Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej
psychopati utocia
Re: LUW
A ty vieš ako, že som kresťan? To ani náhodou. Len jediný človek z toho ich "aparátu" mi ako-tak konvenoval, ale aj toho odkrágľovali (Bezák)
Re: uchylacka v statnych sluzbach!
#22: mamairin - uchylacka v statnych sluzbach!
Pietruchova je platena z mojich dani, tak ako je cirkev platena z tvojich.
Re: Katoliban vystrkuje rozky
#11: yoolo - Katoliban vystrkuje rozky
Aj Hollywood natočil film The Greater Glory (Pre väčšiu slávu) o boji "pokroku" proti "ubíjajúcej" viere v Boha, o boji proti cirkvi: Film je faktografický a je aj o hrdinstve tých, ktorí kresťanské dedičstvo bránili a ubránili. Film je o Mexiku. Nech aj ateizmus pani Pietruchovej je len činiteľom je väčšiu slávu Božiu!
http://oi40.tinypic.com/67v3ph.jpg
Re: Re: Re: pietruchova do basy?
#251: ja - Re: Re: pietruchova do basy?
normalne uvazujem ze podam trestne oznamenie
a čo keby si začal čistiť najprv vo vlastnom hniezde (chlieve) ???
Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?
#265: - Re: Re: Re: pietruchova do basy?
neviem ako ty, ale ja doma bordel nedrzim.....
ta zena evidentne porusuje viacere zakony - to ta zjavne netrapi, jej ideologicky (rozumej fanaticky) rozmer je prednejsi - povedal si o sebe viac ako si chcel....
Re: Re: Re: Re: pietruchova do basy?
#265: - Re: Re: Re: pietruchova do basy?
a ty začneš vo svojom hniezde /chlieve/?
nie sú všade rovnaké, aj keď ich telá áno." je úplne zavádzajúci, dovolím si tvrdiť že úmyselne, pretože slovo "rovnaké" sa môže viazať na telá (čo ostatne mnohí stúpenci genderovej indeológie aj tak hlásajú) a zároveň sa môže viazať aj na "všade", takže ten kto takéto bludy hlása je zároveň krytý. Takýto dvojzmyselný štýl je však napr. na Wikipédii uvedený ako neenczklopedický.
Tvrdenie "So svojou sexuálnou orientáciou sa človek rodí." nemá žiadnu oporu o vede, v skutočnosti najnovšie výskumy z decembra píšu v intenciách "nedokážeme podať definitívne dôkazy" ("we cannot provide definitive evidence"). Texty úplne potláčajú alternatívne vedecké vysvetlenia: http://conservapedia.com/ABC_Theory_of_Emotion.
Ako aj základné poučky odborníkov hlásajúcich že deti sa stávajú takými za aké ich považujeme. S p. Prietruchovou som mal niekoľko diskusných výmien v jej naklonených liberálnych médiách v ktorých mi boli mazané príspevky a na niektoré otázky ako napr. o rozhonutí Ústavného Súdu ak sa jej to nehodilo mi ani neodpovedala. Nechcem žiť v takej spoločnosti kde sa také veci dejú a možnosť vyjadriť sa a diskutovať ostáva len na papieri v polohe deklarácie ktorá sa nedodržiava.
Treba ju trestne stíhať !
- roznecuje nenávisť medzi jednotlivými sociálnymi skupinami navzájom (jednu časť národa búri proti tej, čo bola na národnom pochode),
- navádza ženy k nenávisti k mužom (viď článok o stereotypoch na jej blogu), teda navádza k nenávisti proti rodu "mužskému" - čo je v rozpore s Ústavou, trestným právom, aj medzinárodným dohodám,
- neakceptuje slovenské zákony a názor národa ... vnucuje našim deťom cudziu ideológiu v rozpore s nami, rodičmi,
- kradne nám deti, keď ich chce vychovať v rozpore s tradíciami, ktoré si mi ctíme (deti vychované s inými hodnotami, než sú naše morálne, si nebudú vážiť a ctiť rodičov, ktorí majú iný názor, než oni samy = kradne nám deti),
- nemá úctu k národu, tradíciám, Ústave, rodine, rodičom, deťom, inému názoru než jej vlastný,
- zreteľne porušuje Ústavu, trestné právo, aj medzinárodné dohody,
.
.
.
Nájde sa niekto, kto podá na túto, čo by rada przniť naše deti a budúce generácie, trestné oznámenie za porušovanie zákonov a ľudských práv?
Re: Re: Re: pietruchova do basy?
#251: ja - Re: Re: pietruchova do basy?
Prosím, podaj trestné oznámenie a daj ho médiám - špeciálne magnificat.sk - na uverejnenie, aby štátna mašinéria toto podanie nestopila zo sveta.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: pietruchova do basy?
#248: bojovnicka1488 - Re: pietruchova do basy?
normalne uvazujem ze podam trestne oznamenie, viem este o dvoch zakonoch, ktore porusila.....
a takato katastrofa sa tu pasuje za bohynu mudrosti.....