Nebuďme psími rasistami
Re: ok psi mi nevadia
keby....isla cez cestu, keby... stala na chodniku a auto by vyslo..... keby....ju uniesli, keby....cez otvorene okno, keby....???
Re: Re: ok psi mi nevadia
ja nehovorim ze ich mam alebo nemam rad...uprimne vo vacsine pripadov uplne v pohode a nemam problem...ale ide o prioritach a o tom co je dolezitejsie chranit..ludi, deti alebo psov...ten zakon tak ako je navrhnuty je chujovina, o tom nikto nediskutuje...ale sucasny stav je taky ze ked niekomu pes zmrzaci zivot tak jeho majitelovi sa nic nestane (teda este som nepocul situaciu ze by takyto majitel isiel do basy alebo platil nejake relevantne odskodne obeti)..a takyto stav je tiez dost chory.
ale nemyslim si ze v slovakistane nejaky zakon nieco vyrazne zmení.
Re: Re: ok psi mi nevadia
#103: Stivy - Re: ok psi mi nevadia
a keby sa to stalo tvojmu dietu...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: mistake
Re: Re: Re: ok psi mi nevadia
#106: josh - Re: Re: ok psi mi nevadia
Tak si dajte pozor na dieta hlavne pred autami.. tie keby vam nedajboze ublizili dietatu, tak by ste ich davali zakazat? tie aj na slovensku podla statistiky zabiju alebo skantria viac ludi ako pes.. a hlavne pozor na ludi lebo vrazdia a unasaju aj male deti ..majte sa na pozore lebo ani neviete kolko individuí a nebezpecnych uchylov okolo vas prejde so sympatickym nevinnym usmevom.. ja len tolko ako to na svete funguje...
Win
čo bude so psami v útulkoch???????????
Re: Aby zodpovední majitelia neodplácali na tých nezodpovedných a ľahostajných ...
nesmyslný návrh zákona
tento návrh zákona je naprosto nesmyslný - nevědecký, ignorantský. Neodpovídá kynologickým poznatkům ani etologii psů. Není možné ho nijak zdůvodnit - jen statistické přehledy dokazují, že mnohem více kousnutí člověka psem udělali němečtí ovčáci a další plemena, která by měla být z tohoto dúvodu takto uvedena. Jsme svědky rasismu, v tomto případě psího, čistě populistického a nic neřešícího, typického rasismu. Příčinou problému nejsou psi, ale člověk - a to jak ten, který psa má a nějak s ním zachází, tak člověk, který se neadekvátně chová k cizímu psu. Výchova lidí k zodpovědnosti a respektování jiných bytostí - přírody, v tomto případě psů, a nikoliv psí rasismus je jediným účinným řešením v mnoha případech situací zbytečně zapříčiněných člověkem.
Re: Iba tak
Definuj mi, prosim, bojove plemeno a z kade si sa o tomto pojme dozvedel.
psychologicke testy
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.