Nebuďme psími rasistami
Roky žiaden zákon
aaaaa
Iba tak
Iba od veci poznámka.
Psia genocída
:((
ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 282/2002 Z. z., ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov v znení zákona č. 102/2010 Z. z.“. My dole podpísaný sme proti tomuto návrhu zákona v jeho plnom znení, okrem „§ 2a, odsek (3), ktorý hovorí o povinnom kynologickom výcviku, avšak s rozšírením platnosti na všetky plemená a krížence držané na území Slovenskej Republiky. Ďalej požadujeme trestnú zodpovednosť s odňatím slobody pre majiteľa psa, ktorý zaútočí na človeka bez predchádzajúceho vyprovokovania, ochrany majetku, alebo majiteľa a spôsobí mu tak ujmu na zdraví s trvalými následkami, ktorý taktiež požadujeme pre majiteľov všetkých psov držaných na území Slovenskej Republiky. toto by bolo lepšie :)
Re: :((
#10: Miroslav Prášek bandogportal.sk - :((
V živote som nevidela, aby evidovali psov v rómskych osadách, kde sa množia a množia, takisto nebol potrestaný ani jeden majiteľ, ktorý psa vyhodil na ulicu, alebo topil šteniatka, alebo nejaký množiteľ, ktorý drží psov vo výkaloch a tme. Toho, čo by mali riešiť a neriešia, sú mraky, ale toto je jednoduchšie, nabalia sa inštruktori, nabalia sa veterinári, obce už budú môcť bez milosti utratiť každého psa na ulici, lebo nikto nebude zisťovať, či je to kríženec pitta alebo oriešok. A keď si spočítam, čo všetko by mal majiteľ "bojového" plemena absolvovať a zaplatiť, poteš pánbú tie počty vyhodených psov zasa na uliciach a po lesoch..... choré, choré, akurát teda klasika, sme na Slovensku, že sa ešte čudujeme.
smutne, co sa tu deje ....
Re: smutne, co sa tu deje ....
#15: - smutne, co sa tu deje ....
Presne tak ako píšete... :(
....
nech ciganov strielaju, ti su viacej nebezpenci a aj viacej penazi nas stoja ...
zakladny vycvik
Re: Roky žiaden zákon
#5: VIERKA - Roky žiaden zákon
Souhlasím. Důležité věci ignorují, ale takovýhle nesmysly vymýšlí!!!!!
Teraz si položím otázku keby sa môj pes čo i len oženie papuľou po nich kto bude zodpovedný ? Chcela by som vedieť ktorý človek by si niekedy priznal že dráždil psa ? Ktorý majiteľ napríklad vyššie uvedených plemien by uznal že jeho pes bol "provokatér" ? Nedovolím aby si ktokoľvek na môjho psa čo i len ústa otvoril !Poviem to tvrdo ale tak to je, ja si na vaše haranty tiež hubu neotváram a to si dovolím povedať deti sú oveľa krutejšie ako psy. Mne a priateľovi je náš pes ako dieťa a svojho dieťaťa sa zastanem !
Aby zodpovední majitelia neodplácali na tých nezodpovedných a ľahostajných ...
| This discussion has been closed. |