Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky
Re: Súhlas s príspevkom 93
#95: Civis - Súhlas s príspevkom 93
12 euro prvý rok, potom to bude pekných okrúhlych 100, neskôr 200, potom až 300 - však papuče aj niečo stoja....
Keď spoplatniť parkovanie na sídlisku dobre, ale, najprv treba vyčleniť na jednú bytovú jednotku jedno parkovacie miesto zadarmo!!!!!!!!!!
Niekto, chce zbohatnúť na parkovaní ,a potom s týchto peňazí postaví obchodné monštrum s parkovacímí miestami v podzemí/ vraj vybuduje parkovacie miesta/ a my tam budeme môcť parkovať len počas otváracich hodín. Po záverečnej sa parkovisko musí opustiť. Či, nie je to tak??
Ulice a cesty sú rozbité a tie sa nebudú mať za čo opraviť , lebo niekto podpísal nevýhodnú zmluvu za mesto, a to ešte v konečnom zúčtovaní musí parkovacej spoločnosti zaplatiť, lebo tá má málo z vybratých peňazí.
Kto bude pokutovať tých, ktorí nebudú mať kde parkovať alebo nezaplatia parkovné?
Určite to bude mestká polícia, ktorá sa stane vyberčím pokút a ....... nie je platená z naších daní a mala by byť naápomocná a slúžiť a pomáhať občanom ?!?!?!?
A jedno pozitivum tu predsa len bude,/ASI?/ aj na sídlisku Solinky. Konečne uvidíme mestských policajtov . Len škoda, že nebudú pochôdzkovať a dohliadať na verejný poriadok, ale budú snoriť či to, alebo ono ,auto má zaplatený parkovací poplatok.
Re:
#104: - naozaj , len kde sa podelí tie parkovacie miesta????????
Parkovné miesta
Platenie za parkovné problém miest nevyrieši a prečo máme platiť za niečo čo nemám k dispozícii.
Osiková
#81: - Re: občan - nežilinčan...
Akože kúpia? Nemajú nárok. Nech si parkujú vo firmách.
Re: Parkovné
tak si vybav znacku si svojou znackou - hard ? niektory to maju
Re: Re: chyba link s podmienkami
#3: Solinkar - Re: chyba link s podmienkami
Re: Nápad
Nič proti,len či by tie peniaze išli potom naozaj tam kde majú,nemyslíš? :)
Re:
Zase si len našli ako prísť k peniazom bez "roboty"..nech Vlčince riešia,tam je typek,ktorý tam má 15 aut,ktoré predáva a ľudia nemajú kde parkovať..Tak tam ich chápem,ale dá sa to riešiť iným spôsobom..napr. 3 ľudia v domácnosti 3 auta. Každé navyše nech sa platí a hotovo,nie?
Re: Parkovné
Načo nemá mesto peniaze?Na kartičky?nebudte smiešny!!Keby som mal známosť tak kde treba,tak to môžem aj ja prevádzkovať so 100€ v peňaženke,ale tam je už dávno jasné kto to bude prevádzkovať!!Parkovacie miesta nespraví ani firma,ani mesto..ako je to aj pri nemenovanéj park. spoločnosti. Aké mali náklady??automaty?Ktoré im teraz bez ďalších nákladov zarábajú korunky a mesto ešte k tomu miesta na parkovanie aj nechá očistiť od snehu?. Čo na tom,že manžel,manželka syn,dcéra majú auto??Je teraz taká doba,že ľudia dochádzajú do práce ďaleko a autom sa to viac oplatí akoby mali ísť 3 spojmi..ľudí pribúda a roboty je málo,preto viac aut,aby sa tam aj dáko dostali.Treba riešiť ďalšie miesta a nie brať s peňaženky občanom. Tak nech dajú plech.pokladničku a poďme ím tam každý solinkár hodiť 5€ a nech konečne zbúrajú katastrofálnu stavbu a urobia tam poriadne parkovisko!!radšej 5€ dám na to o čom budem vedieť,že aj bude ako mesačne 1 - 30€ k.k.ovi,ktorý si zato pôjde na exotickú dovolenku zaťiaľ čo ty budeš naďalej nadávať a hľadať miesto na pakrovanie !!!
Re:
Ako ak tam niekto drží staré šunky,tak to aj mňa štve. Druhá vec je tá,že je každého šikovnosť ak má možnosť pomôcť si s firemním a niečo ušetriť.Keby ste vy mali možnosť jazdiť zadarmo na firemnóm a máte aj svoje osobné auto,tak to akože nevyužijete??? Niekomu to fakt vadí a u niekoho je to len čistá závisť!!!ja mám tiež takú možnosť a aj si ju využijem lebo na mojom mieste by to spravil každý!!
Re: Re:
Ešte dodám,že po správnosti ak niekto využíva firemné auto na osobné účeli (asi to nebude u každého),ale firma by to mala dotyčnému dávať do daň. priznania a vyrátať mu daň,tak ako to je u nás..Takže ja za to platím,tak prečo by som mal mať s tým ďalšie náklady,hmm?
Treba ísť do ulíc!!
Re: Re:
Súhlasím s týmto komentárom. Aj u nás to takto funguje. Každý, kto je šikovný to využíva.
Parkovanie návštev a iné
Ďalej by ma zaujímalo, prečo sa má parkovacej spoločnosti dať zmluva na 20 rokov? Prečo nie na skúšobnú dobu, či sa to vôbec osvedčí. Môj názor je taký, že parkovacia spoločnosť je už aj tak určená a všetko je to len na základe povinnosti vyhlásiť verejnú súťaž. A načo mesto potrebuje peniaze od občanov, veď sa znova vyťahuje spor medzi mestom a Auparkom.
neplatná petícia
Re: neplatná petícia
Tu nejde o to, ci peticia je, alebo nie je platna, ale poslanci a primator mesta MUSI prihliadat na nazor nezanedbatelneho poctu obcanov (cim vyssi pocet podpisov je na peticii, tym silnejsi hlas ma), kedze na vypracovanie celeho projektu parkovania formou PPP mu podla jeho vyjadrenia stacila vacsina zo zucastnenych 150 anonymnych obcanov + anonymny dotaznik (silne tendencny, vid. komentar cislo 22). Z tychto zucastnenych + tych, ktori vyplnali dotaznik, nikto nevedel aky system z toho mesto vypracuje. Inac som sa dopocul, ze tato peticia je aj v papierovej podobe. Ak by mesto robilo problem s tym, ze sa jedna o internetovu peticiu, potom sa mozeme vsetci podpisat pod jej papierovu formu.
| This discussion has been closed. |
Nápad