Spaľovňa Skalica

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Spaľovňa Skalica.

Sue

#76 Re: Ovce

2014-05-06 20:14

#9: Vlk - Ovce

Samozrejme,ze ked nieco podpisujem si to citam.Si nemyslim,ze sme ovce, ked nechceme zit vedla spalovne a vyjadrime svoj nazor podpisanim peticie.To asi mate podla seba,ze podpisujete nieco neprecitane.Tak si precitajte aj o type tychto spalovni.

Romaña

#77 Re: Chovancove lži

2014-05-07 07:31

#73: - Chovancove lži

Absolútne súhlasím.

Tie krachy boli za vlády Vladka Velikého a šikovne pokrachovali aj s dlhmi, vrátane dlhov v sociálnej poisťovni, ... primátor je manažér m(e)očiarovského typu - všetko utopiť.

Novému primátorovi doporučujem na radnici ihneď po nástupe do funkcie vykonať dôsledný personálny a hlavne ekonomický audit. Nebude sa stačiť diviť. Verím, že budú nasledovať trestné oznámenia za zneužitie právomoci verejného činiteľa, rozpor záujmov, korupciu a iné bolševické zlozvyky.

My sme tu doma!!!


Hosť

#78

2014-05-07 08:10

Co sa tyka technologie, na rozdiel od vacsiny tu problem nevidim. Myslim, ze vacsina ludi reaguje negativne na slovo "spalovna" pod predstavou, ze za druzstvom bude vo dne v noci kopa horiacich pneumatik. Tychto by som poprosil podrobne si prestudovat dokumentaciu, kde su uvedene ocakavane dopady na prostredie, hluk, zivotne prostredie. Negativne dopady su - 1 az -2, co znamena, ze sa daju viac-menej eliminovat. O to tu teraz nejde. Vadi mi ale, ze sa o tom jedna narychlo, potajomky, akoze rychlo podme pomoct kamaratom, zakial sme pri kormidle. Takisto by som sa bol zvedavy, preco sa toto zariadenie neumiestni v objekte v priemyselnej zone. V areali byvaleho ZVL je dost priestorov, kde by sa dalo zariadenie umiestnin - v pripade, ak ho tu uz chceme mat. Nepotrebujeme mat nieco podobne pri sidlisku, pri cylkotrase do zlatnickej doliny, kam sa kaminony mozu dostat len cez mesto a nie ina. Mame tu priemyselnu zonu, tak ju vyuzivajme.
Nespokojny obcan

#79

2014-05-07 11:13

Ako je mozne,ze my obcania Skalice, sa stale dozvedame taketo informacie z peticii? Najskor peticia za predaj skoly. Nesuhlasili sme s tym, a aj tak je skola predana.Vacsina z nas ani nevie kedy lebo nemam cas chodit na zastupitelstva o 13hod.Popripade si chodit citat nastenku na mestskom urade.(V dnesnej dobe masmedii je to smiesne)Potom zasa lesy a teraz spalovna.Ja iba cakam, kedy bude v horach zavora so zakazom vstupu.Smrad mi prezradi,ze je tu aj spalovna za mojim domom.Preco sa tu vsetko deje za nasim chrbtom? Sme si zvolili poslancov, aby nase zaujmy zastupovali.My sme dali do ruk tychto ludi doveru.Hadam tam niesu vsetci len kvoli svojmu osobnemu zisku alebo sa bojite....

Hosť

#80 Poslancom!!!

2014-05-07 11:37

Vazeni poslanci,
dali sme vam nasu doveru a zvolili sme si vas a vy ste pre volica urobili co?..uz ste mu toho odkyvali dost,myslite aj na ludi v tomto meste!!! ON raz odide zo svojho postu a my tu budeme zit v skrachovanom a smradlavom kralovstve.
Ondrej

#81 bééééé :-)

2014-05-08 09:20

Dobrý deň, toto všetko, čo ste tu povedali je pekné ale tu vôbec nejde o nové prac. miesta, nové technológie recyklácie alebo o nejakú pomoc či už odbremenenie nakopených pneumatík z Mokrého hája či z iných miest alebo o čisté ovzdušie a pod. ale o to že keď pán primátor niečo chce tak toho dosiahne veď má na to svojich ,,koníkov,, ktorý ochotne založia novú spoločnosť, ktorá nemá žiadnu históriu či skúsenosti v oblasti recyklácie viď. http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=285867&SID=7&P=1ale ,hlavne že s toho niečo majú a môžu si splniť svoju povinnosť lezením do zadku a za to sú ,,odmenený,,. Takže tu nejde o nejaké klady alebo zápory konkrétneho projektu ale o to, že skupinka vyvolených si vždy spraví čo chce pokial mi všetci budeme poslušné ovečky béééé
JULINKA
Hosť

#82 Predmet

2014-05-08 15:20

Mám 15 mesačnú dcérku,a zhodou okolností bývam na Zlatníckej ulici,ktorá je hneď v susedstve tzv*SPALOVNE*,v záujme všetkých detí naokolo i nás dospelých v meste nesúhlasím s touto petíciou a to dôrazne!!!


Hosť

#83 Re:

2014-05-14 15:04

#3: -

niekde tá spalovna musí byt,ja som ZA výstavbu!


Hosť

#84 Počúvnite si Lipu v záhoráckom rádii

2014-05-15 19:27

Ako som dnes počúvala p.Lipu v rádii, tak si myslím, že tá depolymerizačka bude tam, kde to plánujú a nepomôže vôbec nič. P.Lipa a p.Chovanec tvrdia, že sme účelne dezinformovaní a že sú to len predvolebné snahy "modrých". Je to riadna blbosť. Ale oni si pôjdu za svojím....veď čo by robili s tými navozenými pneumatikami a rozpracovanými projektami? Keby to tak niekto zapálil, tak sa podusíme všetci.

Hosť

#85 Re: Počúvnite si Lipu v záhoráckom rádii

2014-05-16 17:17

#84: - Počúvnite si Lipu v záhoráckom rádii

Myslím si, že každému, kto rádio počul,musí byť jasné, že p. Lipa len obhajuje svoj zámer a balamutí ľudí. Je to na výsmech ak  tvrdí, že plánovaná depolymerizačka nebude negatívne vplývať na zdravie ľudí a ŽP! Som jednoznačne toho názoru, že to netreba vzdávať, treba aby obyvatelia trvali na odmietavom postoji, vo veľa mestách na Slovensku odpor obyvateľov pomohol a podobné zariadenie sa v ich meste nakoniec nevybudovalo.


Hosť

#86

2014-05-16 19:23

Už, sa o tomto hovorí aj u nás v práci, a ľudia nechcú spalovňu v našich horách.

Hosť

#87 Re: Ovce

2014-06-03 17:48

#9: Vlk - Ovce

Ak keby som bol ovca zo 6 nohami, v Skalici chcem žiť a vychovávať svoje deti- taký humus chemický neprí tam kde žijú ľudia, nech by to zarábalo mld. EUR-milý /milá/ zástanca spalovne...


Hosť

#88 Re: Re: Ovce

2014-06-03 18:03

#87: - Re: Ovce

a ešte jedna vec-nemám nič proti primátorovi, naopak Skalicu vybudoval a je z nej krásne mesto a každý môj priateľ či známy keď sem príde tak ju obdivuje a Ja som hrdý na to, že som Skaličan a že máme také krásne mesto s prosperujúcim primyslom INA,Grafobal,Protherm atď....,ale tu už nejde o "fazuľky"....pretože  načo riskovať... , ak by sa časom zistilo ,že táto spalovňa a im podobné poškodzuje prostredie a tým aj zdravie ľudí , už bude neskoro- preto je mi ľúto,ale pri všetkej úcte k primátorovi (ak je zástanca spalovne)- také zariadenie nemá čo v Skalici robiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naozaj ak by taká spalovňa vyriešila aj nezamestnanosť v celej SR... zdravie nás a naších detí je NA PRVOM MIESTE!!!! a všetky technické podkaldy ,merania apod. sú hlúposti zvlášť ak je to mašina z Číny

Host

#89 Re:

2014-06-04 06:03

#5: -

Tomu verte ze do kapse...ved ten co vystupuje akoze "investor" je predsa jeho biely kon.

 

Host

#90 Re: Re: Počúvnite si Lipu v záhoráckom rádii

2014-06-04 06:05

#85: - Re: Počúvnite si Lipu v záhoráckom rádii

áno, netreba sa báť a ísť proti nim, pretože len vtedy ak budeme držať spolu a bude nás viac môžme tomu zabrániť!!!Hosť