Petícia za zvýšenie rodičovského príspevku a prídavku na dieťa!
Nech to zvysia aspon podla odpracovanych rokov zeny! To by bolo fer...
My matky sme diskriminovane, rodičovský príspevok v sume 203€ je smiešna finančná podpora poskytujúca pre matku a dieťa. Petíciu som podpísala na zvýšenie rodičovského príspevku a rodinných prídavkov.
Dobry ja som preto podpisal tuto petíciu lebo moja priatelka je na materskej a dostava smiešne 250€ na dve deti a vôbec nechapem ze preco dostavanu zvisenu matersku ty co robili predtym akoby boli výnimočný a ty co nerobili ty su nikto ale aj oni kupuju plienky jedlo aj saty ale styhto penazi sa to neda prosim zobuďte sa politici a budte spravodlivi
Re:
Takto Slovensko zahynie páni tam hore zamyslite sa nad tým koľko rodicia minú keď musia všetko kupovať od kočíka oblečenie atď ta suma je smiešna hanba
Aj napriek tomu súhlasím so zvýšením rodičovského príspevku i prídavkov na dieťa, pretože nezastávam názor, aby ženy popri RD aj pracovali, prvé tri roky sú pre dieťa najpodstatnejšie, štát má robiť všetko preto, aby ženy boli 3 roky doma s deťmi, bohužiaľ, dnes je každý odkázaný na finančné prostriedky a je je smutné, že v hodnotovom rebríčku peniaze prevyšujú rodinu, situácia nás k tomu núti....toto je potrebné riešiť, pretože, kto myslí na zabezpečenie svojich detí a chce im dať to najlepšie pre ich zdravý vývoj, viac detí si dovoliť nemôže.....
Preco som podpisala tuto peticiu? Lebo som matka na rodicovskom. Nedoplatky na najomnom, zrusenie poistiek a kopa dlhov. A preco? Lebo vychovavam svoje dieta s laskou a z 203 €
Re:
Dovolím si trochu Váš komentár opraviť aj ja som cigánka tc na Md este mám nárok od zamestnávateľa ale o mesiac budem uz na rodicaku ja nemám žiadne výhody od štátu len preto ze som ciganka veď ja tiez musím všetko zaplatiť v obchode aj v lekárni a ani tie chudobné cigánske matky nemaju viac od vás neverte tomu ja som sa veľa krát pytala maju iba chudobu a to že majú veľa detí je tiež chyba tohto štátu to je ale ina téma pravda je taká že je všetko je veľmi drahé a dať deťom slušný standart verte mi je aj mne ciganke veľmi ťažké
moj starsi syn bude mat 23mesiacov...on nema narok asi na nic lebo z tych 23e mu vela dat nedokazem...pri nom som mala matersku 14e na den,mladsi bude mat 7tyzdnov,pri nom mi vyslo zazracnych 7e na den...cize krasna suma na dve deti!skutocne...nas stat sa moze hanbit...
| This discussion has been closed. |