Nebuďme psími rasistami
Re: Ma to zmysel?
Zdravým petíciu zašleme do médií aj na samotnú vládu (samozrejme či ju vyhodia s okna to neviem, preto sa zasiela aj do médií aby sa k danej veci vyjadrili) bol by som rád, ak by sa nazbieralo dostatočné množstvo ľudí aj na živý protest čím viac spravíme tým lepšie samozrejme uvítame každú pomoc a samy hocikomu s dobrým nápadom v danej veci pomôžeme .... (pri petícii nevyžadujeme údaje ktoré by sa dali zneužiť [Trvalý pobyt, ČOP, rodné číslo a pod.] )
robo
cici
Mali by zakázať aj chov včiel!!!
Na bodnutie včelou zomrie ročne určite viac ľudí, ako na pohryznutie psom!
Je nás tu veľa, aby nám diktoval jeden smrad.
pes
Za najlepsich psikov...!!!
FIGHT FOR YOUR LOVELY PETTS!!!SUPORT FROM SERBIA
Nevím zda je dostatek mozku v hlavách lidí co tyto zákony tvoří?
Rádoby zástupci lidu a ujídači našich peněz(slovenských) co jste to stvořily za paskvil? Už nemáte co brát lidem, tak se bavíte na úkor zvířat? Jste jednou z dalších zemí co si plive do tváře schválením nic neřešícího zákona, dnes jsou to tyhle plemena zítra možná medvědi, jste ubohý póvl ujídající peníze a nic nedělající, svoji neschopnost a "velké pracovní vytížení" kompenzujete tvořením zákonů nesmyslností.
petice nestaci
Re:
chovam pitbula, denne mi prejde cez dvor asi ked to tak zratam 18 ludi z toho su 12 deti za pet rokov a .... politik co ..........neviem chova skrecky mi chce zakazat chov,..ne chce zrusit plemeno NESUHLASIM JE TO CLEN RODINY
Re: :((
#10: Miroslav Prášek bandogportal.sk - :((
Súhlasím s Vami.Mám dobermana a chodíme na prechádzky s fenkou bandoga a lepšieho psa ani nepoznam.
Mam malu civavku. Je to ten najmojkavejsi detizboznujuci nebresuci nenervozny psik. Casto sa mi stava, ze ked som s nim na prechadze, skacu do neho ine psy - nie tie velke, nie tie pseudobojove, ale obycajne podkolenne nevychovane, ktorych majitelom je ich vychova ukradnuta. Najlepsi kamarat mojho maleho na luke je boxer.
Rano ked s nim idem na prechadzku, mam maleho samozrejme na voditku, vidavam aka je nasa spolocnost vo vztahu ku psom skazena a nevzdelana. Mamicky s detmi co idu do skolky/do skoly zbadaju mna a mojho psika (pokotnikoveho, vrtiaceho chvostom, usi sklopeneho, lubiaceho deticky) a tahaju si svoje dieta na opacny kraj chodnika tak, ze im skoro laket vykrutia. Preco ich ucia strachu apriori ku kazdemu psikovi? Preco si takto nespravne vychovavaju deti?
Nedavno som bola svedkom, ako babicka vychovavala svojho vnucika. Bolo to naozaj na zaplakanie. Oproti na chodniku isiel pan so steniatkom vlciaka (na voditku s nahubkom!). Poznate to ked je psik v tom pubertalnom veku, skaderuka skadenoha, usi vstycene, usta do usmevu :) a santi si kazdym svojim krokom. Babicka hned zacala vnucikovi vysvetlovat-to je bojovy pes, to je nebezpecne plemeno, takym sa musis vyhybat, taky ti ublizi....a neprestavala ani ked uz psik a majitel boli dost blizko aby to poculi. Este predtym ako babicka odvliekla svojho vnucika do bezpecia cez cestu jej pan vysvelil, ze nejde o bojove plemeno a ze je to hrave steniatko. Pani si ale dalej hudla svoje...dokola, pred vnucikom. A potom sa divime, ze je tolko nenavisti na svete a takto nevzdelani ludia vymyslaju zakony, ci ine zalezitosti.
Re:
Ja keď idem so psom (pitbull-na vodítku) na prechádzku, tak ľudia normálne prebiehajú cez cestu, na druhú stranu ulice. Oni by sa radšej nechali zraziť autom, ako by mali popri nás prejsť po chodníku...
| This discussion has been closed. |