sa pozreli na následky ich konania a mohli svoje konanie napraviť. Žiadne tresty, drogy, elektrické šoky, lieky s nežiadúcimi účinkami, sieťovýmí posteľami, remeňmi a zlou kontrolou, ktoré používa psychiatria, nikoho stav nezmenili k lepšiemu. 


Hosť

#105

2015-08-06 23:40

Psychiatria je odporne zlo a nicenie drogovanie a obmedzovanie osobnych slobod ludi castokrat omnoho normalnejsich ako su ti nehumanni psychiatri!

Hosť

#106

2015-08-12 23:19

Tí psychiatri aj v Nitre sú odporné bezcharakterné skurvene svine, zarabaju vela penazi na tzv. "ECT" čo su silne elektrošoky z dvoch stran do mozgu , dopuju ludí všetkých vekovych kategorií
neuroleptickými drogamy ako oni nazívajú "lieky". ONI ZA TO DOSTAVAJU PENIAZE OD FARMACEUTIK. FIRIEM. ZATVARAJU LUDI NA PSYCHIATRIE A DO LIECEBNI PROTI ICH VOLI !! PSYCHIATRI PORUSUJU ZAKONY SLOVENSKEJ REPUBLIKY NA UKOR HOSPITALIZOVANYCH.Im nezalezi na tom ze vas zmrzacia,sposobia porusenie nervovej sustavy,zranenia mozgovych blan,sexualnu disfunkciu,odumieranie koze,nespavost,zvracanie, a mnoho inych.Im ide len o to aby zarobili. Mozno aj na Vas! Spolu to zastavme aj podpisanim peticie.
Ark

#107 Re: / #104

2015-08-12 23:29

#104: -  

 PRESNE TAK. Psychiatri su odporne bezcharakterne skurvene svine. Im ide len o to aby zarobili aj na muceni ludi elektrosokmi a nutenim neuroleptickych drog co nazyvaju liekmi.Obmedzuju ludi na osobnej slobode a to nie zlocincov,ale obycajnych ludi ktori sa im dostali do prstov. JE POTREBNE ZRUSIT PSYCHIATRIU A JEJ TYRANSKE A ZVRATENE METODY A

PSYCHIATROV AKO JE FRANTISEK KUZMA ZAVRIET DO VAZBY !


Hosť

#108

2015-08-23 01:50

Protože vím co se děje, protože vím jak funguje a co je zač farmaceutika, tedy farmaceutická mafie, protože jsem měl blízkého kamaráda který díky psychofarmakům zažil peklo a ve 20ti letech skočil z okna, což přežil ale netrvalo dlouho a na těch jejich lécích se pak doma oběsil.

Hosť

#109

2015-09-21 15:30

Je za správnu vec

Hosť

#110

2015-12-03 18:24

Lebo doktory v SR si robia z ludi psychicky chorich testovacich zajacikov.

Hosť

#111

2015-12-13 15:20

Viem z vlastnej skusenosti, ze praktiky, kvazy liecebne postupy psychiatrov skodia a nie pomahaju, a je vela sposobov, prirodzenych dolezitych veci potrebnych v zivote, ku ktorym by mali oni, alebo ini ludia povzbudzovat, radit, takto pomoct, ako nadovsetko laska, opora, podpora dusevna citova moralna, bez tabletiek a inych podobnych veci co oni veselo predpisuju, a este su si vedomi, ze oni su uzasni, ako velmi pomahaju ludom, tak do hrobu casto, pysni, nevedia sa s clovek ako s rovnocennym, priatelsky porozpravat, dohodnut...len rychlo odbavit, a maju zarobene...atd.! :-(((?!

Hosť

#112 Re: Re: Re:

2015-12-31 03:27

#26: host - Re: Re:  

 Pozdravujem,

ja osobne som vybral za celý život cca 35 ECT, nakoľko mi diagnostikovali paranoidnú schuzofréniu. Je pravda, že určitú časť života nepamätám. a čo sa týka toho či pomohlo alebo nie, to skôr nie ako áno. Akurát dali ma inv. dôchodku a mám len 37 rokov. Tvdili mi že mi to pomôže, no nie veľmi, mám ťažké poruchy spánku. Snaď toľko.

Piťo

 


Hosť

#113

2016-01-05 07:10

Pre tých, ktorých zaujíma ochrana duševného zdravia mám čerstvú informáciu priamo z psychiatrie od personálu. "Ľudia by si nemali mýliť psychiatriu s nemocnicou. Psychiatria nie je nemocnica. Je to miesto, kde napríklad nemôžu chodiť deti mladšie ako 15 rokov z dôvodu, že na psychiatrii sú umiestnení aj pedofilní ľudia a personál nedokáže zabezpečiť ochranu týmto deťom počas prechádzania po budove. Taktiež priestory v budove psychiatrického ústavu nie sú bezpečné pre nikoho, prezože personál má sám starosti s tým ako zabrániť agresívnym prejavom napríklad vrahov, ktorí sa tam nachádzajú. V niektorých ústavoch sú premiešaní na jednom mieste niekoľko násobní vrahovia s ľuďmi, ktorí patria do väzenskej izolácie s ľu'dmi, ktorí napríklad stratili blízkeho človeka a nevedia sa s tým vyrovnať. Personál varuje návštevy pred prípadným incidentom z dôvodu, že nedokážu zabezpečiť bezpečnosť vlastného personálu. Na oddelení máva službu jeden lekár zamknutý vo svojej kancelárii a dve sestričky tiež zamknuté v ambulancii. Tieto dvere otvárajú len na krátky čas, kedy podávajú lieky alebo robia vizitu. Na psychiatrii sú časté zásahy polície a niektoré miesta stráži vo vnútri SBS". Samotní väzni, ktorí boli prevezení počas výkonu trestu na psychiatriu hovoria, že vo väzení je lepšie". Z tohto dôvodu upozorňujem všetkých na zvýšenú bezpečnosť pri návšteve psychiatrikých zariadení. Nedávno na psychiatrii jeden vrah dokopal na zemi primárku a druhý sa bránil pichnutiu injekcie od sestričký tým, že jej vytrhol striekačku a chcel pichnúť on ju. Nepodceňujte nežiadúce účinky psychiatrických liekov, kde je uvedené, že pod ich vplyvom je človek agresívny alebo môže spáchať samovraždu. Odrádzajte ľudí od úživania týchto liekov, pretože sa nám to všetkým už teraz vymyká spod kontroly.


Hosť

#114 Re: Re: Re: Re:

2016-01-05 07:16

#112: - Re: Re: Re:  

 To, čo Vám urobili je zločin, ktorý by nemal zostať nepotrestaný. Zo zdravotnej poisťovne by Vám mali preplatiť skutočnú liečbu, ktorá by Vám zmiernila následky ich činu. Môžete napísať do CCHR Int. v Los Angeles, kde Vám môžu pomôcť nasmerovať Vás na niekoho, kam by ste sa mali obrátiť, aby Vám pomohli. Pozor! Nepôjde o odborné posúdenie ale informácie, ktoré majú zaznamenané, že už pomohli. Jedno miesto kde účinne pomáhajú je v Arizóne v USA ale predpokladám, že takých miest už môže byť viac na svete. 

ania

#115 Re: Re: Re:

2016-02-02 15:53


Hosť

#116

2016-05-22 18:50

Dobrý deň,

Užívam lieky určené psychiatrami už 12 rokov od svojich trinástich rokov. Prvú dávku hneď ráno som dostal  7 liekov a cpali to do mňa ako do morky... O veľa vecí som sa v mojom živote pokúšal no v zakaždým mali na môj neúspech dopad práve lieky..  Vďaka tabletkám som rýchlo vyčerpaný akú koľvek činnosť navyše urobím zrazí ma na kolená a hneď som unavený... Po prečítaní príručky k týmto liekom som sa dozvedel toľko vedľajších účinkov, že som ostal s toho zhrozený je to jeden hnusný bordel... Áno berú mi krv pravidelne tým zisťujú či mám hladinu liekov v poriadku... No ja osobne ľudí na psychiatrií moc nemusím... Správajú sa hrubo k pacientom ako keby boli kus špinavej handry rovnako sa tak správajú aj ku mne... Každý hovorí ako by sa mali udiať zmeny, že detox by bol lepší... Viete čo by som dal za to aby som tento bordel nemusel brať... Celodenný výkon je úplne v ťahu... Väčšina žiadostí do práce pri pohovoroch končia pretože nemáte šancu... Máte len posratý dôchodok a každý Vás považuje za hlupáka pretože ste ležali na psychiatrií... Zamestnanci psychiatrie nejeden krát sa vulgárne vyjadrujú priamo alebo nepriamo pacientovi na jeho adresu... Aj ja som bol priviazaný o posteľ... Tri dni ma nepustili a čím viac som kričal od bolesti tým viac do mňa napichali injekcií do mňa... Mal som priviazané obydve chodidlá, kolená, pás, zápästia, hruď tak že som ledva dýchal... Áno jedlo som dostal tak že ma kŕmili lyžicou a maďarsky sa mi pritom vysmievaly a špinavo nadávali... Nemohol som ísť ani na potrebu... Keď som chcel močiť priložili mi kačicu pri penis aby som sa mohol priviazaný vymočiť... Po troch dňoch ma zo slzami a prosením odviazali dnes už na spôsob magnetu aby sa nedali roztrhať... Zapálil som si cigaretu a napil sa dva glgy kávy... Keby ma kamaráti za plecia nedoťiahli do postele po tom ako mi padol pohár na zem aj s cigaretou a stratil som rovnováhu sám by som do postele neprišiel... Úplne zlomili moje sebavedomie a trvalo dosť dlho aby som sa vrátil naspäť aspoň do takej formy ako dnes...

Videl som niekoľko sebevrážd na psychiatrických oddeleniach napriek tomu, že personál mohol týmto sebevraždám zabrániť ale kašlali nato...

Keď pacient podá trestné oznámenie na sestričku ktorá má nechutné správanie voči pacientom primár, ambulantný lekár mu napíšu taký posudok na súd že nemá šancu a všetko sa zmätie pod koberec a potom na oddelení dostane také dávky liekov že nemá šancu ako pomstu za trestné oznámenie na mehumánne správanie personálu na psychiatrií...

Ja tiež nemám geneticky dané duševné ochorenia v rodine, no lekári sa mi nikdy nepokúšali lieky vysadiť... Prečo?

Rozprávajú nám na seminároch omáčky aké sú lieky na prírodnej báze... Stačí si prečítať recepty...  Aj ja som zato aby sa zdravím ľuďom nenasadzali lieky, elektrošoky, remene...  

Lenže s tým nikto nič nerobí? 

Strašne málo sa zaoberá tým aké sú lieky nebezpečné, aké praktiky sa vykonávajú na pacientoch? 

Ak by sa všetko zlo, ktoré páchajú psychiatri riaditelia Psychiatrích nemocníc dokázalo,

90% z nich by sa nedostalo väzenia na slobodu. 

Anonym.

 

 

 

 

 

 


Hosť

#117 Re:

2016-05-27 13:11

#116: -  Je to veľmi zlé, čo Vám urobili, a nesmie to zostať pre tých, ktorí Vás poškodzovali bez následkov. Váš prípad môžete nahlásiť na www.cchr.sk a požiadať o pomoc. 

 

Ado Babc

#118 Re: Re: Ado Babc

2016-06-05 14:43

#6: SM - Re:  

 Táto otrasná pseudoveda-psychiatria bola vytvorená v časoch fašizmu a vyvinula sa z fašistickej vedy- ´Eugeniky´ ktorá slúžila na likvidovanie iných rás ako árijskej.   Psychiatria je fašistická mašinéria ktorá likviduje nepohodlných ľudí viď.Jana Teleki,Ing. Mozolová,mgr.Skriňa,p. Václav,Ernest Hemingway,.... a ničí a zabýja Ľudské životy farmaceutickými chemickými svinstvami-´psychiatrické lieky hlavne neuroleptiká a hypnotiká´ a zarába nelegálne obrovské peniaze na tom že malé deti nútia žrať ´liečiky´-chemické orgány poškodzujúce hnusy´ a ničia ľudí aj elektrošokmy-´Ect´ čím zapríčinili množstvá doživotných mrzákov a usmrtených ľudí. TÍTO KRIMINÁLNICI=PSYCHIATRI MUSIA BYŤ RIADNE ODSÚDENÍ A POTRESTANÍ ZA ZLOČINY PROTI ĽUDSKOSTI NIMI SPÁCHANÉ ! !

Ado Baic

#119 Re: Re:

2016-06-08 19:11

#117: - Re:

SPOLOČNE ZABYME VŠETKÝCH PSYCHIATROV !!!! SPOLOČNE UMUČME VYJEBANÝCH PSYCHIATROV !!!!!!


Hosť

#120

2016-06-10 05:10

Sloenská psychiatria má predpotopné nehumánne metódy , nekvalifikovný a surový pomocný personál a psych. medikamenty ordinujú ako na beźiacom páse . O śkodlivých úćinkoch týchto prípravkov sa psychiatri odmietajú baviť , samozrejme kongresy za odmenu obrovského predpisovania a podávania s radosťou absolvujú!

Hosť

#121

2016-08-02 23:37

Bol som na psychiatrii viac krát,proti svojej vôli,ak som voľačo spravil tak som mal ísť do vezenia a nie na psychiatriu,lebo psychiatria je horšie ako vezenie,zavrú vás a ešte na vás robia aj pokusy,dávali mi elektrošoky ktoré mi poškodili funkciu srdca (bije silnejšie a rýchlejšie) a myslím si že to je najhorší stav aký môže nastať keď si potrebujete odpočinúť ale srdce vám to nedovolí je to stav absolútnej beznádeje,a preto vás žiadam,šírte túto petíciu kvôli ľuďom ktorí sú bezmocný a veria v dobro,ďakujem

Hosť

#122 Re:

2016-08-03 06:04

#121: -  

A kde bola tvoja viera v dobro, keď si páchal skutky, za ktoré si mal ísť "radšej" do vezenia?

Adan Baic

#123 Re: Re: Zrušenie psychiatrie

2016-08-05 18:43

#89: - Re: Zrušenie psychiatrie  

 PRESNE TAK !! NECH LUDIA POTRESTAJÚ PSYCHIATROV A BUDÚ ICH VEŠAŤ AKO NACISTOV !! NECH UŽ SKONČÍ TÁTO PSEUDOVEDA-´PSYCHIATRIA´ LIKVIDOVANIE LUDÍ HNUSNÝMI LIEKMI-CHEMICKÝMI SVINSTVAMI,ELEKTROŠOKMI A OSTATNÝMI ZVERSTVAMI. BOH NECH CHRÁNI OBETE VYJEBANÝCH ´PSYCHIATROV´ !!

Adan Baic

#124

2016-08-05 18:52

PRÍDE ČAS KEĎ BUDÚ PSYCHIATRI ĽUTOVAŤ ČO ROBYLI. ´Psychiatria´ je pseudoveda vytvorená na likvidáciu ľudí a zničené deti a další mŕtvi a zmrzačení ľudia ich nasmerujú rovno ku satanovy.


Hosť

#125 Re: Re:

2016-10-14 19:40

#122: - Re:  

 Prepačte,moje skutky ktoré som páchal sa daly doriešiť obyčajnou diskusiou (pohovorom,dohovorom),elektroliečba zato že som roztrhal nejake moje časopisi alebo že som nevedomky obťažoval nejakych ludi je absurdná,myslím si že všetky problémi vo svete bi sa mali riešiť láskou,a všetky problemi vo svete vznikaju z nedostatku lasky,a pojem psichiatria čo som ja zažil znamena absolutny deficit lasky,je to jednoducho tovareň na smrť,čo som ja zistil už neskoro,ale žijem a verím že aritmia srdca z elektroliečby mi raz prejde ak budem žiť v láske,pre mňa v živote už nič nemá zmysel iba láska ani priatelia ani pribuzný iba láska,a je jej velmy málo takže mám vela práce :),človek sa učí na vlastných chybách,prosím nerobte prosim vas chyby aj ked nevedome lebo nevedomosť neospravedlnuje a trest za nevedomosť je psychiatria,je to zakerné biť trestaný za to čo nevieš,takže budte prosím veľmi opatrný a keď máte v niečom pochybnosti tak to radšej neriešte lebo sa môžete zamotať,žite radšej v láske a všetko sa o seba postará