Dajme stopku Cyklopruhom v Bratislave. Peticia

Dajme stopku Cyklopruhom v Bratislave. Peticia / Oznamy / 29.5.2025 je Mestske zastupitelstvo / Komentáre

Hosť

2025-05-28 06:55

Dobrý deň.

Ďakujem, že bojujete za nás všetkých v BA Aj ja som proti násilným budovaním cyklotrás a zavádzanie parkovacej politiky, hlavne v tých lokalitách, kde sa nachádzajú výlučne bratislavské tiché obytné zóny s bočnými tichými ulicami, mimo rušného centra mesta, len aby z obyvateľov BA vyťahovali peniaze ( aj po zvýšení daní nehnuteľností). V Bratislave nežijú len bohatí ľudia ako Vaľo a spol., ktorí zvyšujú cenu bývania obyvateľov hlavne vo svoj prospech (aby si mohli tak viditeľne zvyšovať vlastné príjmy). Aj ja si myslím, že to je nepriamy nátlak bratislavských liberálov na ľudí prestať používať autá i keď kvalita bratislavskej hromadnej dopravy nás naopak núti autá využívať (meškanie, plné autobusy, nespoľahlivosť, cena...)
Súhlasím aj s tým, že takýmito opatreniami útočia na slobodu ľudí, veď nie všetci sme mladí, zdraví a bohatí, hlavne aj mladí a zdraví raz budú starí a chorí...

Držme si palce, aby sme do BA opäť vrátili rozum a všeobecnú spokojnosť obyvateľov.

Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...