Petícia za zvýšenie rodičovského príspevku a prídavku na dieťa!
A nech skusia z toho vychovat 2deti nakolko mam deti s ročnym rozdielom
Lebo matky s 203 € +23 € pridavku na dieťatko nemôžu vyžiť!!!!!! Nech si to skúsia vo vláde. A hlavne kde je len ten rodičovský príspevok a žiadny iný príjem sa to nedá!!!!
LEBO SA Z TEJ ALMUZNY NEDA VYZIT.ZAMYSLITE SA TAM HORE,VYCHOVAVAME BUDUCICH VOLICOV A OBCANOV NASHO STATU!!!
no a my dvojickovske musime vyzit s 250€ 3ja... Bphuzial sme na tom kusok dost horsie ale to nikdy nik nikde nespomenie, zvysit prispevok k rodicovskej z 25% sumy rodocaku aspon na 75 ak nie 100... Leboy sme si vybrali ci chcene jedno albo 3 .... Ach
Pretože tiež by som chcela dostávať vyšší rodičovský príspevok, pretože mám dve deti, pretože stále niečo potrebujú. Ale aj tak sa nič nezmení, ani petícia nič nezmení. To by sme museli my mamy asi vyjsť do ulíc a tak ako si svoje nároky uplatňujú sestry, učitelia, lekári, tak aj my mamy na rodičovskej dovolenke. A keďže som sama písala na úrad vlády ešte minulý rok a odpoveď bola taká že nič podobné sa nechystá.
Pretože som rodič nádherného dvojročného chlapca a za mesiac mu pribudne sestrička a z 200 € čo dostáva manželka sa jednoducho prežiť nedá. Ja zarábam priemer (nie ten vymyslený 800€) reálne 470€ a po zaplatení účtou a reálnych potrieb pre dieťa (plieny, krémy, jedlo ...) a boch nás chráň keď je ešte choré( a to myslím len napr. obyčajné soplíky) tak nám zostane ledva na prežitie. Preto sa pítam kompetentných dokázali by ste takto žiť aj vy s vašou rodinou? Myslím, že by ste dostali šok .
Ano...nech zvysia rodicovku...ved v ostatnych europskych krajinach su rodinne pridavky aj rodicovska ovela viac financne ohodnotena....a co my sme ine matky?
| This discussion has been closed. |